Προς το περιεχόμενο

Dell 24" & 32" 4K @Msystems 499 & 999 euro [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την οποία δεν διαφωνουσες :D

Ξαναδιάβασε το ποστ γιατί το έχασες.

Μίλησα για μένα με συγκεκριμένες ανάγκες ενώ αναφέρθηκες για καλύτερη "επένδυση" γενικά.

Και γενικά ο κόσμος κάθετε πολύ λιγότερες ώρες στην οθόνη ενός συγκεκριμένου desktop απο ότι σε ένα λαπτοπ/τάμπλετ/smartphone.

Η προσφορά για την Ελλάδα είναι πολύ καλή.

Ο λόγος που τις πουλάει το μαγαζί σε αυτή την τιμή ΔΕΝ μας ενδιαφέρει.

Το μαγαζί είναι αξιόπιστο.

Όποιος τα έχει την παίρνει, όποιος την χρειάζεται τα βρίσκει για να την πάρει, οι υπόλοιποι απλά ζηλεύουμε τους πρώτους  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Eγω παντως βλεπω οτι υπαρχουν επωνυμες τηλεορασεις 4Κ στις 40" και 50" αντιστοιχα στις τιμες των 24" και 32" οθονων της Dell. Δε νομιζω να αξιζουν, οσο κι αν "φαινεται" μεγαλη διαφορα, καθαρα λογω real estate/price αναλογιας.

Δημοσ.

Eγω παντως βλεπω οτι υπαρχουν επωνυμες τηλεορασεις 4Κ στις 40" και 50" αντιστοιχα στις τιμες των 24" και 32" οθονων της Dell. Δε νομιζω να αξιζουν, οσο κι αν "φαινεται" μεγαλη διαφορα, καθαρα λογω real estate/price αναλογιας.

Μέρα με τη νύχτα.

Σύγκρινε ppi

Δημοσ.

Απλώς μπήκα για να γράψω ότι το msystems, είναι όντως αξιόπιστο μαγαζί. Νομίζω έχουν ψωνίσει πολλοί από εδώ από msystems. Εγώ προσωπικά έχω μία DELL U2410, που την είχα πάρει 500 ευρώ καλή ώρα πριν 5 χρόνια από msystems. Δεν είναι κανένα wow μαγαζί ξέρω γω, αλλά είναι κλασσικό πλέον...

Δημοσ.

Λάθος. Δεν πληρώνεις την ανάλυση, ούτε τα ppi όπως λέει ο φίλος παραπάνω, στις συγκεκριμένες Dell.

Επαγγελματικές οθόνες είναι με GB-LED ? backlighting για wide color gamut και έτοιμα calibrated profiles AdobeRGB και sRGB.

Καμία σχέση με τις απλές sRGB τηλεοράσεις που αναφέρεις...

Δημοσ.

Από παρόμοια προσφορα είχα πάρει την DELL U2410 στα 280 Ευρω!!! 

Και τότε μερικοί λέγανε τα ιδια μεταχειρισμένη κτλπ...

Ε λοιπόν την έχω 1.5 χρόνο η οθόνη είναι απίστευτη και μάλιστα ήταν και το πιο πρόσφατο revision του μοντέλου γιατί κάποιοι μιλούσαν για παλιά μοντελα και ξεστοκαρισμα...

Το κατάστημα είναι πολύ πιο αξιόπιστο από πολλές μεγάλες αλυσίδες...

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα προτιμούσα μια τηλεόραση...

Το κακό βέβαια είναι οτι δε μπορείς να παίξεις games 4κ σε 60fps,τουλάχιστον μέχρι να βγει κάρτα με hdmi 2.0

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξαναδιάβασε το ποστ γιατί το έχασες.

Μίλησα για μένα με συγκεκριμένες ανάγκες ενώ αναφέρθηκες για καλύτερη "επένδυση" γενικά.

δεν το έχασα, απλά έχουμε ίδιες ανάγκες... :-)

plus το κινητό το αλλάζουν αρκετοί κάθε 1-2 χρόνια, την οθόνη δεν πρόκειται τόσο σύντομα κι αυτοί που την χρειάζονται θα βγάλουν και λεφτά από αυτή...

• Like 1
Δημοσ.

Για τις δικές μου συνήθειες δε θα διαφωνήσω.

Αλλά για τον περισσότερο κόσμο αυτό δεν ισχύει.

Πόσες ώρες καταναλώνουμε μπροστά απο ένα smartphone και πόσες πίσω απο μία ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ* οθόνη?

Και τί χρήση κάνουμε για να χρειαζόμαστε τέτοιο τούμπανο?

*Άλλη οθόνη στο σπίτι, άλλη στη δουλειά.

Πόσο εύκολα κλαις τα λεφτά σου / πόσο εύκολα χάνεις το smart phone σου η στο κλέβουν και ποσο εύκολα το Monitor ?  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...