sir ImPeCaBlE Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Το msystem βάζει συχνά καλές προσφορές σε Dell προϊόντα.Έχω πάρει laptop απο προσφορά του και δεν είχε κανένα πρόβλημα. 1
Στεφανος123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Νεα μοδα να βγαζει ο καθενας το αχτι του στα θεματα προσφορων.1)μεταχειρισμενη οθονη,2)1-2 ατομα απο εδω μεσα θα την παρουν. 2
lalanis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Το μαγαζί τόσα χρόνια πάντως δεν έχει δείξει το παραμικρό αρνητικό. Ειδικά σε Dell/HP βάζει συχνά προσφορές.
teodor_ch Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Με την οποία δεν διαφωνουσες Ξαναδιάβασε το ποστ γιατί το έχασες. Μίλησα για μένα με συγκεκριμένες ανάγκες ενώ αναφέρθηκες για καλύτερη "επένδυση" γενικά. Και γενικά ο κόσμος κάθετε πολύ λιγότερες ώρες στην οθόνη ενός συγκεκριμένου desktop απο ότι σε ένα λαπτοπ/τάμπλετ/smartphone. Η προσφορά για την Ελλάδα είναι πολύ καλή. Ο λόγος που τις πουλάει το μαγαζί σε αυτή την τιμή ΔΕΝ μας ενδιαφέρει. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο. Όποιος τα έχει την παίρνει, όποιος την χρειάζεται τα βρίσκει για να την πάρει, οι υπόλοιποι απλά ζηλεύουμε τους πρώτους 1
giorginho Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Eγω παντως βλεπω οτι υπαρχουν επωνυμες τηλεορασεις 4Κ στις 40" και 50" αντιστοιχα στις τιμες των 24" και 32" οθονων της Dell. Δε νομιζω να αξιζουν, οσο κι αν "φαινεται" μεγαλη διαφορα, καθαρα λογω real estate/price αναλογιας.
teodor_ch Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Eγω παντως βλεπω οτι υπαρχουν επωνυμες τηλεορασεις 4Κ στις 40" και 50" αντιστοιχα στις τιμες των 24" και 32" οθονων της Dell. Δε νομιζω να αξιζουν, οσο κι αν "φαινεται" μεγαλη διαφορα, καθαρα λογω real estate/price αναλογιας. Μέρα με τη νύχτα. Σύγκρινε ppi
Millennium Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Προωθητική ενέργεια είναι; + στον Thresh
Blazz0r Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Απλώς μπήκα για να γράψω ότι το msystems, είναι όντως αξιόπιστο μαγαζί. Νομίζω έχουν ψωνίσει πολλοί από εδώ από msystems. Εγώ προσωπικά έχω μία DELL U2410, που την είχα πάρει 500 ευρώ καλή ώρα πριν 5 χρόνια από msystems. Δεν είναι κανένα wow μαγαζί ξέρω γω, αλλά είναι κλασσικό πλέον...
mpokwsths Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Eγω παντως βλεπω οτι υπαρχουν επωνυμες τηλεορασεις 4Κ στις 40" και 50" αντιστοιχα στις τιμες των 24" και 32" οθονων της Dell. Δε νομιζω να αξιζουν, οσο κι αν "φαινεται" μεγαλη διαφορα, καθαρα λογω real estate/price αναλογιας. Λάθος. Δεν πληρώνεις την ανάλυση, ούτε τα ppi όπως λέει ο φίλος παραπάνω, στις συγκεκριμένες Dell. Επαγγελματικές οθόνες είναι με GB-LED ? backlighting για wide color gamut και έτοιμα calibrated profiles AdobeRGB και sRGB. Καμία σχέση με τις απλές sRGB τηλεοράσεις που αναφέρεις...
Skierpetros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Από παρόμοια προσφορα είχα πάρει την DELL U2410 στα 280 Ευρω!!! Και τότε μερικοί λέγανε τα ιδια μεταχειρισμένη κτλπ... Ε λοιπόν την έχω 1.5 χρόνο η οθόνη είναι απίστευτη και μάλιστα ήταν και το πιο πρόσφατο revision του μοντέλου γιατί κάποιοι μιλούσαν για παλιά μοντελα και ξεστοκαρισμα... Το κατάστημα είναι πολύ πιο αξιόπιστο από πολλές μεγάλες αλυσίδες...
giorginho Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέρα με τη νύχτα. Σύγκρινε ppi ppi??? Να παρουμε κανα κινητο αμα ειναι τοτε...
johnbond Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάντως θα προτιμούσα μια τηλεόραση... Το κακό βέβαια είναι οτι δε μπορείς να παίξεις games 4κ σε 60fps,τουλάχιστον μέχρι να βγει κάρτα με hdmi 2.0
teodor_ch Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 ppi??? Να παρουμε κανα κινητο αμα ειναι τοτε... πολύ σοφό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ξαναδιάβασε το ποστ γιατί το έχασες. Μίλησα για μένα με συγκεκριμένες ανάγκες ενώ αναφέρθηκες για καλύτερη "επένδυση" γενικά. δεν το έχασα, απλά έχουμε ίδιες ανάγκες... plus το κινητό το αλλάζουν αρκετοί κάθε 1-2 χρόνια, την οθόνη δεν πρόκειται τόσο σύντομα κι αυτοί που την χρειάζονται θα βγάλουν και λεφτά από αυτή... 1
Vasilius Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Για τις δικές μου συνήθειες δε θα διαφωνήσω. Αλλά για τον περισσότερο κόσμο αυτό δεν ισχύει. Πόσες ώρες καταναλώνουμε μπροστά απο ένα smartphone και πόσες πίσω απο μία ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ* οθόνη? Και τί χρήση κάνουμε για να χρειαζόμαστε τέτοιο τούμπανο? *Άλλη οθόνη στο σπίτι, άλλη στη δουλειά. Πόσο εύκολα κλαις τα λεφτά σου / πόσο εύκολα χάνεις το smart phone σου η στο κλέβουν και ποσο εύκολα το Monitor ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα