Προς το περιεχόμενο

Dell 24" & 32" 4K @Msystems 499 & 999 euro [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

με παρόμοιο βλακώδες ύφος λοιπόν...

Ήταν αντίστοιχο με τις απορίες...

Δημοσ.

Ήταν αντίστοιχο με τις απορίες...

Οι οποίες ήταν αντίστοιχες της διαπίστωσης  :-D

καλύτερη "επένδυση" από ένα smartphone...

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι οποίες ήταν αντίστοιχες της διαπίστωσης :-D

Με την οποία δεν διαφωνουσες :D

To msystems έχει την καλύτερη τιμή στον πλανήτη ? Ε ρε μεταχειρισμένο που πέφτει

Σύμφωνα με το μαγαζί είναι ειδική τιμή από Dell

Δημοσ.

Σύμφωνα με το μαγαζί είναι ειδική τιμή από Dell

Δείξε ένα άλλο μαγαζί που να έχει την ίδια οθόνη σε αυτή την ειδική τιμή (σε οποιαδήποτε χώρα) (για το 24αρι)

Δημοσ.

To msystems έχει την καλύτερη τιμή στον πλανήτη ? Ε ρε μεταχειρισμένο που πέφτει

Που τις βρήκαν μεταχειρισμένες;Ποιός πουλάει την 4K ακόμη δεν την πήρε; :confused:

Δημοσ.

Που τις βρήκαν μεταχειρισμένες;Ποιός πουλάει την 4K ακόμη δεν την πήρε; :confused:

To αμαζον την έχει από τις 24 Feb 2014

Τώρα μεταχειρισμένη ? επισκευασμένη ? ελαττωματική ? κάτι από όλα αυτά

Δημοσ.

Κατευθείαν ο ελληναράς στο πονηρό.

Δηλαδή είναι απίθανο, η Dell ελλάς ή όπως διάολο λέγεται η εισαγωγική εταιρεία στη χώρα, να δώσει σε έναν (προφανώς) καλό(=μεγάλο τζίρο), επίσημο reseller της 5-10 κομμάτια (γιατί πραγματικά δε νομίζω να'ναι περισσότερα) σε προσφορά για promotion;

Που το περίεργο...;

Εγώ είχα αγοράσει απο msystems (και το mgmanager ιδια προσφορά), πλοτερ HP 1000ε κάτω απ'ολο τον ανταγωνισμό λόγω ξεστοκ της HP. Κλεμμένος ήταν; μεταχειρισμένος ήταν; δε νομίζω τάκη τσουκαλά.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δείξε ένα άλλο μαγαζί που να έχει την ίδια οθόνη σε αυτή την ειδική τιμή (σε οποιαδήποτε χώρα) (για το 24αρι)

Έχεις αγοράσει από το msystems και σου έχει δώσει τέτοια εντύπωση;

Για το 24αρι πρόσεξες στην προηγούμενη σελίδα που linkαραν τιμές από Ιταλία; 502 euro νομίζω...

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή είναι απίθανο, η Dell ελλάς ή όπως διάολο λέγεται η εισαγωγική εταιρεία στη χώρα, να δώσει σε έναν (προφανώς) καλό(=μεγάλο τζίρο), επίσημο reseller της 5-10 κομμάτια (γιατί πραγματικά δε νομίζω να'ναι περισσότερα) σε προσφορά για promotion;

και βρήκε στο msystems να δώσει την προσφορά ? Στα καταστήματα εξωτερικού που πουλάνε 1000 οθόνες την ημέρα δεν δίνει, και δίνει στην ελλάδα με μονοψήφιες πωλήσεις το μήνα ?

Έχεις αγοράσει από το msystems και σου έχει δώσει τέτοια εντύπωση;

Για το 24αρι πρόσεξες στην προηγούμενη σελίδα που linkαραν τιμές από Ιταλία; 502 euro νομίζω...

Δεν έτυχε.

Δεν το ξέρω το ιταλικό κατάστημα, ούτε ξέρω ιταλικά, βρες ένα μεγάλο γνωστό κατάστημα εξωτερικού

Δημοσ.

εσυ ο ιδιος γνωρίζεις οτι τα καταστήματα του εξωτερικου πουλάνε 1000 τεμάχια τη μέρα;

γνωρίζεις οτι το μσυστεμς δινει μονοψήφιες πωλήσεις;  Εκεί μέσα δουλεύεις;

Επαναλαμβάνω, πως μπορει να αποτελεί μέρος διαφημιστικής καμπάνιας. Και στη τελική η dell δε δίνει μονο οθόνες...

Και για να φέρω ένα παράδειγμα το πόσο αγρό αγοράζουμε...Κάποια απο αυτά τα μαγαζιά, δουλεύουν με δημόσιο, με υπηρεσίες, με πανεπιστήμια, τραπεζες με με με. Εκεί μπορεί να κάνουν τζίρους και τεμάχια, χαωτικά, που δε τα φτάνουν απ'το retail. Και τέτοια παραδείγματα κάμποσα.

Και τελειώνοντας, η κάθε εισαγωγική της μητρικής εταιρείας, εχει στόχους σε κάθε χώρα. Γι'αυτο και οι διαφορές στις τιμές, στη διαθεσιμότητα.

Με τη λογική σου, η Χ hi end καρτα γραφικών θα επρεπε να κοστίζει ελλάδα 1000ε αντί για 600 που χει γερμανία (τυχαία νουμερα) επειδή εδω...δε πουλάει.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έτυχε.

Δεν το ξέρω το ιταλικό κατάστημα, ούτε ξέρω ιταλικά, βρες ένα μεγάλο γνωστό κατάστημα εξωτερικού

Nuff said...

Στην Ελλάδα έχουμε καλύτερες τιμές από αρκετές χώρες του εξωτερικού στις οθόνες της Dell...

Δημοσ.

Με αυτά που γράφεις δεν μπορείς να με πείσεις, οι πωλήσεις στην ελλάδα ειναι γελοίες σε σύγκριση με άλλες χώρες, και ειδικά σε "4κ οθόνες", είναι πολύ δύσκολο να ισχύουν όλα αυτά που λες, και πολύ ποιο εύκολο να υπάρχει κάποιο θέμα με την οθόνη, όποιο και αν είναι αυτό

• Super Moderators
Δημοσ.

Με αυτή την λογική πιο πιθανό είναι να είσαι εργαζόμενος σε άλλο κατάστημα που έγινε registered χθες στο forum...

Εξάλλου είναι γνωστό ότι ισχύει ένοχος μέχρι της αποδειξεως του εναντιου...

... Oh wait

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...