Federacion Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραία όλα αυτά καλά αλλά στη νέα έκδοση δεν σου λέει αν το είδε ο παραλήπτης το μήνυμα σου...<br><br> Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Κανείς καμία λύση; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
bounce2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Πραγματικά χρησιμοποιεί κανείς βιντεοκλήσεις; Προσωπικά τουλάχιστον δεν ξέρω κανέναν. Ούτε έχω καμία όρεξη να βλέπω τον άλλο την ώρα που του μιλάω.
geovala Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Πραγματικά χρησιμοποιεί κανείς βιντεοκλήσεις; Προσωπικά τουλάχιστον δεν ξέρω κανέναν. Ούτε έχω καμία όρεξη να βλέπω τον άλλο την ώρα που του μιλάω. Φυσικά και χρησιμοποιούν! Οταν μένεις σε άλλη χώρα ή ακόμα και σε άλλη πόλη δεν αρκεί η φωνή.Θέλεις να τον δείς το συνομιλητή. 1
Makis38 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ακριβώς...όταν είσαι σε άλλη χώρα θέλω να βλέπω και την γκόμενα...
dchatz Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Κάτι με τις ειδοποιήσεις έχει αλλάξει στη νέα έκδοση. Σε ένα xiaomi 1s όταν είναι σβηστή η οθόνη δεν σου δείχνει ότι σε καλούν. Αν είναι ανοιχτή η οθόνη το δείχνει. Το ίδιο ισχύει με τα μυνήματα. Αν είναι σβησμένη η οθόνη δε παίρνεις χαμπάρι οτι έχεις μύνημα. Σε ένα huawei G510 όταν το καλείς βιντεο λέει στον άλλον ότι ο χρήστης τάδε δε δέχεται βιντεοκλήσεις ενώ στις ρυθμίσεις το έχει ρυθμίσει να δεχεται κανονικά.
user_pixon12 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω παντος βλεπω οτι τα εκαναν θαλασσα ρε παιδια! Πας πχ στην επιλογη φοντου και ενω στο προηγουμενο ειχε μια μια τις φωτο να τις βλεπεις κ να διαλεξεις,τωρα εχει ΜΑΥΡΙΛΑ! Μονο σε μενα ειναι ετσι????
qsis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μια χαρά είναι και ο φοντος, γενικά όσα προβλήματα διαβάζω δε τα συναντώ Το μόνο bug που έχω εγώ καμιά φορά (αν και αυτό έχει συμβεί συχνά πυκνά σε διάφορες αναβαθμίσεις) είναι να μου βγάζει notification για μήνυμα που έχω διαβάσει
MikeG Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Να κάνω μια ερωτησούλα βρε παιδιά. Υπάρχει περίπτωση να το εγκαταστήσω και να μη το μάθουν όλες μου οι επαφές; Θα ήθελα να το μάθουν μόνο όσοι επιλέξω εγώ. Ευχαριστώ.
qsis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Να κάνω μια ερωτησούλα βρε παιδιά. Υπάρχει περίπτωση να το εγκαταστήσω και να μη το μάθουν όλες μου οι επαφές; Θα ήθελα να το μάθουν μόνο όσοι επιλέξω εγώ. Ευχαριστώ. Όχι, αυτή τη ρύθμιση την έχει η κάθε επαφή για τους νέους γνωστούς της (αν θέλει να ενημερώνεται ότι κάποια από τις επαφές της έβαλε viber) Εσύ σα νέος χρήστης δε μπορείς να αποτρέψεις να δουν οι άλλοι ότι έχεις viber Ακόμα και αν έχουν βάλει να μην τους έρθει ειδοποίηση, θα σε δουν στις viber επαφές τους Όσο κάποιος έχει το κινητό σου στις επαφές σου δε μπορείς να κάνεις κάτι, μόνο το online status σου μπορείς να πειράξεις καθώς και να κάνεις block. Όταν όμως βάλεις Viber θα σε δουν όλοι
MikeG Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Οπότε δε πρόκειται να χρησιμοποιήσω προς το παρόν το viber. Παράλληλα διάβασα και το παρακάτω : http://haydenjames.io/i-refuse-to-sign-up-for-viber-heres-why/, όχι ότι δε πίστευα πως πωλούνται όλα τα προσωπικά δεδομένα. Καλή συνέχεια. Όχι, αυτή τη ρύθμιση την έχει η κάθε επαφή για τους νέους γνωστούς της (αν θέλει να ενημερώνεται ότι κάποια από τις επαφές της έβαλε viber)Εσύ σα νέος χρήστης δε μπορείς να αποτρέψεις να δουν οι άλλοι ότι έχεις viberΑκόμα και αν έχουν βάλει να μην τους έρθει ειδοποίηση, θα σε δουν στις viber επαφές τουςΌσο κάποιος έχει το κινητό σου στις επαφές σου δε μπορείς να κάνεις κάτι, μόνο το online status σου μπορείς να πειράξεις καθώς και να κάνεις block.Όταν όμως βάλεις Viber θα σε δουν όλοι
noh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Θελω να κανω μια ερωτηση. Εχω κατεβασει το viber στον υπολογιστη και στο κινητο... Θελω ομως καποια μυνηματα να διαγραφτουν απο τον υπολογιστη χωρις ομως να εχω προσβαση σε αυτον. Αν τα διαγραψω απο το κινητο θα διαγραφτουν και στον υπολογιστη???? Ευχαριστω
noh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Θελω να κανω μια ερωτηση. Εχω κατεβασει το viber στον υπολογιστη και στο κινητο. Θελω να διαγραψω καποια μυνηματα απο τον υπολογιστη χωρις ομως να εχω προσβαση σε αυτον. Αν τα διαγραψω απο το κινητο θα διαγραφτουν και απο τον υπολογιστη????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα