Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ποιότητα της κλήσης με μέτρια δορυφορική σύνδεση από πλοίο στην άλλη άκρη της γης, είναι κατ' εμέ απίστευτη. Πολύ καλύτερη από οποιαδήποτε vodafone, wind, etc.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι η ποιότητα του βίντεο το οποίο δοκίμασα και σε WiFi και σε 3g μέσω του δικτύου της wind

Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι ο άλλος είχε κάποιες στιγμές ηχώ (με note 2), εγώ δεν είχα τέτοιο θέμα (με z1)

Επίσης για όσους τους ενδιαφέρει η χρήση από 3g/4g να πω ότι σε διάρκεια 2 λεπτών (1:59 για την ακρίβεια) μου έφαγε 6MB σύμφωνα με το μετρητή της συσκευής, ανεκτό θα έλεγα, αν και η ώρα μπορεί να βγει σχεδόν 200MB, προσοχή στα μικρά πακέτα

Τώρα που το σκέφτομαι, με 5€ το GB που κάνει σε κάρτα, μπορείς να έχεις 5 ώρες βιντεοκλήση.. και μετά σκέφτομαι τις τιμές των συμβολαίων :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Για τα windows phone? Θα υπαρχει βιντεοκληση?

Όπως και σε πολλές εφαρμογές, για ακόμη μια φορά τα WP έχουν μένει στην απέξω... Υπομονή παιδιά, σε κανένα εξάμηνο μπορεί να έρθει και σε σας...

Δημοσ.

Για τα windows phone? Θα υπαρχει βιντεοκληση?

Τωρα μπαινει για τα mobile os και πιθανο στα wp να μπει πιο μετα μαζι με την metro των windows.

Πιθανο σε μερικες βδομαδες.

Δημοσ.

Ωραία όλα αυτά καλά αλλά στη νέα έκδοση δεν σου λέει αν το είδε ο παραλήπτης το μήνυμα σου...

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ολα καλά με τις video κλήσεις αλλα για την ελλάδα μονο σε wifi αξίζουν γιατι αλλιώς τα mb του προγράμματος σου θα εξαντληθούν λείαν συντόμως.

Δημοσ.

Ολα καλά με τις video κλήσεις αλλα για την ελλάδα μονο σε wifi αξίζουν γιατι αλλιώς τα mb του προγράμματος σου θα εξαντληθούν λείαν συντόμως.

To δοκιμασες σε wifi ή 3G?

Υπαρχει η περιπτωση οταν ειναι με wifi,να σπαταλαει περισσοτερα δεδομενα,απ'οταν ειναι σε 3G?

Δημοσ.

Όχι δεν το δοκίμασα αλλα υποθέτω πως μια video call των 30 λεπτών ή 1 ώρας θα σου φάει παρα πολλά mb του προγράμματος σου και αν εχεις και μικρό πρόγραμμα ....

• Like 1
Δημοσ.

Ποτε θα το κανουν επιτελους να φαινεται αν ειναι ο αλλος online απο την σελιδα των επαφων? <br>

Τωρα πρεπει να πατησεις πανω στην επαφη για να δεις αν ειναι ο αλλος online. <br>

Για μενα επρεπε να το κανουν εδω και πολυ καιρο...... :(

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα κλήση απο το εξωτερικό από tablet Samsung tab3 το απλό που δεν έχει δυνατότητα κάρτας sim από WiFi Spot, σε κiνητό Samsung S3 στην Ελλάδα και δουλεύει κανονικότητα η videoκλήση.

Δημοσ.

Στο free2go παίρνω 300mb κάθε εβδομάδα δωρεάν, με το logNwin. Δίνω και 5 ευρώ για 1gb, κι έτσι έχω 2200mb. Μιλάω στο skype πολύ κάθε μέρα, κυρίως με 3g. Δεν μου έχουν τελειώσει ποτέ.

Δυστυχώς βιντεοκλήση δεν μπορώ να κάνω με το viber, γιατί έχω 2.3.6 android.

Πάντως την καλύτερη ποιότητα σε βιντεοκλήση για μένα την έχει το line, αλλά τρώει 5mb το λεπτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...