Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά, κάτοχος ενός note 3 εδώ και ένα 6-μηνο. το τελευταίο διάστημα έχω ένα πρόβλημα με το κουμπί του home button, όταν είμαι μέσα σε μια εφαρμογή και το πατάω για να επιστρέψω στην αρχική οθόνη αυτό μου ανοίγει την σελίδα των εργασιών δηλαδή εκεί που βλέπουμε ποίες εφαρμογές είναι ανοιχτές. λογικά έχει κάποιο πρόβλημα το home button και καθώς το πατάω κολλάει και μου το κάνει αυτό. γνωρίζει κανείς αν μπορώ να το πάω κάπου για να το φτιάξω και πόσο θα μου κοστίσει; ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

καλημέρα παιδιά, κάτοχος ενός note 3 εδώ και ένα 6-μηνο. το τελευταίο διάστημα έχω ένα πρόβλημα με το κουμπί του home button, όταν είμαι μέσα σε μια εφαρμογή και το πατάω για να επιστρέψω στην αρχική οθόνη αυτό μου ανοίγει την σελίδα των εργασιών δηλαδή εκεί που βλέπουμε ποίες εφαρμογές είναι ανοιχτές. λογικά έχει κάποιο πρόβλημα το home button και καθώς το πατάω κολλάει και μου το κάνει αυτό. γνωρίζει κανείς αν μπορώ να το πάω κάπου για να το φτιάξω και πόσο θα μου κοστίσει; ευχαριστώ.

Κατσε λιγο πως κατεληξες πως εχει προβλημα το home? Θεωρώντας πως δεν εχεις κατεβασει τιποτα περιεργο που να εχεις κανει remaping, θα σου προτεινα να να κανεις ενα hard reset πριν απο ολα..

Δημοσ.

μα έχει πρόβλημα, το πατάω και δεν με μεταφέρει στην αρχική αλλά στις διεργασίες. θα το κάνω ένα φορμάτ αλλιώς δεν ξέρω τη άλλο μπορεί να φταίει.

• Moderators
Δημοσ.

Αν δε στρώσει με hard reset τοτε μπορεί οντως να εχει προβλημα. Απλα εγω θα προσπαθουσα να αποκλεισω αρχικα το softwarικο προβλημα. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...