Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πω ρε φιλε κ χθες ηταν ενα στο δωμάτιο μου και προσπαθούσα να το κάνω να μπει σε ενα κουτάκι για να το βγάλω έξω μη κυκλοφορεί κ το πατήσω 

ηταν μικρό και δεν δοκίμασα να το πιάσω μη το λιώσω .. 

μου αρέσουν πολυ αυτά !

τελικά κάπως έκανε κ το έχασα απ τα μάτια μου (ημουν στα γόνατα κ ηταν μπροστά μου λολ)

πάντως ειναι όμορφα αυτά τα σαυράκια :P

Καλά αν σου γεννήσει μέσα στο σπίτι να δω μετά πόσο όμορφα θα τα βρίσκεις

Δημοσ.

Όμορφα ξεομορφα μου είχαν διαλυσει κατι καροτα που είχα φυτέψει σε γλάστρες....έτρωγαν τα φυλλα κάθε βράδυ....

Δεν πειραζει..Αστα να βοσκησουν..Συν οτι μπορει να πιασεις το τζοκερ με τριπλο τζακ ποτ.Μην το πειραξεις το σαυρακι..

• Moderators
Δημοσ.

Γελαω πολυ με τα γεννητούρια. Το εχω ακουσει πολλες φορες για διάφορα ζωα και αναρωτιεμαι γιατι πρεπει να ειναι by default θηλυκά. :lol:

Παντως τα συγκεκριμενα ειναι κυριλε τρωνε και τα κουνουπια οποτε πρακτικα πληρωνουν για τη διαμονη τους :P

• Like 2
Δημοσ.

αα κι εμείς χρόνια έχουμε τέτοια σαμιαμίδια αλλά όχι μέσα στο σπίτι. Κάτω στην πιλοτή βόσκουν στο ταβάνι τα βλέπω δε ξέρω που έχουν φολιές αλλά μου αρέσουν. Μια φορά είχε μπει ένα μέσα στην είσοδο της σκάλας και πήγα να το πιάσω και μου πέταξε την ουρά του και  νόμιζα πως του την έκοψα και στεναχωρέθηκα :P αλλά μετά έμαθα πως την πετάνε επίτηδες όταν νιώσουν απειλή και μετά βγάζουν καινούρια

Δημοσ.

λοιπόν παίδες πήρε το μάτι μου κανα 2 φορές σε μια γωνια του τοίχου μια μικρή σαυρούλα. δε πρόλαβα να κάνω κάτι οπότε λέω μήπως μπορώ να κάνω κάτι του τύπου να ψεκάσω όπως κάνουμε για τις κατσαρίδες. καμια ιδέα?

Άφησε το σαμιαμίδι λίγο να μεγαλώσει να σου τρώει τις κατσαρίδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αα κι εμείς χρόνια έχουμε τέτοια σαμιαμίδια αλλά όχι μέσα στο σπίτι. Κάτω στην πιλοτή βόσκουν στο ταβάνι τα βλέπω δε ξέρω που έχουν φολιές αλλά μου αρέσουν. Μια φορά είχε μπει ένα μέσα στην είσοδο της σκάλας και πήγα να το πιάσω και μου πέταξε την ουρά του και νόμιζα πως του την έκοψα και στεναχωρέθηκα :P αλλά μετά έμαθα πως την πετάνε επίτηδες όταν νιώσουν απειλή και μετά βγάζουν καινούρια

Τέτοια που λες είχαμε και εμείς παλιά στη διπλανή οικοδομή που είχε μείνει χρόνια με τα μπετά γιατί τα είχε κακαρώσει ο εργολάβος της. Περνούσαν και στη δικιά μας και τα βλέπαμε να βολτάρουνε κάθετα στα ντουβάρια εξωτερικά, ανάποδα στην κάτω πλευρά του άνω μπαλκονιού πάνω από τα κεφάλια μας, κτλ. Η μάνα μου σαμιαμίδια τα έλεγε και τα κυνηγούσε όλη την ώρα μην μπουν στο σπίτι, από χωριό γνώριζε καλύτερα. Μια γειτόνισσα ακριβώς δίπλα στα μπετά το διαμέρισμα της τα χαιρόταν.

Ε λοιπόν αυτή η γειτόνισσα που δεν τα κυνηγούσε να τα σκοτώνει, πλήρωσε ένα κάρο λεφτά σε ολική ανακαίνιση του σπιτιού της γιατί μπήκαν μέσα και φώλιασαν παντού και γέννησαν, σαν τις κατσαρίδες ένα πράγμα, περπατούσαν πάνω τους τα βράδια. Και διπλά παράθυρα, παντζούρια και σήτα έβαλε να μην της ξαναμπούν.

Μην τα χαίρεστε είναι μεγάλος μπελάς, δεν σκοτώνονταν με τίποτα αν δεν πετούσε τα πάντα.

Επεξ/σία από GreyHorse
Δημοσ.

Τέτοια που λες είχαμε και εμείς παλιά στη διπλανή οικοδομή που είχε μείνει χρόνια με τα μπετά γιατί τα είχε κακαρώσει ο εργολάβος της. Περνούσαν και στη δικιά μας και τα βλέπαμε να βολτάρουνε κάθετα στα ντουβάρια εξωτερικά, ανάποδα στην κάτω πλευρά του άνω μπαλκονιού πάνω από τα κεφάλια μας, κτλ. Η μάνα μου σαμιαμίδια τα έλεγε και τα κυνηγούσε όλη την ώρα μην μπουν στο σπίτι, από χωριό γνώριζε καλύτερα. Μια γειτόνισσα ακριβώς δίπλα στα μπετά το διαμέρισμα της τα χαιρόταν.

Ε λοιπόν αυτή η γειτόνισσα που δεν τα κυνηγούσε να τα σκοτώνει, πλήρωσε ένα κάρο λεφτά σε ολική ανακαίνιση του σπιτιού της γιατί μπήκαν μέσα και φώλιασαν παντού και γέννησαν, σαν τις κατσαρίδες ένα πράγμα, περπατούσαν πάνω τους τα βράδια. Και διπλά παράθυρα, παντζούρια και σήτα έβαλε να μην της ξαναμπούν.

Μην τα χαίρεστε είναι μεγάλος μπελάς, δεν σκοτώνονταν με τίποτα αν δεν πετούσε τα πάντα.

Και δεν τους φαίνεται!

Δημοσ.

Οταν εμενα σε μονοκατοικια στας εξοχας, εμπαιναν συνεχεια τετοια στο μπανιο και ενιοτε στο υπολοιπο σπιτι. Ολοκληρη οικογενεια ηταν και τους αρεσε πολυ να καθονται πανω απο την τουαλετα και να κανουν σπριντ ξαφνικα πανω που πηγαινα να κανω την δουλεια μου. Ειχα παθει ψυχολογικο και δεν μπορουσα να παω τουαλετα σαν ανθωπος.

Επισης δεν τα τρωνε τα κουνουπια ή τουλαχιστον η οικογενεια που μου ειχε κανει καταληψη εκανε διαιτα γιατι και με κατατσιμπαγαν τα κουνουπια αλλα και ανατριχιαζα με τα παλιοσαυρακια καθε φορα που ηθελα να κανω κατι στο μπανιο.

Δημοσ.

φιλε παλιότερα ειχε βγει αρουραίος απο την ντουλάπα μου που την ξεχνούσα ανοιχτή 

δεν σου κάνω πλάκα , τότε δεν καθάριζα γενικα κ έτυχε να ξεχάσω ενα κουτί με σουβλάκι και το μύρισε 

λες να πάθω κάτι απο τα σαυράκια ?

Δημοσ.

φιλε παλιότερα ειχε βγει αρουραίος απο την ντουλάπα μου που την ξεχνούσα ανοιχτή 

δεν σου κάνω πλάκα , τότε δεν καθάριζα γενικα κ έτυχε να ξεχάσω ενα κουτί με σουβλάκι και το μύρισε 

λες να πάθω κάτι απο τα σαυράκια ?

Καλά τότε με τα σουβλάκια δεν είχε και κατσαρίδες που έλεγες ?

Χαχαχ busted...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...