Σαϊνόμπι Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Εχεις δικιο φιλε για την 270x, δικο μου το λαθος!!! Και στην αναγκη μετα απο 1-2 χρονια θα παρω καλυτερη καρτα γραφικων.. Σε ευχαριστω!! Μαλλον πιθανοτατα θα καταληξω σ'αυτη τη συνθεση !! Παρα πολυ καλη συνθεση αλλα δυστυχως ειναι πολυ αυστηρο το budget μου. Α!! Μερικοι αναφερετε να παρω καλυτερη οθονη, βασικα δε το σκεφτομαι καθως ειμαι πολυ ευχαριστημενος και δεν βρισκω λογο να την αλλαξω.. Να διαλυθει πρωτα σε μερικα χρονια αν δεν σκοπευεις να αλλαξεις οθονη δεν χρειαζεται να παρεις καλυτερη καρτα γραφικων απο μια r7 260x 1
Millennium Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Αν αλλάξεις οθόνη θα αναβαθμιστείς σημαντικά και θα λες και ευχαριστώ.
Sartiv Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον παιδια, βλεπω οτι δινετε ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασια στην οθονη... Μια χαρα γραφικα δειχνει η τωρινη οθονη, μη τρελαθουμε.. για τις μικροδιαφορες... Δεν εχω την απαιτηση να παιζω ολα τα παιχνιδια με ultra settings Ετσι και αλλιως θα ειναι πολυ ικανοποιητικα τα γραφικα!!! Πραγματικα παιδια σας ευχαριστω για τη βοηθεια, να ειστε καλα! 1
Millennium Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Την σημασία που αρμόζει στην οθόνη πρέπει να δίνει κανείς μιας και είναι από τα σημαντικότερα μέρη του υπολογιστή και πίστεψε με δεν είναι μικροδιαφορές αν πας σε καμμιά καλή.Θα το διαπιστώσεις ο ίδιος αν αλλάξεις κάποια στιγμή.Καλή τύχη με τα καταστήματα και καλές αγορές. 3
Sartiv Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Την σημασία που αρμόζει στην οθόνη πρέπει να δίνει κανείς μιας και είναι από τα σημαντικότερα μέρη του υπολογιστή και πίστεψε με δεν είναι μικροδιαφορές αν πας σε καμμιά καλή.Θα το διαπιστώσεις ο ίδιος αν αλλάξεις κάποια στιγμή.Καλή τύχη με τα καταστήματα και καλές αγορές. Ενταξει, να εισαι σιγουρος πως με την πρωτη ευκαιρια που θα ...τρεχει χρημα απο τη τσεπη μου (δηλαδη ποτε χαχαχα) θα κοιταξω για την οθονη! Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα