JohnTehGreek Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα,θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορώ να βλέπω τα κανάλια Nova χωρίς να ειμαι συνδρομητής στην Forthnet! Φυσικα δεν έχω θέμα να δίνω ένα ποσό τον μήνα γιατί έχω ακούσει ότι και αυτό γίνεται! Ξέρει κανείς τίποτα?Κατι έχω ακούσει για το XMBC....
kuma Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 μπααααα δύσκολο πιστεύω.....μόνο κανέναν άγωνα απο live streaming
ppanagopo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν το κάνεις ακριβώς με XBMC(πλέον KODI) αλλά υπάρχουν πολλά plugins για livestreaming που απλά σε γλυτώνουν από το ψάξιμο με browser.Μην περιμένεις καμιά τρελή ποιότητα αλλά κ μόνο που γλυτώνεις τα popups...
sokolatitsa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Καλύτερα να έχεις κανονική συνδρομή nova 3play που έχει και καλές τιμές αφού είναι πολύ δύσκολο αυτό που ζητάς να το βρεις .
JohnTehGreek Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Παίδες έχω ΟΤΕ και δε σκοπεύω να βάλω forthnet! Ευχαριστω πολυ παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα