panossar95 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια καλησπερα σας. Ο υπολογιστης μου δουλευε κανονικα μεχρι σημερα το βραδυ και οταν για καποια στιγμη σβησαν ποντικι και πληκτρολογια, προσπαθησα να τα συνδεσω χωρις να αναψουν και εκανα επανακιννηση. Ο υπολογιστης τα αναγνωρισε αλλα εφτασε μεχρι το σημειο να δειχνει οτι φορτωνει τα windows με την μπαρα κυλισης να σβηνουν για 1 δευτερολεπτο ποντικι και πληκτρολογια να ξανα ανηγουν και μετα την μαυρη οθονη εκανε επανακινηση μονο του. Εχετε καμια ιδεα?
TheELF Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 κάνα δέυτερο σετ ποντίκι πληκτρολόγιο έχεις;;
panossar95 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 ξηξηξη σορρυ αλλα απο εδω που μπαινω κολλαει απιστευτα, θα δοκιμασω και θα σου πω, καμια αλλη ιδεα για το τι παιζει? μπορει να ειναι κατι σοβαρο? δοκιμασα διαφορετικα και παλι τα ιδια, τον ανοιξα και χωρις πανω ποντικι πληκτρολογιο και τιποτα
mastoras007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί να είναι το τροφοδωτικό σου κατα πάσα πιθανότητα.
panossar95 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 οποιοδηποτε τροφοδοτικο κανει ή πρεπει να ειναι συμβατο με μητρικη? και αν ξερεις πως μπορω να το ελεγξω, δηλαδη υπαρχει πιθανοτητα να εχει παθει κατι αλλο? να εχει χτυπησει κανας δισκος, καμια μητρικη κατι τετοιο.
kostas kiziridis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 τροφοδοτικο αποκλειεται δοκιμασε με καποιο ασυρματο ποντικη/πληκτρολογιο
panossar95 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια ευχαριστω που ασχοληθηκατε με το θεμα μου, μετα απο πολλα νευρα καθως ειχα μεινει χωρις pc για δυο μερες, βαρεθηκα να ψαχνω το προβλημα, του εκασα format και ολα δουλευουν ρολοι... το μονο που παρατηρησα ειναι οτι ζεσταινετε λιγο η καρτα γραφικων αλλα εχω αλλαξει ανεμιστηρακι και παστες. Δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης, αρα κατι αλλο γινοταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα