Προς το περιεχόμενο

iphone 5s ή lg g2;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα θελω να αγορασω κινητο και ειμαι μεταξυ των δυο παραπανω απλα δεν μπορω να καταληξω και θα εκτιμουσα την βοηθεια σας. Απο την μια ειναι το g2 με την μεγαλυτερη οθονη και την μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας και απο την αλλη το 5s με πιο μικρη οθονη πιο μικρη μπαταρια αλλα με το apple store και το ios τι προτεινετε;

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα θελω να αγορασω κινητο και ειμαι μεταξυ των δυο παραπανω απλα δεν μπορω να καταληξω και θα εκτιμουσα την βοηθεια σας. Απο την μια ειναι το g2 με την μεγαλυτερη οθονη και την μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας και απο την αλλη το 5s με πιο μικρη οθονη πιο μικρη μπαταρια αλλα με το apple store και το ios τι προτεινετε;

Περιεργο διλημμα.Απο τη μια ενα κινητο τον 300 ευρω android και απο την αλλη iphone των 550 κοντα.

Με το δικο σου μπατζετ μπορεις να πας σε φρεσκια ναυαρχιδα απο android.Εκτος αν το θες λογο εμφανισης το G2 το οποιο

δεν τιθεται θεμα οτι ειναι τρομερο κινητο.

Δημοσ.

G2 εννοείται. Και καλύτερο είναι και περισσότερα λεφτά θα σου μείνουν. Το Google Play έχει άπειρες εφαρμογές, δεν θα σου λείψει κάτι από το app store. Και μετά παίρνεις κι ένα 2ο να σου βρίσκεται.

Άσε την οθόνη που θα την συνηθίσεις, το γεγονός οτι δεν θα χρειάζεσαι φόρτιση τόσο συχνά όσο στο Iphone που το πας; 

Δημοσ.

Αν διαθετεις 550€ υπαρχουν και αλλες επιλογες

Δημοσ.

Lg g2, δεν υπαρχει καν συγκριση..

Ουτε σε καμερα, ουτε σε οθονη.. Πουθενα

(δεν λεω καν για την διαφορα χρηματων ετσι)

Δημοσ.

Σορυ που αργησα αλλα ειχα δουλεια και δεν μπορουσα να απαντησω . Και εγω προς το g2 ειμαι απο μια ερευνα που εκανα σε διαφορα φορουμ ολοι το εκθειαζουν και για την διαρκεια της μπαταριας αλλα και για την γενικη εικονα του κινητου απο την αλλη το iphone περα απο τα οποια μειονεκτηματα εχει σαν κινητο και σαν λειτουργικο διαβαζω για τη σταθεροτητα του λειτουργικου και για την ποικιλια των apps .....

Δημοσ.

Σορυ που αργησα αλλα ειχα δουλεια και δεν μπορουσα να απαντησω . Και εγω προς το g2 ειμαι απο μια ερευνα που εκανα σε διαφορα φορουμ ολοι το εκθειαζουν και για την διαρκεια της μπαταριας αλλα και για την γενικη εικονα του κινητου απο την αλλη το iphone περα απο τα οποια μειονεκτηματα εχει σαν κινητο και σαν λειτουργικο διαβαζω για τη σταθεροτητα του λειτουργικου και για την ποικιλια των apps .....

To μονο καλυτερο που εχει το 5s ειναι οτι θα το πουλησεις πιο ακριβα οταν αποφασισεις να αλλαξεις κινητο.

Σε αντιθεση με ναυαρχιδες android που φτανουν στο πατο οι τιμες τους οταν ειναι να τα δωσεις και λες και ευχαριστω.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία διαφορά στην ποικιλία εφαρμογών, απλά ορισμένες είναι πιο καλογραμμένες στο Ios. Τι να τις κάνεις τις όποιες εφαρμογές αν είναι να τις χειρίζεσαι σε 4αρα οθόνη; 

Δημοσ.

Είχα το g2 και πείρα το g3...το g2 έχει μια μπαταρία πο πο πο δεν έπεφτε με τίποτα και δεν κόλλαγε πουθενά...στο θέμα σου για το πιο είναι καλύτερο...και τα 2 ειναι άπιαστα,αλλα εγω ως χρήστης Android δεν μπορώ να με φανταστώ με iphone τρομάζω στην ιδέα του ios άσε που την οθόνη του iphone την βρίσκω πολύ φτωχή...άρα σου προτείνω το g2 και εγω ως παλιός χρήστης του έχω ενα μόνο ασήμαντο μειονέκτημα το αργό όχι και τοσο focus που έχει η κάμερα του αλλά μην τρομάζεις δεν παίζει κάτι σοβαρό

Δημοσ.

Παιδια το παρελαβα σημερα το κινητο και ειναι σουπερ!!!!!! Οθοναρα απιστευτη μεγεθος παρα πολυ καλο για την οθονη του και γενικα οι πρωτες εντυπωσεις ειναι οι καλυτερες

• Like 1
Δημοσ.

καλοταξιδο αδερφε!! ειμαι και γω στο ψησιμο αυτες τις μερες να το παρω! το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ειναι ενος χρονου ειδη το κινητο! 

Δημοσ.

καλοταξιδο αδερφε!! ειμαι και γω στο ψησιμο αυτες τις μερες να το παρω! το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ειναι ενος χρονου ειδη το κινητο! 

Καλυτερα.Οσο παει και γινεται και πιο φθηνο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλορίζικο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μετανιώσεις για την επιλογή σου. Οποιαδήποτε android συσκευή από περσινές ναυαρχίδες και πάνω δεν πρόκειται να μας απογοητεύσει. Τα τελευταία 2 χρόνια έχουν ξεπεραστεί κάποιες παθογένειες ετών στις διάφορες συσκευές και το android είναι πιο ώριμο από ποτέ με το android L να βρίσκεται προ των πυλών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...