Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα καινούριο σκληρό δίσκο σε laptop. Κατέβασα τα Windows 7 home premium τα έβαλα σε στικακι για να κάνω εγκατάσταση. σημείωση ότι ο προηγούμενος σκληρός τα είχε φτύσει. όταν βάζω το στικακι μου λέει ότι η συσκευή δεν αναγνωρίζεται. ξέρω θα μου πείτε να μπω στα BIOS και να αλλάξω το boot device αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό γιατί με βάζει κατευθείαν στην μαύρη οθόνη να επιλέξω την συσκευή. υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακαμψω την εγγραφή σε cd?

Δημοσ.

όταν βάζω το στικακι μου λέει ότι η συσκευή δεν αναγνωρίζεται.

Αυτό που σου το βγάζει;;;Μέσα από τα windows;;;Αν ναι,τότε κάτι έκανες λάθος,πρέπει να αναγνωρίζεται κανονικά το stick.

με βάζει κατευθείαν στην μαύρη οθόνη να επιλέξω την συσκευή. 

Που θες να καταλάβουμε εμείς τώρα ποια μαύρη οθόνη λες εσύ;;Έχεις κάτι που να τραβάει φωτογραφίες να μας την δείξεις; 

Αν το laptop έχει uefi πρέπει να βρεις συμβατό dvd/iso με το οποίο να κάνεις το stick διαφορετικά δεν ξεκινάει. (εκτός και αν μπορέσεις να μπεις στο bios και να βάλεις legacy boot.

Δημοσ.

Όταν παταω το κουμπί για να ανοίξω το laptop με βάζει στην μαύρη οθόνη εντολών. κ μου λέει πατήστε οποιοδήποτε κουμπί για να κάνω εγκατάσταση το λογισμικό. Η συσκευή που εχω μέσα λέει μετά δεν αναγνωρίζεται. όλα αυτα στην αρχή δεν εχω μπει ούτε σε Windows ούτε πουθενά. ούτε στο BIOS δεν μπορώ να μπω για να κάνω αλλαγή στο boot device να βάλω το USB σαν επιλογή.

Δημοσ.

Αποκλείεται να μην μπορείς να μπεις στο bios,αν είναι με freedos τότε πρέπει να πατήσεις έγκυρα το αντίστοιχο πλήκτρο πριν ξεκινήσει το dos,στην ανάγκη διάβασε κάνα εγχειρίδιο.

Το usb το έκανες με κάποιον οδηγό;;Είναι σίγουρο δηλαδή ότι είναι οκ και ξεκινάει σε άλλον Η/Υ;;

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει. βρήκα κάτι Windows xp σε cd πριν λίγο έτρεξα κανονικά το cd. Ξεκίνησε να κατεβάζει τα προγράμματα για να τα κάνει εγκατάσταση και από ένα σημείο κ μετα, όπως είναι στην μπλε οθόνη μου βγάζει ένα κείμενο σε άγνωστους χαρακτήρες που μοιάζουν με σύμβολα κ μένει εκεί. δεν κάνει τίποτα. παταω όλα τα κουμπιά κ πάλι τίποτα. ούτε ctrl alt del για να κάνω επανεκκίνηση.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει. βρήκα κάτι Windows xp σε cd πριν λίγο έτρεξα κανονικά το cd. Ξεκίνησε να κατεβάζει τα προγράμματα για να τα κάνει εγκατάσταση και από ένα σημείο κ μετα, όπως είναι στην μπλε οθόνη μου βγάζει ένα κείμενο σε άγνωστους χαρακτήρες που μοιάζουν με σύμβολα κ μένει εκεί. δεν κάνει τίποτα. παταω όλα τα κουμπιά κ πάλι τίποτα. ούτε ctrl alt del για να κάνω επανεκκίνηση.

Τέτοιο κόλλημα σχεδόν 99% είναι από έλλειψη sata driver στο δισκάκι που για xp και laptop είναι μεγάλη μανούρα να τα περάσεις αν δεν βρεις δισκάκι που τα έχει από πριν.

Δημοσ.

Εχω κατεβάσει το 7 σε ISO . θα το κάνω εγγραφή σε DVD . Ερώτηση πρώτη, σαν ISO το κάνω εγγραφή στο DVD σ πρέπει να ναι σε μορφή setup ; δεύτερον ο σκληρός που έβαλα είναι WD,Hdd,7200,sata 3. Πήρα το βύσμα κ το συνδεσά. δεν μου παν κάτι στο πλαίσιο για περεταίρω εγκαταστάσεις. απλά αυτό που με κάνει εντύπωση είναι ότι έβαλα κ xp home κ xp prof. για εγκατάσταση κ μου κάνει το ίδιο θέμα ακριβώς στο ίδιο σημείο. εγώ να βάλω το 7 αλλά αν συνεχίσει το ίδιο παίζει κ τίποτα άλλο;

Δημοσ.

Αν(και είναι μεγάλο αν αυτό) το iso είναι σωστό και bootable θα πας στο cd/dvd copy από όποιο πρόγραμμα εγγραφής έχεις για να σου το γράψει σωστά.

Για τα xp σου είπα δεν έχουν drivers για sata καμία τους έκδοση(από της νόμιμες) και για αυτό κολλάνε όταν ψάχνουν τους δίσκους σου.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια. έβαλα τα Windows 7 home premium τα αντέγραψά κ σε cd κ έγινε κανονικά η εγκατάσταση. κατέβασα κ από αλλά link γιατί αυτα είναι λίγο λείψα κ θέλω να δω κ αυτα πως δουλεύουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...