Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα της αποψη σας για αυτο το build.. το budget μου φτανει μεχρι εκει 700 ευρω! κάρτα γραφικών και μητρική ειναι αγορασμενες! στο προσεχες μελλον (Χριστουγεννα) σκεφτομουν για μια ψυξτρα του επεξεργαστη και μια 2η ιδια ραμ ωστε να γινουν 16GB και να γινει dual channel! 

θα υπαρξει o.c αλλα σε χαμηλα επιπεδα!

post-184342-0-66229800-1410463722_thumb.png

Δημοσ.

χαχα οχι απλα αναφερω οτι το budget μου ειναι 700 ευρω! (για τυχων αλλες προτασεις) η φωτογραφια που ανεφερα ειναι μια προταση build που εφτιαξα εγω

Δημοσ.

Για τι χρήση το προόριζεις το Pc που θες να βάλεις 16gb ram?Αν είναι για gaming δεν αξίζει.Με 8gb ram θα είσαι υπέρ κομπλέ.Γενικά η σύνθεσή σου είναι παρα πολύ καλή για μένα πέρα από το τροφοδοτικό.Απλά στα 700 ευρώ κοίτα και την σύνθεσή μου και με 16 gb Ram που θές:

Αν θές και με 8gb Ram ( http://www.e-shop.gr/crucial-bls2cp4g3d1609ds1s00-ballistix-sport-8gb-2x4gb-ddr3-pc3-12800-1600mhz-dual-channel-kit-p-PER.554345) εξοικονομείς και 76 ευρώ (631 σύνολο).Η μητρική που έχεις είναι jet και τραβάει καλό overclock.

post-303984-0-19939700-1410465348_thumb.png

Δημοσ.

θα ειναι all around!  λιγο gaming λιγο ταινιουλες που και που λιγο photo editing, θα κανω λογικα τις εργασιες μου πανω σε αυτο (διοίκηση και οικονομία) 

για το τροφοδοτικο εχω ακουσει μονο καλα λογια! και απο reviews που διαβασα δεν υπηρχε καποιο παράπονο! 

Δημοσ.

θα ειναι all around!  λιγο gaming λιγο ταινιουλες που και που λιγο photo editing, θα κανω λογικα τις εργασιες μου πανω σε αυτο (διοίκηση και οικονομία) 

για το τροφοδοτικο εχω ακουσει μονο καλα λογια! και απο reviews που διαβασα δεν υπηρχε καποιο παράπονο! 

Τότε είσαι κομπλέ και με 8gb ram φίλε μου.

Δημοσ.

επειδη προεκυψε κατι το budget επεσε 100€ δηλαδη στα 600! αποφασισα να κανω ενα τετοιο build 

μεχρι τα χριστουγεννα! και τα χριστουγεννα να αγοραστει ενα σκληρος δισκος 1tb και μια ψυξτρα (cryorig r1 universal) για να χωρανε και οι ram χωρις να βρισκουν! τι λετε;

post-184342-0-89938000-1410524659_thumb.png

Δημοσ.

Έχει αγορασμένη gtx 770 και μητρική από ό,τι είδα στο 1ο μήνυμα. Θα χρειαστεί ένα 600-650άρι τροφοδοτικό.

Από e-shop ας δεί αυτό http://www.e-shop.gr/super-flower-golden-green-hx-series-650w-sf-650p14xe-p-PER.811709

Θα έβαζα και πιό οικονομικό κουτί (αυτό δεν είναι για oc κ.λπ. αν θέλει να κάνει ο TS με τον 4690Κ και την Sabertooth) και θα χώραγα και μια καλή ψυκτρούλα. Έτσι, δεν πάει πουθενά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...