Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω εδω και δυο χρονια wind(μολις εληξες το συμβολαιο για την ακριβεια και σκεφτομαι με ποια εταιρια θα συνεχισω) και παρατηρησα οτι τωρα που γυρισα στο σπιτι μετα το καλοκαιρι η ταχυτητα εχει πεσει αισθητα σε σχεση με τον Ιουνιο.Παλαιοτερα επιανα το ελαχιστο 700-800 kbps σε download,τωρα 350 και αν!Δεν γνωριζω πολλα τεχνικα σε σχεση,οποτε απλα παραθετω καποια στοιχεια απο το router και περιμενω καποια βοηθεια:

Οριστε και τα στοιχεια

post-148222-0-49363500-1410462587_thumb.jpg

Δημοσ.

Εδω και μια εβδομαδα ειχα θεματα με το live streaming. Τους καλεσα σημερα το πρωι και μου ειπαν οτι ειχαν θεματα και απο αυριο θα ειναι οκ.

Απο το απογευμα και μετα το streaming δουλευει κανονικα.

Οψομεθα.

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω εδω και δυο χρονια wind(μολις εληξες το συμβολαιο για την ακριβεια και σκεφτομαι με ποια εταιρια θα συνεχισω) και παρατηρησα οτι τωρα που γυρισα στο σπιτι μετα το καλοκαιρι η ταχυτητα εχει πεσει αισθητα σε σχεση με τον Ιουνιο.Παλαιοτερα επιανα το ελαχιστο 700-800 kbps σε download,τωρα 350 και αν!Δεν γνωριζω πολλα τεχνικα σε σχεση,οποτε απλα παραθετω καποια στοιχεια απο το router και περιμενω καποια βοηθεια:

Αναμενόμενη η πτώση στο κατέβασμα μιας κι έπεσε ο συγχρονισμός σου. Άλλαξες κάτι στο σπίτι; Θέση router, splitter, καλώδια κτλ.; Αν έχεις laptop, βάλε το router στην κεντρική πρίζα απευθείας (χωρίς splitter) με μικρό τηλεφωνικό καλώδιο και δες πόσο συγχρονίζει.

Δημοσ.

Λογικό να πιάνεις 350 αφου συχρονίζεις στα 3861... αντε να πάει 380 το πολύ. Κατι εχει γίνει με την γραμμή σου τσέκαρε φίλτρα ....τηλέφωνα.... μήπως έχουν θέμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

για κάποιο λόγο δεν παίζεις σε ADSL2+, άλλαξε το modulation από το router αν μπορείς, αλλιώς τηλέφωνο στο support

Δημοσ.

Δήλωσε βλάβη καλύτερα να το δουν οι τεχνικοί, αν το πρόβλημα δεν είναι στον χώρο σου. Είχε κακοκαιρία στην περιοχή σου τις τελευταίες μέρες; Δοκίμασε επίσης και άλλο ρούτερ αν έχεις μήπως το συγκεκριμένο τα έπαιξε

για κάποιο λόγο δεν παίζεις σε ADSL2+, άλλαξε το modulation από το router αν μπορείς, αλλιώς τηλέφωνο στο support

Στο συγκεκριμένο, επειδή το έχω και εγώ, δυστυχώς δεν αλλάζει το Modulation.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δοκιμασα οτι προτεινατε,οταν το εβαλα στην κεντρικη πριζα πηγε στα 7 και τωρα που το επανεφερα στην αρχικη θεση εχω τα αποτελεσματα που επισυναπτω,που ειναι πολυ καλυτερα απο πριν προφανως αλλα εχω την εντυπωση οτι αμα τους πρηξω στα τηλεφωνα θα φτασω και στα παλια επιπεδα των 10-11..Τι λετε?

post-148222-0-02937100-1412174553_thumb.jpg

Δημοσ.

Να παρεις τηλ wind και να ζητήσεις το noise margin να το κατεβάσουν από 11,4db στα 9db

μπορεί να δοκιμάσει να το ρίξουν και στο 6 και μετά ξαναπάει στο 9 αν έχει πρόβλημα

Δημοσ.

Οριστε και τα στοιχεια

Δηλώνεις βλάβη.

Βαση attenuation εισαι σχετικά κοντά στο κεντρο. 1-1.5 χιλιόμετρο και θα πρεπε να συγχρονίζεις πάνω απο 14mbps και να κατεβάσεις με 1.3mb/sec

Επίσης τσέκαρε τα φιλτράκια σου σπλίτες οτι είναι εντάξει και δεν έχει χαλάσει κανένα.

SOS το modulation σου θα πρεπε να είναι σε ADSL2+ . Καλεσε τεχνικη υποστήριξη να στο αλλάξουν. Γι αυτό συγχρονίζει τόσο χαμηλά.

Το SNR πες τους να στο βάλουν στο 9.

δεν είμαι υπερ του 6 όπου ναι μπορεί να κερδίσεις λίγο σε ταχύτητα ενταντι του 9 αλλά μπορείς να χάσεις σε σταθερότητα γραμμής.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και ξαφνικα εκει που ηταν ολα ας πουμε φυσιολογικα,απο χτες αρχισαν τα κολπα παλι.Σε καποια φαση σερνοταν,κοιταω και βλεπω οτι συγχρονιζει στην επληκτικη τιμη των 192 kbps!!! Δωστου ρεσταρτ εκει τα ιδια μεχρι που στο τελος δεν συνδεοταν καθολου.Δοκιμασα τα παντα φιλτρα σπλιτερ κτλ τπτ.Σημερα δοκιμασα παλι τιποτα,το βαζω απευθειας στην κεντρικη πριζα χωρις τιποτα ενδιαμεσα και συνδεεται μεν,συγχρονιζοντας στα 3 δε.Και το κορυφαιο ολων,το line attenuation ανεβηκε απο 20,7 σε 34,9! Πως μπορει να εγινε κατι τετοιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...