Προς το περιεχόμενο

League of legends/Amd a10-7700k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1) Δες drivers

2) δεν θες ram

3) δεν παίζει κανένα ρολο η wi-fi

4) Από ότι καταλαβαίνω έχεις πειράξει ρύθμιση στο game μέσα (παίζω και εγώ) θα πας στα γραφικά σου και θα τα κανεις reset και θα τα ξανά κανεις low. Τραβώντας μονο την μπάρα χωρίς να πειράξεις τίποτα άλλο.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@EmmanouilT οι drivers μπαινουν αυτοματα με το ccc της amd.Αν ηξερα πως να βαλω χειροκινητα παλαιοτερους drivers θα το ειχα κανει.εχω να χρησιμοποιησω προιον radeon/ati πολλα χρονια τωρα και μεχρι τωρα μου φαινεται οτι καλα εκανα

Δημοσ.

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση? Μόλις πάω να μπω σε αυτό που βλέπουμε ποιοι είναι οι δικοί μας και ποιοι οι αντίπαλοι μου γράφει: Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα DirectX και δεν είναι δυνατή η εκκίνηση του  LoL. Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα γραφικών σας χρησιμοποιεί τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης κάρτας γραφικών από τον κατασκευαστή. Τι εννοεί;

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση? Μόλις πάω να μπω σε αυτό που βλέπουμε ποιοι είναι οι δικοί μας και ποιοι οι αντίπαλοι μου γράφει: Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα DirectX και δεν είναι δυνατή η εκκίνηση του  LoL. Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα γραφικών σας χρησιμοποιεί τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης κάρτας γραφικών από τον κατασκευαστή. Και με πετάει κατευθείαν. Τι εννοεί; 

Δημοσ.

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση? Μόλις πάω να μπω σε αυτό που βλέπουμε ποιοι είναι οι δικοί μας και ποιοι οι αντίπαλοι μου γράφει: Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα DirectX και δεν είναι δυνατή η εκκίνηση του  LoL. Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα γραφικών σας χρησιμοποιεί τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης κάρτας γραφικών από τον κατασκευαστή. Τι εννοεί;

Αυτο που λεει.Μάλλον θες να κάνεις αναβαθμηση drivers αλλα σε παρακαλω επειδη θα γινει μπέρδεμα,αν δεν βγαλεις λυση απο αυτο που σου ειπα,φτιαξε νεο τοπικ

Δημοσ.

driver sweeper. Κανε delete ότι έχεις για γραφικά και ξανά περασετα. Κάτι δεν έχει κάτσει σωστά η δεν έχεις τους σωστούς οδηγούς.Μπορεί όπως είπες να το κάνει αυτόματα αλλα όχι ότι πάντα θα σου βάλει και τα σωστά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...