Rmacobra Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 σε εμενα κλειδωνε στα 30fps οταν το εβγαλα χτυπησε 200+fps
TheELF Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Οι nvidia πέρα από το κανονικό έχει και adaptive v-sync που πρέπει να το ρυθμίσεις από το control pannel με αυτό κλειδώνει στα μισά mhz από ότι έχει η οθόνη ,αυτό είναι πολύ καλό για κάρτες που δεν μπορούν να βγάλουν 60fps σε κάποια παιχνίδια οπότε τα κλειδώνεις στα 30fps και έχεις έστω σταθερό gameplay. Στους amd δεν υπάρχει αυτό το πράγμα αν και βγάζουν τώρα το freesync που αν το υποστηρίζει η οθόνη μπορείς να κάνεις v-sync σε ότι συχνότητα/fps θέλεις,το ίδιο κάνει και η nvidia με το νέο g-sync.
Millennium Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Έχουν το dynamic vsync με 3rd party.
Blein Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 παιζω με κλειστο vertical sync και ετρεξα μεμτεστ για 8 ωρες.τιποτα
Xristaras12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 κατέβασε το hwinfo και το amd overdrive και τσέκαρε θερμοκρασίες αν είναι καλές,δοκίμασε να αφαιρέσεις την Pci-e κάρτα που αναφέρεις να δούμε τι θα γίνει. 1
Blein Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Η εικόνα είναι απο το πρόγραμμα που μου είπατε να βάλω.Δεν μπορώ να πω οτι καταλαβαίνω κατι
TheELF Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Κλείσε το μπροστά παράθυρο και πάνε στο sensors ή όταν το τρέξεις πάτα το sensors only και φρόντισε στην εικόνα να φαίνονται όλα όσα λένε θερμοκρασίες.
Blein Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Εντομεταξύ,βγάζω την κάρτα δικτυου και αφου έβαλα το λολ να ανοιξει as administrator και το εβαλα σε real time priority επιασε 80 φπς στο medium και λεω εδω ειμαστε.το ανεβαζω high να δω τι πιανει και οταν το ξαναγυρισα στο medium παλι 30 φπσ.Αλλαξα την dedicated ram απο autο στα 1024 μπαινω μεσα,παλι 30 φπς.κάνω ενα αλτ ταμπ να δω στο φορουμ αν εχουν ποσταρει τιποτα,και με το που ξαναμπαινω,τσουπ 60 φπς.και στο επομενο αλτ ταμπ,παλι 30
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Πιστεύω πως το παιχνίδι σου είναι σε windowed mode. Δοκίμασε alt+enter και θα πάει full screen. Τουλάχιστον εμένα όταν μου είχε κάνει πάνω κάτω αυτό που λες συνειδητοποίησα ότι ήταν σε windowed mode. Αλλιώς το βάζεις full screen μέσα από το λολ. Είναι το ίδιο. Από τα windows, βάλε το σύστημα σου στην εξισορρόπηση (balanced) στην διαχείριση ενέργειας αν δεν είναι ήδη. Επίσης δοκίμασε να το βάλεις υψηλές επιδόσεις όταν παίζεις, σίγουρα θα βοηθήσει. Να αποφεύγεις εξοικονόμηση ενέργειας όταν παίζεις παιχνίδια, φρενάρει το σύστημα και προξενεί lag. Τώρα μέσω bios, βάλε την μνήμη των γραφικών στο auto, ρύθμισε χειροκίνητα τις μνήμες στα 1600mhz και κλείσε το epu αν έχεις μητρική asus. Αυτά για αρχή. Επίσης όπως σου είπαν, τρέξε ddu σε safe mode σούταρε τους drivers και ξαναπέρνα τους. Ποτέ δεν ξέρεις. Πέραν αυτών, αν έχεις την στοκ ψύκτρα καλό θα ήταν να την αντικαταστήσεις το συντομότερο δυνατόν, διότι δεν είναι ικανή να ψύξει τον επεξεργαστή σου. Άντε να κάνει για έναν διπύρηνο amd, αλλά για τετραπύρηνο είναι αμαρτία να χρησιμοποιείς τέτοιο κούλερ καθώς θερμαίνεται αρκετά. Άμα δεν δουλέψουν αυτά συν οτιδήποτε άλλο αναφερθεί από τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ, πας καρφί για αλλαγή μητρικής αν είσαι εντός εγγύησης. Επίσης κάνε έναν πλήρη έλεγχο συστήματος με το avast και το malwarebytes, διότι μπορεί να έχεις φάει ιο.
Blein Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Πιστεύω πως το παιχνίδι σου είναι σε windowed mode. Δοκίμασε alt+enter και θα πάει full screen. Τουλάχιστον εμένα όταν μου είχε κάνει πάνω κάτω αυτό που λες συνειδητοποίησα ότι ήταν σε windowed mode. Αλλιώς το βάζεις full screen μέσα από το λολ. Είναι το ίδιο. Από τα windows, βάλε το σύστημα σου στην εξισορρόπηση (balanced) στην διαχείριση ενέργειας αν δεν είναι ήδη. Επίσης δοκίμασε να το βάλεις υψηλές επιδόσεις όταν παίζεις, σίγουρα θα βοηθήσει. Να αποφεύγεις εξοικονόμηση ενέργειας όταν παίζεις παιχνίδια, φρενάρει το σύστημα και προξενεί lag. Τώρα μέσω bios, βάλε την μνήμη των γραφικών στο auto, ρύθμισε χειροκίνητα τις μνήμες στα 1600mhz και κλείσε το epu αν έχεις μητρική asus. Αυτά για αρχή. Επίσης όπως σου είπαν, τρέξε ddu σε safe mode σούταρε τους drivers και ξαναπέρνα τους. Ποτέ δεν ξέρεις. Πέραν αυτών, αν έχεις την στοκ ψύκτρα καλό θα ήταν να την αντικαταστήσεις το συντομότερο δυνατόν, διότι δεν είναι ικανή να ψύξει τον επεξεργαστή σου. Άντε να κάνει για έναν διπύρηνο amd, αλλά για τετραπύρηνο είναι αμαρτία να χρησιμοποιείς τέτοιο κούλερ καθώς θερμαίνεται αρκετά. Άμα δεν δουλέψουν αυτά συν οτιδήποτε άλλο αναφερθεί από τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ, πας καρφί για αλλαγή μητρικής αν είσαι εντός εγγύησης. Επίσης κάνε έναν πλήρη έλεγχο συστήματος με το avast και το malwarebytes, διότι μπορεί να έχεις φάει ιο. Mallware η ιος δεν ειναι,τα σκαναρα 3 φορες σημερα.Οι μνημες ειναι ρυθμισμενες μια χαρα,παιζω παντα με υψηλες επιδοσεις.Εχω κανει 3 φορες επανεγγατασταση τους drivers με το ddu και απ οτι βλεπω η ψυκτρα κραταει τον επεξεργαστη σε νορμαλ θερμοκρασιες και επειδη δεν θελω να ριξω λευτα πανω του γιατι εχω αλλα εξοδα που ειναι πιο σημαντικα.Θα πηγαινα να κανω αλλαγη στην motherboard αλλα οταν ειδα οτι μου δημιουργουσε προβληματα,μου ειχαν συστησει να κανω update το bios και απ οτι βλεπω αυτο με βγαζει εκτος εγγυησης.Τωρα οι λυσεις ειναι 3.Η παιρνω νεα μητρικη (που ελπιζω να μην χρειαστει),η κατι κανενας μας δεν εχει δει κατι καλα και η λυση ειναι αρκετα απλη,που αυτο θελω να πιστευω,η πεταω το pc απο το μπαλκονι και ησυχαζω.
Millennium Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε με τις μνήμες στο auto.Το τροφοδοτικό ποιό είναι; Τις θερμοκρασίες σου τσέκαρε τες με το amd overdrive και ποσταρε τες.Το update στο bios άστο τελευταίο.
Blein Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Τις εχω δοκιμάσει και στο auto.Πηγα να κανω ενα update στο bios και αφοτου κολλησε και δεν μου ανηγε το pc,εκανα clean στο cmos.Οταν ξαναμπηκα στον υπολογιστη και ετρεξα το λολ,επιανε ανθρωπινα φπσ στο medium αλλα με καθε alt tab εφτιαχνε και ξαναχαλαγε.Απ οτι ειδα,για να τρεχει καλά θέλει πανω απο 30% cpu πανω του.(το εβλεπα σε 2η οθονη με task manager.πριν πειτε οτιδηποτε για την 2η οθονη,κανω το ιδιο πραγμα με λαπτοπ που εχει i5 μεσα με τα integrated της intel και παιζω με καλυτερα φπσ).Το τροφοδοτικό είναι thermaltake smart 530w sps-530mp
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Αρχίζω να πιστεύω ότι την ζημιά την έκανε το bios update που σου κόλλησε το σύστημα. Καλού κακού πες μας ποια μητρική έχεις καθώς και αν τα λίγα fps εμφανίστηκαν μετά το bios update. Αν ναι, κάτι δεν έκανες καλά η το φλασάκι που έβαλες το αρχείο τα κλάταρε τότε. Και εγώ είχα παρόμοιο θέμα αλλά εμένα droppare fps σε διάφορα παιχνίδια και ειδικότερα στο λολ αλλά κολλήματα δεν είχα ποτέ. Φίλε μου θα σου πρότεινα να λύσεις και να ξανασυναρμολογήσεις τον υπολογιστή από το 0, ελέγχοντας τυχών λάθη που ίσως προξενήθηκαν ως προς την τοποθέτηση των τμημάτων. Παράδειγμα να μην έχεις κουμπώσει καλά τις μνήμες, τα καλώδια τροφοδοσίας και sata κλπ. 1
TheELF Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Αφού δέχτηκε reset το bios του τελείωσε,δεν έχει πρόβλημα από εκεί(και ούτε επηρεάζει την εγγύηση),αν είχε βάλει κάτι λάθος θα το είχε καταλάβει πολύ νωρίτερα αφού θα είχε πολύ ποιο σοβαρά προβλήματα από το να πέφτουν τα fps. Εγώ θα πρότεινα να δοκιμάσεις να βάλεις άλλη έκδοση του driver και ποιο παλιά αλλά αν υπάρχει και ποιο νέα ακόμα και αν είναι beta. Ιδίως αυτό με το alt+tab προς τα εκεί δείχνει. Εκτός και αν υπάρχει καμιά παράξενη ρύθμιση στο control center που ενδέχεται να προκαλεί τέτοια συμπεριφορά.
kostas kiziridis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 και εγω εχω τον ιδιο επεξεργαστη με 4 γιγα ραμ και πιστευω οτι φταιει και αυτο επειδη διαθεσιμη μνημη απο τα 4 ειναι 3,52+αυτο που χρησημοποιη η καρτα + το παιχνιδι + το συστημα και δεν φτανουν να δοσει στην καρτα περισοτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα