Προς το περιεχόμενο

League of legends/Amd a10-7700k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Εχω τον άνωθι επεξεργαστή ο οποίος όπως μου είπαν στα φόρουμ όταν έφτιαχνα το pc,είναι υπέραρκετος για να παίζω lol και counter strike με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του.Όπως είδα και σε διάφορα βίντεο,έπιανε πάνω απο 60 fps σε high settings αλλα με το που άνοιξα το pc και έβαλα drivers κτλπ,πίανω max 30 fps στα very low.έχω λοιπόν 2 θεωρίες

Θεωρία 1:Μήπως χρειάζομαι περισσότερη ραμ?έχω 4gb ραμ και απο το bios,έχω επιλέξει να έχει 1024Mb μονιμα πανω της.

Θεωρία 2:Έχω στο pci-e slot μια καρτα για wifi.Αυτή η κάρτα,όταν πείραζα ρυθμίσεις για την κάρτα γραφικών,η κάρτα δυκτίου δεν ξεκίναγε.Οπότε φοβάμαι μην κάνει κανενα conflict.Καμία ιδέα?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τα ενσωματωμένα γραφικά είδες να πιάνει τέτοια fps; (για τα 60άρια που αναφέρεις)

σε τι MHz είναι οι μνήμες σου;

Σε τι ανάλυση παίζεις;

τι windows;

Δημοσ.

Από ένα παρόμοιο thread που ψάξαμε τα πάντα τελικά περνώντας αρκετές φορές τον ποιο νέο driver έφτιαξε η κατάσταση,τώρα τι φταίει,ο θεός και η ψυχή του ,αλλά δοκίμασε το και εσύ μπας και φτιάξει... 

http://www.insomnia.gr/topic/540069-%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%80%CF%84%CF%8E/

• Like 2
Δημοσ.

Θεωρία 1:Μήπως χρειάζομαι περισσότερη ραμ?έχω 4gb ραμ και απο το bios,έχω επιλέξει να έχει 1024Mb μονιμα πανω της.

Θεωρία 2:Έχω στο pci-e slot μια καρτα για wifi.Αυτή η κάρτα,όταν πείραζα ρυθμίσεις για την κάρτα γραφικών,η κάρτα δυκτίου δεν ξεκίναγε.Οπότε φοβάμαι μην κάνει κανενα conflict.Καμία ιδέα?

1. 4GB αρκουν και περισσευουν για τα παιχνιδια που αναφερεις

2. Νομιζω οτι ειναι απιθανο να φταιει η pci καρτα δικτυου σου

εγω θα εκανα uninstall (με DDU) τους current οδηγους σου,

και επειτα ξανα install τους τελευταιους οδηγους της amd για αρχη...

Δημοσ.

Με τα ενσωματωμένα γραφικά είδες να πιάνει τέτοια fps; (για τα 60άρια που αναφέρεις)

σε τι MHz είναι οι μνήμες σου;

Σε τι ανάλυση παίζεις;

τι windows;

1χ4γβ 1.6gzh

windows 7 64professional n

1920x1080

Δημοσ.

εγω θα εκανα uninstall (με DDU) τους current οδηγους σου,

και επειτα ξανα install τους τελευταιους οδηγους της amd για αρχη...

Δοκιμασε να κάνεις αυτο που σου ειπε ο @Σαϊνομπι. Εγω με τον Α10-5800κ και με τα ενσωματωμενα γραφικα στο League of Legends στα Low επιανα 40-45fps. Εσυ θα επρεπε να εισαι λιιιγο καλυτερα νομιζω. Οποτε ισως φταινει οι drivers.

• Like 1
Δημοσ.

Update

Εκανα διαγραφη και επανεγγατασταση ολων των drivers με το προγραμμα που μου ειπατε.Παλι το ιδια.

Καλυτερες μνημες δεκτο αλλα με τα 8.1,μου παρουσιαζοταν ενα προβλημα συνεχεια.Το pc παγωνε και ηθελε επανεκινηση απο το case.Οποτε μεχρι να βγει καποιο fix,δεν τα βαζω.

Δημοσ.

Update

Εκανα διαγραφη και επανεγγατασταση ολων των drivers με το προγραμμα που μου ειπατε.Παλι το ιδια.

Καλυτερες μνημες δεκτο αλλα με τα 8.1,μου παρουσιαζοταν ενα προβλημα συνεχεια.Το pc παγωνε και ηθελε επανεκινηση απο το case.

Ξανακανε τους drivers μεχρι να φτιαξει xD

Το παγωμα ειναι θεμα του λολ,το παθαινα και εγω τον ιουνιο.Μιλουσα skype αλλα επρεπε να κανω επαννεκινηση :/

Δημοσ.

Ξανακανε τους drivers μεχρι να φτιαξει xD

Το παγωμα ειναι θεμα του λολ,το παθαινα και εγω τον ιουνιο.Μιλουσα skype αλλα επρεπε να κανω επαννεκινηση :/

To παγωμα γινοταν απο το λολ μεχρι και απλο σερφαρισμα στο ιντερνετ.Μου εχει κολλησει και χωρις να κανω τιποτα

Δημοσ.

Κάνε ένα memtest από boot.

έχω κάνει απο boot.δεν μου έβγαλε πρόβλημα.τώρα κάνω ένα άλλο που είναι μέσα απο τα windows.

Δημοσ.

δεν φταιει τιποτα απο αυτα που λετε κλεισε το vertical sync  σου το κλειδωνει στα 30fps οταν το εχεις ενεργοποιημενο.  

Δημοσ.

δεν φταιει τιποτα απο αυτα που λετε κλεισε το vertical sync  σου το κλειδωνει στα 30fps οταν το εχεις ενεργοποιημενο.  

Λες να έχει οθόνη με 30HZ;;;;Που να την βρήκε;Όλες οι οθόνες είναι στο 60hz και με το vsync θα κλείδωνε εκεί, στα 60fps.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...