Thanasis159 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Για να μην κάνω hijack τα threads άλλων, είπα να ανοίξω ένα καινούριο. Νοίκιασα ένα σπίτι όπου η πρίζα του τηλεφώνου είναι στο δίπλα δωμάτιο, οπότε θα έχω πρόβλημα με την σύνδεση του router με το desktop pc μου. Αν το κατάλαβα καλά από όσα έχω διαβάσει, οι λύσεις είναι οι παρακάτω: - Να περάσω καλώδιο (ethernet ή τηλεφώνου στο δωμάτιο του pc) και να το συνδέσω στο pc, αλλά αυτό δεν παίζει γιατί θέλει πολλά μερεμέτια που βαριέμαι να κάνω σε νοικασμένο σπίτι και θα φαίνεται άσχημο. - USB/PCI ασύρματην κάρτα δικτύου για να παίρνω σήμα από το router έτσι., - Access point στο δωμάτιο του pc, το οποίο παίρνει ασύρματα σήμα από το router στο δίπλα δωμάτιο και το οποίο μέσω ethernet συνδέω στο tower για να έχω internet. - Powerlink για σύνδεση μέσω του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος.Προσανατολίζομαι στην τρίτη λύση, εκτός αν κάποια από τις λύσεις 2 και 4 έχουν κάποιο ιδιαίτερο πλεονέκτημα. Όπου και αν καταλήξετε, οποιαδήποτε πρόταση αγοράς είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ
micahel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/310806/TP-LINK-TL-WN722N.html Με αυτό θα είσαι άρχοντας. Μην ανοίγεις δουλειές με τα ρεύματα. 1 mb χάνεις πανω κάτω λογο wifi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα