Προς το περιεχόμενο

Xperia Z Ultra Lte C6833

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ενδιαφερομαι αυτο τον καιρο να παρω το Sony Xperia Z Ultra Lte C6833 θα ηθελα την γνωμη σας ειναι καλο το κινητο? δεν με ενδιαφερει η καμερα η οπτικες γωνιες απο την οθονη με ενδιαφερει αμα αξιζει τα λεφτα του να μην εχει προβληματα με την αφη η με το λογισμικο τετια προβληματα που ειναι σοβαρα αμα η οθονη του ειναι καλη δηλαδη να εχει καλη αναλυση τετια προβληματα εννοω σας ευχαριστω πολυ και μονο που το διαβασατε :)

Δημοσ.

Εχω δει αρκετα reviews καθως μελετουσα κ εγω την αγορα του καποτε και απο οτι καταλαβα ειναι αρκετα καλη συσκευη με το μονο θεμα οτι δεν εχει flash στην καμερα

Δημοσ.

Το έχω και το μόνο που θέλω είναι να το πετάξω.

Χάλια κάμερα ειδικά για νύχτα δεν βγάζεις φώτο.

Χειρότερο τατσ δεν έχω ξαναδεί πότε μου.Ότι θέλει πατάει και οπότε θέλει.Κρατάει δαχτυλιές και πατάει στο σημείο αν δεν το σκουπίσεις. Το βύσμα για φόρτιση από το άνοιξε κλείσε έφυγε το λάστιχο και τώρα κρέμεται. Μπαταρία για το μέγεθος του είναι απογοητευτικη. Ούτε μέρα δε βγάζει με κανονικές συνθήκες και όχι παιχνίδια.Τι να πω για τον ήχο? Το ηχείο είναι σαν να μην υπάρχει,πολύ αδύναμο.

Κρίμα που έδωσα το νλnote 2 που είχα και πήγα στην απόλυτη απογοήτευση. Περιμένω note 4 για να το πετάξω στα σκουπίδια.

Αν μπορείς απέφυγε το.Κοίτα σε κάτι άλλο με μεγάλη οθόνη.

Ίσως το z ultra 2 αν βγει να είναι καλό.

Δημοσ.

το κινητο αυτό το αγορασα πριν από 3 βδομάδες στα 284 ευρω.. εχω να κανω τις εξεις παρατηρήσεις ..οθονη καταπληκτικη αρκετα μεγαλη (με βολευει για να διαβαζω βιβλια και πουλησα και το ταμπλετ που ειχα) με φοβερη αναλυση... χαιρεσαι να βλέπεις ταινιες σε αυτην την οθονη.. εχει πολύ δυνατο επεξεργαστη.. κατεβαζα 5 ταινιες από τορρεντ site στο ιντερνετ δεν κολλαγε καθολου και επαιζα ταυτόχρονα παιχνίδια χωρις κανενα πρόβλημα ... εχει αρκετες αναβαθμίσεις στο λογισμικο .. η μνημη του είναι ικανοποιητικη και η κατασκευη του την θεωρω πολύ καλη (το κινητο με μια αποτομη κινηση που εκανα επεσε με δυναμη στο πατωμα και δεν επαθε ευτυχως τιποτε)... ο ηχος του είναι ικανοποιητικος και με ακουστικα ποιοτητας θα τον απολαυσεις.. οι φωτογραφιες ειναι καλες (όχι αριστες) και εχει και αρκετες ρυθμισεις για να τις βελτιωσεις.. δυστυχως το μονο μειον είναι ότι δεν εχει φλασ η καμερα μπροστα και επιπλέον δεν μπορεις να το εχεις σε λειτουργια φακου... κατά τα αλλα το κινητο είναι απλα ένα θηριο..  

Δημοσ.

και εγω αναμεσα σε 2 κινητα ημουν .. σε αυτό και το Samsung Galaxy Note 3 Neo LTE (16GB) (στην ιδια τιμη) που εχει και το πεννακι ..τελευταια στιγμη επελεξα της σονυ λογο μεγαλύτερης οθονης καλυτερης αναλυσης και δυνατοτερου επεξεργαστη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...