11demian111 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Βρεφικα βηματα αλλα κατι παει να γινει. Τελικα δεν χρειαζεται να παει η nokia σε android, οι αλλες εταιριες πρεπει να βγαλουν κατι σε wp για να υπαρξει ανταγωνισμος και να δουμε κατι καλυτερο.
BritGreek Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Τα 512 δεν είναι λίγα για βιντεοκλήσεις; Γενική είναι η ερώτηση.
hackerW32 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Τα 512 δεν είναι λίγα για βιντεοκλήσεις; Γενική είναι η ερώτηση. γενικα οχι.
Zam732 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Με τέτοια μπαταρία δεν πας πουθενά. Επίσης δεν ξέρω αν ειναι ιδέα μου αλλα έχω δει οτι στα win phone η μπαταρία τελειώνει τσακ-μπαμ.Έχοντας παρόμοιας οθόνης και μπαταρίας κινητά android και win αυτό παρατήρησα.. Γενικα δεν μενουν εφαρμογες ανοιχτες στο παρασκηνιο για να τραβανε πορους -εκτος απο τα messaging apps, μαζι με το FB-, Αν παλι εχεις ανοιχτο 24/7 wifi, bluetooth και δεδομενα, τοτε δικαιολογημενο. Επισης ειναι και η χρηση που του κανεις. Παντως τη σημερινη εποχη οποιο smarthphone βγαζει τη μερα, καλως η κακως θεωρειται οκ.
21century Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μακάρι να είχε λίγο μεγαλύτερη οθόνη θα ήταν μούρλια...
ChrosZap Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Απατο! χωρις υπέρυθρες ακτίνες για να μοιράζομαι τα τσοντοβιντεακια με τους φίλους μου στο γυμνασιο,ουτε πυξιδα αμα παω στην Αιτωλοακαρνανία και χαθω σε κανα δασος που δεν εχει καταχωρηθεί στο liveplanet. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΑΤΟ! Ακομα και αν το έβρισκα στον δρόμο κάτω πετάμενο θα έψαχνα ποίος το εχασε και θα του το έδινα πίσω. Δεν θα το σούφρωνα γιατι δεν θα ήθελα ενα τοσο μαυροτσούκαλο εξυπνοκινητο 1
MrSp0ck Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Απατο! χωρις υπέρυθρες ακτίνες για να μοιράζομαι τα τσοντοβιντεακια με τους φίλους μου στο γυμνασιο,ουτε πυξιδα αμα παω στην Αιτωλοακαρνανία και χαθω σε κανα δασος που δεν εχει καταχωρηθεί στο liveplanet. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΑΤΟ! Ακομα και αν το έβρισκα στον δρόμο κάτω πετάμενο θα έψαχνα ποίος το εχασε και θα του το έδινα πίσω. Δεν θα το σούφρωνα γιατι δεν θα ήθελα ενα τοσο μαυροτσούκαλο εξυπνοκινητο Σκέφτονται να βγάλουν και έκδοση με Υπέρ-υπέρυρθες και πυξίδα αλλά δια να παραμείνει low-budget θα είναι φτιαγμένο από... χαρτί... 6
Athens44 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 επειδη ειμαι fun περι facebook ποιο μοντελο nokia με wp προτεινετε ωστε να μη κολλαει ? σε ποσες ιντσες τα δειχνει μπομπατα? πχ 5αρα? εσεις τι λετε? τιμη γυρω στα 199 το πολυ....(γλυκοκοιταζω το 1320 αλλα εχει 299...) ας μου απαντησει καλυτερα καποιος που εχει κυριως nokia.....
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Ναι Thanks,το είδα και στο επίσημο site .... "Easier navigation Get a more fluid navigation experience by combining the internal GPS module in the ARCHOS 40 Cesium with any of the free turn-by-turn GPS applications available in the Windows Phone Store, such as HERE DriveTM with its offline navigation and full European cartography".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα