Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλουςΣε HOL ADSL κύκλωμα εδώ και κάποιους μήνες έχω παρατηρήσει αρκετά χαμηλές ταχύτητες, μέχρι και time out σε απλό browsing. Από ping είμαι οκ, 20-30ms αλλά παρατήρησα στο router (ένα business cpe της Gennet) πως έχω αρκετά Local FEC errors. Ήρθε τεχνικός, έκανε μετρήσεις στην εισαγωγή με analyzer κι όπως μου είπε, εκεί το κύκλωμα είναι καθαρό, άρα πρόκειται για πρόβλημα εσωτερικής καλωδίωσης.Άλλαξα πριζάκι με νεότερο αλλά δε βλέπω να γίνεται τίποτα. Εν τω μεταξύ υπάρχει μόνο ένα πριζάκι στο χώρο, το οποίο μάλιστα είναι σχεδόν κολλημένο δίπλα σε πρίζα ρεύματος και πάνω από υδραυλική εγκατάσταση (μεταλλικό σώμα καλοριφέρ). Να σημειώσω ότι έχω αλλάξει άλλα 2 ρούτερ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Κάνω μετρήσεις κάθε λίγο και μου δίνουν τα εξής αποτελέσματα, μετά από router restart: Uptime 4 minutes: 380 FECUptime 8 minutes: 506 FECUptime 12 minutes: 808 FECUptime 15 minutes: 1012 FECUptime 24 minutes: 2060 FECUptime 27 minutes: 2168 FECUptime 30 minutes: 2777 FECUptime 60 minutes: 7145 FECUptime 90 minutes: 14680 FEC Συγχρονισμός 11.880/840 σε 12άρι προφίλSNR (Local) 10.8 dBLatency (Local) 24.2 dBSpeedtest (από διάφορες μετρήσεις καθώς κι FTP) 5Mbps/650KbpsΤο σπίτι δεν είναι δικό μου, άρα δε μπορούν να γίνουν μεγάλες ηλεκτρολογικές επεμβάσεις. Η πολυκατοικία είναι το 70-80 και ο χώρος βρίσκεται στον 3ο όροφο.Καμιά ιδέα; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2014 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα