Προς το περιεχόμενο

Giveaway Diablo 3 Ultimate Evil Edition (PS4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε στην κατοχή μου πριν λίγες ημέρες η έκδοση Diablo 3 Ultimate Evil Edition για Playstation 4 και αποφάσισα αντί να πάει για πώληση να το χαρεί κάποιος από την κοινότητα που έχει  playstation 4 και θα το παίξει , να τονίσω ότι το παιχνίδι είναι σφραγισμένο στο κουτί του και περιέχει και το diablo 3 το πρώτο παιχνίδι που χρειάζεστε.

post-40279-0-90839700-1410450153_thumb.png

Οι όροι συμμετοχής στην κλήρωση είναι απλοί :

1. Ένα μήνυμα / σχόλιο σε αυτό το θέμα
  2. Συμμετοχές από ενεργά μέλη με αριθμό μηνυμάτων > 100
  3. Διάρκεια Εγράφης μέλους στην κοινότητα 6 μήνες το λιγότερο

Όσες συμμετοχές δεν τηρούν τους παραπάνω όρους θα αποκλείονται απο το giveaway , επίσης θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι προφανώς επιτρέπεται μία μόνο συμμετοχή ανά μέλος , εάν παρατηρηθούν φαινόμενα / προσπάθειες με διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται και οι 2 και δεν θα έχουν συμμετοχή στην κλήρωση.

Η διάρκεια συμμετοχής ορίζεται στον 1 μήνα μέχρι τις 11 Οκτωβρίου και 12 το βράδυ , ο τυχερός θα αναδειχθεί με την γεννήτρια αριθμών random.org όπου και θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα αλλά και σχετική ανάρτηση στο θέμα του διαγωνισμού.

Όσο αφορά την αποστολή του δώρου θα γίνει από εμένα με τρόπο που θα επιλέξει ο νικητής (courier / ταχυδρομείο) και τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο

Καλή επιτυχία σε όλους

Μετά απο κλήρωση που έγινε με την γεννήτρια αριθμών random.org ο νικήτής ειναι το μέλος Bourdoulas οπου και εχει ενημερωθεί με pm , συγχαρητήρια λοιπόν και ελπίζω να απολαύσεις το παιχνίδι

Επεξ/σία από SPANK
  • Like 25
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραίος spank μαζί με το destiny bundle κουτί θα έρθει :)

edit: μην με βάλεις ούτε εμένα στην κλήρωση, το ros το έχω στο pc, ας το πάρει ένα παλικάρι που δεν το έχει παίξει, ίσως το τσιμπήσω αργότερα για συλλογή :)

Επεξ/σία από skanjos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...