Προς το περιεχόμενο

Samsung S3 ή Samsung S3 NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

ποιο από τα δύο κινητά Samsung S3 ή S3 Neo προτείνετε να πάρω? Σε σκρουτζομάγαζα το S3 το βρίσκω περί των 230 ενώ το S3 Neo περί 200 ευρώ το οποίο είναι ένα + και για το S3 Neo. 

Επίσης στα + toy Neo είναι η νεότερη έκδοση Android ενώ στα αρνητικά η μικρότερη ώρα αναμονής και ομίλίας. Αλλά από εκεί και πέρα έχουν κάποια άλλη διαφορά που θα πρέπει να λάβω υπόψην μου;

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

ποιο από τα δύο κινητά Samsung S3 ή S3 Neo προτείνετε να πάρω? Σε σκρουτζομάγαζα το S3 το βρίσκω περί των 230 ενώ το S3 Neo περί 200 ευρώ το οποίο είναι ένα + και για το S3 Neo. 

Επίσης στα + toy Neo είναι η νεότερη έκδοση Android ενώ στα αρνητικά η μικρότερη ώρα αναμονής και ομίλίας. Αλλά από εκεί και πέρα έχουν κάποια άλλη διαφορά που θα πρέπει να λάβω υπόψην μου;

Για μενα κανενα.Ελεος με αυτο το s3 2015 παμε.

Μαζεψε αν μπορεις ενα 50ευρω παραπανω και παρε ενα lg g2.

Αλλιως κινεζο.

• Like 2
Δημοσ.

Το κινητό είναι για τη γυναίκα μου η οποία θα χρησιμοποιεί βασικές εφαρμογές android στην καλύτερη των περιπτώσεων ενώ θέλει να βγάζει καλές φωτογραφίες και να έχει καλή οθόνη. Επίσης δε θέλουμε να έχει μεγαλύτερη οθόνη όπως το LG g2. 

Θα πήγαινα σε κινέζικο αλλά στις κάμερες τους από όσο ξέρω υστερούν. Πάντως τελικά από τα δύο κάποιος μπορεί να μου προτείνει κάποιο?

Δημοσ.

Το κινητό είναι για τη γυναίκα μου η οποία θα χρησιμοποιεί βασικές εφαρμογές android στην καλύτερη των περιπτώσεων ενώ θέλει να βγάζει καλές φωτογραφίες και να έχει καλή οθόνη. Επίσης δε θέλουμε να έχει μεγαλύτερη οθόνη όπως το LG g2. 

Θα πήγαινα σε κινέζικο αλλά στις κάμερες τους από όσο ξέρω υστερούν. Πάντως τελικά από τα δύο κάποιος μπορεί να μου προτείνει κάποιο?

To μεγεθος του s3 ειναι 136,6 χ 70,6 και του G2 138,5 x 70,9. H διαφορα ειναι μηδαμινη.

Αν επιμενεις σε αυτη την λαθος επιλογη ντε και καλα τοτε παρε το s3 το neo με την 1.5 gb ram.

Επισης δες και optimus g.

• Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνίσω με τα παιδια @stamatinho και @mao.

Μακρια από το S3, είναι παλιό (και πλ άσχημο κατα την γνώμη μου) και μπορείς με τα λεφτά του να βγεις καλυτερα και ωραιότερα κινητά.

Το g2 mini είναι πλ καλή επιλογή, ή αν σου αρέσει η samsung το s4 mini είναι εξαιρετικό (το έχει ο κολλητος μου και ειναι πλ καλο ,πανω κατω τα ιδια specs με το g2 mini και ισως το s3). Πάντα φιλικά!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Ασε το γερικο σ3 που λαγκαρει τρελα και παρε αυτο

http://www.skroutz.gr/s/5427371/Motorola-Moto-G-2nd-Gen-8GB-Dual-SIM.html

τουλαχιστον να μην εχεις λαγκ. Η καμερα στο νεο μοντελο ειναι ικανοποιητικη.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν ενδιαφερεστε πουλαω το s3 199 ευρω σε αριστη κατασταση και ειναι πολυ γρηγορο και αποτελεσματικο..επισης ειναι χρησιμοποιημενο λιγοτερο και απο χρονο..

Δημοσ.

Φιλαράκι πρώην κάτοχος samsung s3-s3 neo στην εποχή τους καλά ήταν τώρα κυριολεκτικά σέρνονται και τα 2 είναι μεγάλο λάθος να πας σε αυτά καλύτερα πετά τα τα λεφτά.. το lg g2 είναι ότι καλύτερο για τα λεφτά του μοντέλο 2014 αλλά ανταγωνιζετε άνετα τα περισσότερα κινητά είναι ότι καλύτερο μπορείς να παρεις

Δημοσ.

Και του 2013 ανταγωνιζετε μια χαρά κινητά του 2015 άμα έβγαινε και τώρα στην αγορά θα ήταν μια χαρά.. Εγώ έχω το Samsung s5 αλλά πρώην 2 μήνες έδωσα το g2 για να πάρω αυτό και άνετα θα ανταγωνιζοταν το s5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...