TikiTaka23 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Προβλημα σε wireless . Ενω εχω ανοιχτο το wifi και ειμαι διπλα στ routen μου λεει πως δεν υπαρχοθν διαθεσημες συνδεσεις . Προσφατα εκανα format . Μη πως φταει αυτο?
SPANK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Σιγουρέψου οτι εχει πατήσει το κουμπάκι στο laptop να ανοίξει το wifi αν εχει κατι τετοιο και δοκίμασε να περάσεις τους drivers του wifi 1
TikiTaka23 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι το εχω πατησει το κουμπακι δεν ειμαι κανα 10χρονο .....Τους drivers μπορει να τους βρει κανεις το laptop μου ειναι ενα Compaq Presario CQ62 .Help me pleaseeeeeeee.
SPANK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο για το κουμπάκι στο ειπα γιατι πολοί το αγνοούν η το ξεχνάνε άσχετα την ηλικία , για τους drivers θα μπεις εδω http://www8.hp.com/us/en/drivers.htmlκαι θα βάλεις ακριβώς το μοντέλο που λεει κατω απο το χαρτάκι του laptop γιατι μετα το CQ62 πρέπει να εχει μερικά γράμματα ακομα υπάρχουν διάφορα μοντέλα CQ62 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα