Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Διαθέτω το εξής λαπτοπ.... compaq presario cq58.Προχθές έκανα φορματ και πέρασα τα windows 7 ultimate 32 bit..όλα ωραία με το φορματ.το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω σύνδεση με το διαδίκτυο..Προφανώς και θέλει drivers..έχω δοκιμάσει άπειρους και σχετικούς drivers και κανένας τους δεν έκανε δουλειά.Στο Device Manager διακρίνω τα 4 εξής πράγματα...

1) Ethernet Controller

2) Network Controller

3) PCI Device

4) SM Bus Controller

(το τριγωνάκι δίπλα από αυτά περιέχει και το θαυμαστικό)

Ευχαριστω προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια...η αλήθεια είναι ότι με έχει παιδέψει το άτιμο  :wacko:

Δημοσ.

Αν δεν κάνουν oi drivers που εδωσε ο φίλος δές κατω απο το laptop ακριβώς το μοντέλο του laptop γιατι CQ58 υπάρχουν διάφορα

• Like 1
Δημοσ.

Τα δοκίμασα φίλε σοτερα αυτά κι εγώ αλλά δεν έγινε τίποτα..τέλος πάντων το πρόβλημα επιλύθηκε...μπορεί να κλειδώσει..σας ευχαριστώ

Δημοσ.

έχεις δίκιο...λοιπόν...είχα ένα στικάκι Crypto AirData 54 Usb.κατέβασα τους drivers για το στικάκι από το ίντερνετ,τους πέρασα σε ένα usb και μετέπειτα στο laptop.και αφού συνδέθηκα από το λαπτοπ με τη χρηση του crypto έκανα update τα drivers από το device manager.βέβαια στα 4 πράγματα που αναφέρθηκα στο πρώτο ποστ δεν κατάφερε να τα ενημερώσει.αν θυμάμαι καλά είχα πατήσει να κάνει ενημέρωση στο  Network Controller και έτσι μου βρήκε τον driver wifi 802.11(δεν το θυμάμαι ακριβώς)........αυτά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...