Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια απορία. . . Όσο χρησιμοποιώ το laptop μου, να έχω την μπαταρία μέσα στο laptop ενώ έχω τον φορτιστή συνδεδεμένο; Απλά ρωτάω, επειδή κάποιοι λένε πως αυτό χαλάει την μπαταρία και άλλοι πως δεν κάνει τίποτα. Εγώ δεν την βγάζω, επειδή για να φορτίσει μέχρι 100% χωρίς να το χρησιμοποιώ παίρνει ώρα και δεν μπορώ να περιμένω και επειδή, αν βγάλω την μπαταρία και μείνω με τον φορτιστή, δεν θα μπορεί να λειτουργήσει τόσο καλά όσο θα δούλευε με την μπαταρία ( Υψηλές Επιδόσεις. . . ) 

Δημοσ.

Έχω μια απορία. . . Όσο χρησιμοποιώ το laptop μου, να έχω την μπαταρία μέσα στο laptop ενώ έχω τον φορτιστή συνδεδεμένο; Απλά ρωτάω, επειδή κάποιοι λένε πως αυτό χαλάει την μπαταρία και άλλοι πως δεν κάνει τίποτα. Εγώ δεν την βγάζω, επειδή για να φορτίσει μέχρι 100% χωρίς να το χρησιμοποιώ παίρνει ώρα και δεν μπορώ να περιμένω και επειδή, αν βγάλω την μπαταρία και μείνω με τον φορτιστή, δεν θα μπορεί να λειτουργήσει τόσο καλά όσο θα δούλευε με την μπαταρία ( Υψηλές Επιδόσεις. . . ) 

Άστη πάνω, δεν παθαίνει τίποτα. Μόνο αν έχεις σκοπό να το αφήσεις για πολύ καιρό αχρησιμοποίητο βγάλτη

• Like 1
Δημοσ.

Ααα οκ. Αυτό που κάνω εγώ, είναι να χρησιμοποιώ μόνο την μπαταρία και όταν φτάσει 6% να βάζω τον φορτιστή. Και μετά όταν φτάσει 90+% βγάζω τον φορτιστή και χρησιμοποιώ πάλι μόνο την μπαταρία μέχρι να ξαναπάει 6%

Δημοσ.

Ααα οκ. Αυτό που κάνω εγώ, είναι να χρησιμοποιώ μόνο την μπαταρία και όταν φτάσει 6% να βάζω τον φορτιστή. Και μετά όταν φτάσει 90+% βγάζω τον φορτιστή και χρησιμοποιώ πάλι μόνο την μπαταρία μέχρι να ξαναπάει 6%

Δεν χρειάζεται, φορτίζει όσο χρειάζεται και μετά σταματάει. Άσε που μόνο με μπαταρία χάνεις και σε απόδοση

Δημοσ.

Α οκ. Επίσης, να αποσυνδέω όλα τα περιφερειακά όταν κλείνω το laptop; Επειδή, έχω διαβάσει πως θα ήταν καλό να γίνεται. . .

Δημοσ.

Α οκ. Επίσης, να αποσυνδέω όλα τα περιφερειακά όταν κλείνω το laptop; Επειδή, έχω διαβάσει πως θα ήταν καλό να γίνεται. . .

Εννοείς ποντίκια, εκτυπωτές κλπ? Δε νομίζω ότι μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα, δεν το έχω δει ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, αυτά εννοώ. Λέγεται πως κάνουν την μπαταρία να μεταφέρει ρεύμα στο laptop, αλλά σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Το είχα διαβάσει στο εγχειρίδιο του παλιού μου λαπτοπ,το οποίο το έχω 8 χρόνια...

Δημοσ.

Ναι, αυτά εννοώ. Λέγεται πως κάνουν την μπαταρία να μεταφέρει ρεύμα στο laptop, αλλά σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Το είχα διαβάσει στο εγχειρίδιο του παλιού μου λαπτοπ,το οποίο το έχω 8 χρόνια...

Και έλεγε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα ή απλά πέσει ελάχιστα το ποσοστό της μπαταρίας? Αν είναι μόνο το 2ο δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο το βάλε βγάλε :-)

Δημοσ.

Πρόβλημα όχι, μόνο πως η μπαταρία θα χρειαστεί να μεταφέρει ρεύμα για να μπορούν να τροφοδοτηθούν τα περιφερειακά, ακόμα και αν είναι κλειστό.

Δημοσ.

Εμένα περισσότερο επικίνδυνο μου φαίνεται το να χαλάσεις τις θύρες απ' το πολύ βάλε-βγάλε, πάντως. Επίσης, αυτό που αναφέρεις για τη φόρτιση της μπαταρίας, ίσχυε για τις παλιές μπαταρίες. Οι νέες έχουν λύσει ουσιαστικά τέτοια προβλήματα.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να βγάζω τον φορτιστή, αυτό λες; 

Να βγαζεις τον φορτιστη μονο οταν κλεινεις το laptop κολλητε.Συν αυτα που σε ειπε ο zio..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...