warriorgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Για σας εχω το Lenovo IdeaPad Y580 και εχω καποιο προβλημα. Ολα ξεκινησαν ξαφνικα οταν αρχισε να κολαει το λαπτοπ, αργουσε να ανοιξει και δεν μπορουσα να παιξω παιχνιδια λογο πολυ χαμιλων fps. Ετσι του εκανα format με το recovery disc της Lenovo. Ο υπολογιστης αρχισε να πηγενει ποιο γρηγορα αλλα παρατηρησα οτι σε καποια προγραμματα επρεπε να τα τρεξω σαν διαχιρηστης για να δουλεψουν συγκεκριμενα το 3ds max οπου απο εκει κανω και render απο τα οποια θελουν πολυ παραπανω ωρα για να γινουν απο οτι πιο παλια. Δεν ξερω μηπως φταιει καμια καρτα γραφικων ή ο επεξεργαστης ή ο σκλυρος. Πως μπορω να καταλαβω αν ολα λειτουργουν κανονικα?
warriorgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 τα περναει ολα απο μονο του εγω απλα μετα τους ενημερωσα
vrykolakas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Άρα έχει σίγουρα τον GeForce 340.52 Driver?
SPANK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Για σιγουριά κατέβασε και πέρνα εσυ τους drivers απο το site της nvidia
warriorgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 τους ξανακατεβασα χθες και τιποτα
vrykolakas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αν έχεις αμφιβολίες για το δίσκο, τσέκαρέ τον με το Sentinel.
warriorgr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 μου εχει και των ssd επιδοση 100% και υγεια 91% και τον σκλυρο 100% και τα δυο για τον ssd λεει αυτα The status of the solid state disk is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found.The TRIM feature of the SSD is supported and enabled for optimal performance.The health is determined by SSD specific S.M.A.R.T. attribute(s): #177 Wear Leveling CountΔεν χρειάζεται καμία ενέργεια. και για τον σκλυρο Η κατάσταση του σκληρού δίσκου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Δε βρέθηκαν προβληματικοί ή αδύναμοι τομείς και δεν υπήρξε σφάλμα κατά το spin up ή τη μεταφορά δεδομένων .The detected total capacity (0 of the drive is not correct, the capacity should be 698 GB.Using the drive may cause file system corruption and/or data loss.It is recommended to check and modify the configuration or upgrade the operating system, hard disk controller and/or drivers to safely use this device.Δεν χρειάζεται καμία ενέργεια. να βαλω το driver scape να μου βρει αν θελω drivers?
vrykolakas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Φαντάζομαι από θερμοκρασίες πας καλά, ε;
vrykolakas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω... Δεν του περνάς και κανα 2ο λειτουργικό να δούμε πώς παίζει;
vrykolakas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδή, αν έχεις μόνο 8, βάλε π.χ. και 7 να δεις πώς θα παίζει. Ή τούμπαλιν.
Euclides Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ο υπολογιστης αρχισε να πηγενει ποιο γρηγορα αλλα παρατηρησα οτι σε καποια προγραμματα επρεπε να τα τρεξω σαν διαχιρηστης για να δουλεψουν ..... Αν δεν θέλεις να σε ρωτά συνέχεια, άλλαξε την ρύθμιση στο User Account Control.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα