Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό, έχω ένα λάπτοπ (HP G62-b50ev) και πριν μερικούς μήνες μου έβγαλε Blue Screen και error για τον σκληρό δίσκο, Smart Disk Error 301, με αποτέλεσμα τα windows να μην μπουτάρουν, οπότε τα εγκατέστησα ξανά αλλά ήταν τελείως προβληματικά σαν να μην τα άντεχε ο σκληρός δίσκος, έτσι εγκατέστησα τα Ubuntu αλλά λίγο καιρό μετά κράσαραν και αυτά. Έπειτα εγκατέστησα τα Linux Mint για λίγους μήνες βολεύτηκα με αυτά, αλλά κράσαραν και αυτά και τώρα είμαι με τα Lubuntu. Έψαξα για το error 301 λοιπόν και από ότι κατάλαβα ο σκληρός θέλει αλλαγή... Αλλά σκέφτηκα μήπως άμα κάνω Bios update λυθεί το πρόβλημα; Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο για αυτό το error; Οποιαδήποτε άποψη θα βοηθήσει.
 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Όλα αυτα που περιγράφεις όπως ειπες και εσυ για πρόβλημα στον δίσκο κάνουν αλλα μην πάς σε αλλαγή κανε ενα έλεγχο με την dos έκδοση του hdsentinel http://www.hdsentinel.com/hard_disk_sentinel_dos.php, αλλιως μπορείς να βάλεις τον δίσκο σε καποιο αλλο pc σαν 2ο και να κάνεις τον έλεγχο με το hdsentinel παλι αλλα για τα windows

Δημοσ.

Έκανα τον έλεγχο με το HDSentinel και το health του σκληρού είναι 0% με ένα σωρό bad sectors, οπότε ούτε το bios update θα βοηθήσει σε τίποτα. Anyway :P ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...