giannisag17 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα την Δευτερα εστειλα την μητρικη και το τροφοδοτικο απο το pc μου γιατι σιγουρα ενα απο τα 2 ειναι καμμενα..!Ακομα ενα τηλ. δεν με εχουν παρει..τα πραγματα ειχαν αγοραστει την πεμπτη οποτε ειχαν και doa 7 ημερων...!Εχει περασει καποιος αναλογη κατασταση?Ποσο μπορει να καθυστερησουν?
Sakiz105 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Για επισκευη που,σιγουρα δεν το κοιταξαν καν,μου πηρε 7 μερες.Και τωρα εχω μια παραγγελια απο τις 3 σεπτεμβριου και ακομα δεν εχει ερθει.Οποτε λογικα κανα βδομαδα θα σου παρει και εσενα εκτος και αν ειναι σε τιποτα διακοπες
selianx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Φαντάζομαι πως έχει σημασία νομίζω και το που τα άφησες, αν τα άφησες στο κατάστημα Χαλκίδας και αυτό δεν έχει "τεχνικό κέντρο", θα πρέπει να μεταφερθούν κάπου που έχει τεχνικούς ή και στις μάνες εταιρίες για να επαληθευθεί το DOA.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους πάρεις τηλέφωνο, δε θα βλάψει.
giannisag17 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι στο καταστημα Χαλκιδας τα εδωσα αλλα ενταξει μου ειπαν οτι θα ειναι Αθηνα τριτη πρωι..αντε να δουμε ποτε θα μου ερθουν τα πραγματα..Τον υπολογιστη ουτε 4 ωρες δεν τον χαρηκα και εχω παρα πολλα νευρα!Πρεπει να τους τηλ..
giannisag17 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Τους πηρα λοιπον τηλ. χθες αλλα μου ειπαν πως λογο μεγαλου φορτου εργασιας δεν εχουν κοιταξει ακομα τα πραγματα...
Sakiz105 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Τους πηρα λοιπον τηλ. χθες αλλα μου ειπαν πως λογο μεγαλου φορτου εργασιας δεν εχουν κοιταξει ακομα τα πραγματα... Στο ειπα.Και εγω απο 2-3 μερες την αλλη βδομαδα θα εχω τα πραγματα μου.Τετοιο καιρο τους στελνουν διακοπες επειδη ειναι φθηνα xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα