Προς το περιεχόμενο

Νέες εικόνες που διέρρευσαν δείχνουν το ανανεωμένο desktop των Windows 9

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ektor7, on 11 Sept 2014 - 9:12 PM, said:

Δλδ οι εφαρμογες των XP, που δεν εχουν αυτο το launch conditions,απο τον developer,μπορουν να εγκατασταθουν κανονικα στα win7&win8.x?

Και το γεγονος οτι το λαπτοπ μου τρεχει windows 8.x με drivers των vista,αλλα δεν μπορω να εγκαταστησω τους drivers των xp,θα ηθελα πολυ να μου το εξηγησεις,γιατι συμβαινει αυτο!

Δηλαδη θες να... μαντεψω πως θα συμπεριφερθουν οι παλιες εφαρμογες σου, στα νεα Windows... μαλιστα. :P

Οσο για το δευτερο, εχεις ανοιξει ποτέ κανα .inf αρχειο απο τους drivers, να δεις τι γραφει μεσα? Μαλλον οχι.

Παλι τυχαιο παραδειγμα, απο τους τελευταιους Ralink WLAN drivers...

http://pastebin.com/BGuRw7gP

Δεν το βαζω σε spoiler, ειναι αρκετα μεγαλο...

Απο τις πρωτες γραμμες, βλεπεις συνεχεια ενα 6.1 που επαναλαμβανεται.

Τι λες να ειναι αυτο το 6.1? Λες να εχει συμβατοτητα με 6.2?

Με 5.1 τι λες, θα παιζει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΟΚ, οτι πεις, δεν επιμενω. Κατεβασε Nero 12 (νομιζω και νεοτερο) και προσπαθησε να το εγκαταστησεις σε Windows Server 2012 (σκετα ή R2)...

A ναι... εγκατεστησε και SoundForge 11 σε XP 64. Εκει δεν υπαρχει καν .msi για να το πειραξεις...

Τι είναι αυτά που γράφεις loic, έχεις καθόλου σχέση με υπολογιστές; σε ρώτησα πρίν. Πες μου οτι δεν βγάζεις λεφτά σαν τεχνικός με αυτές τις αρλούμπες και τις θεωρίες συνωμοσίας. :shock:

Εχεις ακουστά τα system specifications;

Για Nero 7 :

Microsoft® Windows 2000 (Service Pack 4 or later); Windows XP SP1*1) ; Windows 2003 server SP1; Windows XP Media Center Edition, Windows Vista

Microsoft® Windows XP Professional x64 Edition (All applications besides InCD, Nero Scout and Nero ImageDrive work in the x86 emulator that allows 32-bit Windows applications to run)

Microsoft® Windows VISTA x64 Edition (All applications besides InCD, Nero Scout and Nero ImageDrive work in the x86 emulator that allows 32-bit Windows applications to run. Gadgets are NOT available under VISTA x64!!!)

Για Nero 12: Μinimum system requirements for Nero 12

Windows® XP SP3 (32 bit), Windows Vista® SP2 or later (32/64 bit), Windows® 7 SP1 Home Premium, Professional or Ultimate (32/64 bit), Windows® 8 (32/64 bit)

Sound forge 11 system requirements:

Windows Vista® (SP2 or later), Windows® 7, Windows® 8, or Windows® 8.1, operating system

Βλέπεις κάπου άνθρωπέ μου να γράφει NERO 12 υποστηρίζει win2000; Η nero7 για win8; Η soundforge 11 σε winxp (και μάλιστα θες και στην σάπια την x64!!). Τρολάρεις ή τα πιστεύεις αυτά που γράφεις, πραγματικά ανησυχώ.. :cry:

Α εντάξει loic, παρακάτω άφησες το software και πέρασες στους drivers που εννοείται πως πάνε πακέτο με το λειτουργικό και δεν συναλλάζεις εκδόσεις και λειτουργικά.  Μύρισε τρολολο for the win: Εγγραφή: 24 May 2014 / 138 μηνύματα. 

Στην υγεία μας ρε παιδιά! :devil:

• Like 1

Ωραιο παραδειγμα το nero...

Για Nero 12: Μinimum system requirements for Nero 12

Windows® XP SP3 (32 bit), Windows Vista® SP2 or later (32/64 bit), Windows® 7 SP1 Home Premium, Professional or Ultimate (32/64 bit), Windows® 8 (32/64 bit)

Βλεπεις να γραφει πουθενα οτι εγκαθισταται σε Windows Server 2003 (x86 ή x64)?

Γιατι εγω δεν το βλεπω, και σε διαβεβαιω οτι εγκαθισταται!

Λοιπον, επειδη κουραστηκα πραγματικα, αποσυρομαι...

Δηλαδη θες να... μαντεψω πως θα συμπεριφερθουν οι παλιες εφαρμογες σου, στα νεα Windows... μαλιστα. :P

Οσο για το δευτερο, εχεις ανοιξει ποτέ κανα .inf αρχειο απο τους drivers, να δεις τι γραφει μεσα? Μαλλον οχι.

Παλι τυχαιο παραδειγμα, απο τους τελευταιους Ralink WLAN drivers...

http://pastebin.com/BGuRw7gP

Δεν το βαζω σε spoiler, ειναι αρκετα μεγαλο...

Απο τις πρωτες γραμμες, βλεπεις συνεχεια ενα 6.1 που επαναλαμβανεται.

Τι λες να ειναι αυτο το 6.1? Λες να εχει συμβατοτητα με 6.2?

Με 5.1 τι λες, θα παιζει?

Τοτε γιατι η ms δεν καρατισε το 5.x στα vista,αφου ειναι τοσο απλα τα πραγματα στο θεμα συμβατοτητας,οπως κραταει τωρα το 6αρι?

Προφανος ειναι κουκου ολοι εκει στην ms,με βαση αυτα που γραφεις!!!

Ο αστυφύλακας είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο άρα ο αστυφύλακας είναι μπουζούκι. :ph34r:

Ωραιο παραδειγμα το nero... Βλεπεις να γραφει πουθενα οτι εγκαθισταται σε Windows Server 2003 (x86 ή x64)?

Γιατι εγω δεν το βλεπω, και σε διαβεβαιω οτι εγκαθισταται!

Καταλήγοντας νομίζω πως συμφωνώ μαζί σου, η microsoft δεν αλλάζει version για να μπορείς να κάνεις αιφνιδιαστική εγκατάσταση το nero σε win server 2003, ενώ δεν θα έπρεπε βάσει των προδιαγραφών.

Τους τη φέραμε! yeah-baby-smiley-emoticon.gif

λίγο ποιο πλήρες να ηταν το start menu καλα θα ηταν……… βλεπω λείπουν καποια απο τα ποιο σημαντικά εικονίδια για άμεση πρόσβαση by default πχ my computer, controll panel, devices and printers

+ μου λιπει το glass effect κλπ (ήταν αρκετά ευχάριστα εφφε στο μάτι)

pigeon, on 11 Sept 2014 - 9:46 PM, said:pigeon, on 11 Sept 2014 - 9:46 PM, said:pigeon, on 11 Sept 2014 - 9:46 PM, said:

Ο αστυφύλακας είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο άρα ο αστυφύλακας είναι μπουζούκι. :ph34r:

Καταλήγοντας νομίζω πως συμφωνώ μαζί σου, η microsoft δεν αλλάζει version για να μπορείς να κάνεις αιφνιδιαστική εγκατάσταση το nero σε win server 2003, ενώ δεν θα έπρεπε βάσει των προδιαγραφών.

Τους τη φέραμε! yeah-baby-smiley-emoticon.gif

Ξερεις κατι pigeon?

Δεν ξερω τον ακριβη ορισμο της λεξης "troll".

Δεν το εχω ψαξει καν για να δω τον ακριβη ορισμο.

Και αισθανομαι μια χαρα για αυτο.

Να σου πω γιατι?

Γιατι η περιηγηση μου στο Internet ξεκινησε καπου στα 90's, με αναλογικα τηλεφωνα και χωρις να εχουν κυκλοφορησει ακομα τα κινητα. Τοτε βλεπεις δεν ειχαμε google και wikipedia για να μαθαινουμε στα γρηγορα τη slang. Ειχαμε Yahoo, και αργοτερα Lycos και Altavista. Ουτε υπηρχαν CMS και forums. BBS lists υπηρχαν, ολα text-based.

Forthnet - HOL και αργοτερα Compulink.

Αυτες ηταν οι εταιριες.

Οι περισσοτεροι δεν την ζησατε αυτη την εποχη, της ταχυτητας fax στο Internet.

Και αισθανομαι τελεια για αυτο!

Γιατι αντι να τσακωνομαστε για iPhones vs Android και για Windows vs Linux, ψαχναμε...κομπιουτεραδικα stuff!

Ενα Internet χωρις διαφημισεις και εμπορευματοποιηση!

Ξερεις πως ειναι pigeon? Δε νομιζω!

Στην εποχη λοιπον του facebook και της γενικοτερης σαπίλας, εχουμε κατι ρομαντικο να θυμομαστε.

Κατι που εσεις, οι τουλαχιστον οι περισσοτεροι απο σας, δεν θα το νιωσετε ΠΟΤΕ!

Μεινετε λοιπον σε οποιο -status- θελετε εν ετη 2014.

Αγοραστε, καταναλωστε τεχνολογικα προιοντα, φανατιστειτε, -ζήστε- online μεσα σε αυτο το μισο-σαπισμενο Internet.

Εγω και οι -ομοιοι μου- που πιστευω δυσκολα μπαινουν σε fora, θα σκαμε ενα χαμογελο χωρις πολλα-πολλα (οπως τωρα απο μενα)...

Καληνυχτα σου. :-)

Ξερεις κατι pigeon?

Δεν ξερω τον ακριβη ορισμο της λεξης "troll".

Δεν το εχω ψαξει καν για να δω τον ακριβη ορισμο.

Και αισθανομαι μια χαρα για αυτο.

Να σου πω γιατι?

Γιατι η περιηγηση μου στο Internet ξεκινησε καπου στα 90's, με αναλογικα τηλεφωνα και χωρις να εχουν κυκλοφορησει ακομα τα κινητα. Τοτε βλεπεις δεν ειχαμε google και wikipedia για να μαθαινουμε στα γρηγορα τη slang. Ειχαμε Yahoo, και αργοτερα Lycos και Altavista. Ουτε υπηρχαν CMS και forums. BBS lists υπηρχαν, ολα text-based.

Forthnet - HOL και αργοτερα Compulink.

Αυτες ηταν οι εταιριες.

Οι περισσοτεροι δεν την ζησατε αυτη την εποχη, της ταχυτητας fax στο Internet.

Και αισθανομαι τελεια για αυτο!

Γιατι αντι να τσακωνομαστε για iPhones vs Android και για Windows vs Linux, ψαχναμε...κομπιουτεραδικα stuff!

Ενα Internet χωρις διαφημισεις και εμπορευματοποιηση!

Ξερεις πως ειναι pigeon? Δε νομιζω!

Στην εποχη λοιπον του facebook και της γενικοτερης σαπίλας, εχουμε κατι ρομαντικο να θυμομαστε.

Κατι που εσεις, οι τουλαχιστον οι περισσοτεροι απο σας, δεν θα το νιωσετε ΠΟΤΕ!

Μεινετε λοιπον σε οποιο -status- θελετε εν ετη 2014.

Αγοραστε, καταναλωστε τεχνολογικα προιοντα, φανατιστειτε, -ζήστε- online μεσα σε αυτο το μισο-σαπισμενο Internet.

Εγω και οι -ομοιοι μου- που πιστευω δυσκολα μπαινουν σε fora, θα σκαμε ενα χαμογελο χωρις πολλα-πολλα (οπως τωρα απο μενα)...

Καληνυχτα σου. :-)

Συμφωνώ με το κείμενο αν και δεν καταλαβαίνω πως σχετίζονται όλα αυτά με αυτό που είπε ο pigeon.

Όσο για το Link.png Site: τρόλ

• Like 2

Την φτιαξαν την πρωτη πατατα που κανανε από 8 σε 8.1 φτιαξανε λιγο και με τα updates που κανανε και τωρα πηγαινουν να κανουν ακομα μια ΠΑΤΑΤΑ ελεος ποια

"Στην ουσια windows 8 βλεπω παλι και εκαναν το μετρο start menu, για πρωτη φορα θα παει απατο συνεχομενο λειτουργικο της Microsoft ενω μετα απο καθε πατατα βγαζουν κατι καλο τωρα θα ειναι 2 πατατες συνεχομενες. Περιμενα κατι καλο αυτην την φορα..."

πωπω κολλημα. Μεινε μια ζωη στα 7 και μην σχολιαζεις ελεος. Τα 8.1 ειναι επιπεδα ανωτερα ειτε αρεσει το ui ειτε οχι...

Sent from my iPhone 5 using Insomnia App...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...