Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαιρετικά θα έλεγα κατεμε. Τα 8 είναι πραγματικα σφαίρα και πολύ εύκολα στον χειρισμο αν λίγο καύσεις και τα ψαξεις..

• Like 3
Δημοσ.

Στην ουσια windows 8 βλεπω παλι και εκαναν το μετρο start menu, για πρωτη φορα θα παει απατο συνεχομενο λειτουργικο της Microsoft ενω μετα απο καθε πατατα βγαζουν κατι καλο τωρα θα ειναι 2 πατατες συνεχομενες. Περιμενα κατι καλο αυτην την φορα...

• Like 2
Δημοσ.

Πάλι να τα αλλάξουν εμφανισιακά;

Ξέρεις σε ένα λειτουργικό δεν αλλάζει μόνο η εμφάνιση αλλά και ο πυρήνας και οι λειτουργίες του...

Tα Vista με τα 7 σχεδόν ίδια μοιάζουν αλλά ο πυρήνας του λειτουργικού είναι τελείως διαφορετικός.

Κανεις τεράστιο λάθος. Τα vista ειναι ο προπομπος των 7. Στις διορθωσεις και βελτιωσεις που έγιναν με την πάροδο στα vista, στηριχθηκε η έκδοση των 7.

Vista sp2 με windows 7 μπορεις να τα πεις και ξαδερφάκια..

https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091011093048AAxcoSP

• Like 3
Δημοσ.
music_lover, on 11 Sept 2014 - 5:16 PM, said:

τα win 8.2 θα τα ονομάσουν 9 και θα τα πλασάρουν ως νέο προιόν..

Γιατι, δεν το ξεραμε απο πριν οτι ουσιαστικα... τελος στα Service Packs και πλεον θα εχουμε "βαφτίσια" πιο συχνα?

Δε νομιζω να τα πλασαρουν σαν νεο προιον, θα ηταν κοροιδια και υποτιμηση του αγοραστικου κοινου...

Δημοσ.

Ελα ενα 15 ευρο και αυτα (μετα τα 8αρια),για να τα βαλουμε στην συλλογή...

Οχι πως θα τα εγκαταστήσουμε..

(Σαν τα παιχνιδια στο steam, ενα πράγμα)

• Like 4
Δημοσ.

Μια χαρά δείχνουν. Αν μπορεις να ξεκαρφιτσωσεις τελείως και τα modern apps απο το start θα ειναι ο,τι πρεπει για μετάβαση απο τα 7. Έτσι έπρεπε να βγουν απο την αρχή τα 8 .

• Like 1
Δημοσ.

Ελα ενα 15 ευρο και αυτα (μετα τα 8αρια),για να τα βαλουμε στην συλλογή...

Οχι πως θα τα εγκαταστήσουμε..

(Σαν τα παιχνιδια στο steam, ενα πράγμα)

τώρα θυμήθηκα ότι έχω ένα μηχανικό σκληρό με προεγκατεστημένα 8αρια από το λαπιτόπι μου

(ο οποίος βγήκε , μπήκε ssd +7 )  

λές να τον βγάλω καμιά αγγελία γιατί στη συλλογή με το hw μου δε μου φαίνεται και πολύ χρήσιμος :P 

Δημοσ.

τώρα θυμήθηκα ότι έχω ένα μηχανικό σκληρό με προεγκατεστημένα 8αρια από το λαπιτόπι μου

(ο οποίος βγήκε , μπήκε ssd +7 )  

λές να τον βγάλω καμιά αγγελία γιατί στη συλλογή με το hw μου δε μου φαίνεται και πολύ χρήσιμος :P

Το κλειδι των win8 ειναι γραμμενο στο bios του λαπτοπ.

Ειτε τον δωσεις ειτε οχι τα windows 8,δεν τα χανεις και αυτος που θα παρει το δισκο δε θα του δουλεψουν τα windows!

Δημοσ.

Το κλειδι των win8 ειναι γραμμενο στο bios του λαπτοπ.

Ειτε τον δωσεις ειτε οχι τα windows 8,δεν τα χανεις και αυτος που θα παρει το δισκο δε θα του δουλεψουν τα windows!

Ξενέρα... Ευχαριστώ για τη πληροφορία πάντως

Επίσης μια και σε πέτυχα ενήμερο αν βρω κάποιο αντίγραφο των 8 και κάνω καθαρή εγκατάσταση, το κλειδί θα φορτωθεί αυτόματα; Γιατί πότε δε μου άρεσε η ιδέα να κάνω κλώνο του δίσκου και να φορτώσω και πιθανή άχρηστη σαβούρα στον ssd

Δημοσ.

Ξενέρα... Ευχαριστώ για τη πληροφορία πάντως

Επίσης μια και σε πέτυχα ενήμερο αν βρω κάποιο αντίγραφο των 8 και κάνω καθαρή εγκατάσταση, το κλειδί θα φορτωθεί αυτόματα; Γιατί πότε δε μου άρεσε η ιδέα να κάνω κλώνο του δίσκου και να φορτώσω και πιθανή άχρηστη σαβούρα στον ssd

Ναι.

Και 8.1 να ειναι το αντιγραφο,παλι θα βρει το κλειδι!

Δημοσ.

Ναι.

Και 8.1 να ειναι το αντιγραφο,παλι θα βρει το κλειδι!

Ωραίος, αν βρω χρόνο μπορεί να πειραματιστώ, αν και δύσκολο να σεταρω πάλι το μηχάνημα

Μάλλον σε τίποτα διακοπές θα το δοκιμάσω αν το δοκιμάσω, αλλά μάλλον ψήνομαι να πάω κατευθείαν σε 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...