Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. To σύστημα του Γερμανού leaker τρέχει 1GB RAM. Άντε να πειστούν όσοι χρησιμοποιούν τα ασήκωτα 7άρια.

Ναι, αλλά πόσο περίμενε για να τραβήξει αυτά τα screenshots δεν μας είπε.

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Laptop 10 χρωνων,μονοπυρινος athlon xp 2800+ 1,6Ghz(2004).

768MB Ram

4000στροφες HDD

Με βοηθητικους drivers των windows,για την GPU.

Οποιος εχει ωρεξη,ας το κοιταξει!

Σκεφτητε μονο,οτι σ'αυτο το λαπτοπ με τα win7 starter,δεν κινοταν τιποτα.Με το που τα περασα,αμεσως φορματ και ξανα xp.Τωρα ειναι με windows 8 και για ωρα αναγκης.

Δημοσ.

Πολλαπλά desktop θα βάλουν; Επίσης, θα είναι δυνατόν να κάνει κανείς scroll σε ένα παράθυρο όταν αυτό δεν είναι ενεργοποιημένο;

Το help θα το φτιάξουν;

Το search θα βγαίνει και στο κέντρο της οθόνης; Θα μπορεί να δείχνει preview αυτού που βρήκε χωρίς να βγαίνεις από το search; Θα ψάχνει μόνο για αρχεία ή και για επαφές, λέξεις στο λεξικό και pages από wikipedia;

Δημοσ.

Desktop (hybrid βασικά) λειτουργικό που τρέχει ομαλά με 1 GB Ram, μέχρι και σε tablet.

vs.

Mobile λειτουργικό  που λαγκάρει με 1 GB Ram.

Λειτουργικό (windows) που κάνει το σκληρό δίσκο να δουλεύει παραπάνω (τι γράφει και τι διαβάζει τόση ώρα πολύ θα ήθελα να ήξερα) και αρχίζει να χώνει πράγματα στο pagefile πριν καν γεμίσουν τα 2/3 της RAM (στις εκδόσεις που υπάρχει pagefιle)

Μobile λειτουργικό (android) που έχει πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και πολύ καλύτερη απόκριση (γύρισε ένα surface απο portait σε landscape και μέτρα πόσο κάνει να ανταποκριθεί, κάνε το ίδιο σε ένα nexus tablet, μετά μέτρα και πόσο κάνουν να ανοίξουν τον browser, μετά μέτρα και εκκίνηση - για το android όχι με αρχαίες εκδόσεις 2.x).

Φυσικά μιλάω για καθαρό ή σχεδόν καθαρό Android (nexus ή moto), για τα χάλια του TouchWiz δεν φταίει η google.

Δημοσ.

Λειτουργικό (windows) που κάνει το σκληρό δίσκο να δουλεύει παραπάνω (τι γράφει και τι διαβάζει τόση ώρα πολύ θα ήθελα να ήξερα) και αρχίζει να χώνει πράγματα στο pagefile πριν καν γεμίσουν τα 2/3 της RAM (στις εκδόσεις που υπάρχει pagefιle)

Μobile λειτουργικό (android) που έχει πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και πολύ καλύτερη απόκριση (γύρισε ένα surface απο portait σε landscape και μέτρα πόσο κάνει να ανταποκριθεί, κάνε το ίδιο σε ένα nexus tablet, μετά μέτρα και πόσο κάνουν να ανοίξουν τον browser, μετά μέτρα και εκκίνηση - για το android όχι με αρχαίες εκδόσεις 2.x).

Φυσικά μιλάω για καθαρό ή σχεδόν καθαρό Android (nexus ή moto), για τα χάλια του TouchWiz δεν φταίει η google.

Αν βρεις ενα βιντεο που δειχνει οτι ενα καθαρο android tablet,ειναι ΠΙΟ SMOOTH ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ απο ενα FULL Windows(DESKTOP) tablet με atom,τοτε να κατσουμε  να συγκρινουμε και για tablet με ι5 οπως ειναι το surface pro!

Μεχρι τοτε,μπορεις να φανταζεσαι διαφορα και να τα αραδιαζεις στα φορα ,αλλα απο αποδειξεις ΓΙΟΚ!!!

• Like 2
Δημοσ.

Ευγε στην MS επιτελους βρισκεται στον σωστο δρομο και αρχιζει να βρισκει την χρυση τομη για την ενοποιηση των λειτουργικων συστηματων της .

• Like 1
Δημοσ.

@loic παρατυπώ και σου απαντώ αλλά παράλληλα ζήτησα Moderation γιατί τρολάρεις ασύστολα και μάλιστα εκτός θέματος.

Πολυ σωστα το εθεσες, δεν εχουν καμια σχεση.
Δηλαδή ομολογείς πως είσαι εντελώς offtopic, συνεχίζοντας να προκαλείς και να τρολάρεις. Εισαι και λεβέντης και ...λεβέντης!

Και αυτο γιατι οταν βλεπω καποιον να -βρισκεται σε αρνηση-, δεν εχει κανενα νοημα να γραφω κομπιουτεραδικα πραγματα ή να γυριζω πισω και να υπερ-αναλυω αυτο που ηδη εχω γραψει, ή να απανταω σε καθε ανακριβεια που διαβαζω.

Α ναι;  πες τότε καμια ανακρίβειά μου να τη συζητήσουμε. Γιατί όταν σου απάντησα στις δικές σου, εσύ διάλεξες να κάνεις τον κινέζο και άρχισες τα "ξερεις ποιος είμαι εγώ" και "έμπαινα στις bbs τότε που υπήρχε η compulink".

Δεν ειμαι ουτε πατερας, ουτε αδερφος, ουτε φιλος με καποιον απο δω μεσα. Οπότε... ως αγνωστος μεταξυ αγνωστων, δεν μου καιγεται καρφακι για το αν θα περασει η γνωση μου στον αλλον. Οποιος θελει, ξεστραβωνεται και το ψαχνει περισσοτερο. Δεν θα προσπαθησω να ανοιξω το κεφαλι κανενος για να χωσω μεσα με το ζορι, πληροφοριες.

Ελα ρε μεγάλε ξεκαβάλησε το καλάμι και κατανόησε οτι βρίσκεσαι σε χώρο συζητήσεων κι όχι στο τσιφλίκι του παππού σου. Είπες μια μαλακία, σου απάντησα και το τεκμηρίωσα κι αρχίσες να μυξοκλαίς να τρολάρεις και να μας γράφεις την ιστορία της ζωής σου. Σιγά το κατόρθωμα που εμπαινες σε bbs και έψαχνες τσόντες σε newsgroups, όλοι κάπου ήταν τότε. Που θα τολμήσεις να μιλήσεις για netiquette...

Επισης, οποιος γυρισει στις προηγουμενες σελιδες και ειναι γνώστης, θα καταλαβει κατευθειαν τι παιζει.
Εμ δεν θα καταλάβει; Γραφεις αρλούμπες ότι δήθεν η microsoft δεν αλλάζει versioning γιατί δεν θα εγκαθιστάται το nero 7. (!!) Kι εγω τσίμπησα κι απάντησα... Ταισα το τρολ και τώρα το πληρώνω... :(

Τελος... -αρνουμαι- (on denial και εγω), να διαβασω τον ορισμο της λεξης troll. Μου φαινεται γελοια λεξη, δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτέ ουτε θα την χρησιμοποιησω, και δεν θελω να βαλω στο κεφαλι μου, αλλη μια αχρηστη πληροφορια. Εχω ηδη αρκετες. :)
Βασικά όλο το κεφάλι σου είναι άχρηστο μαζί με τις πληροφορίες που περιέχει. Δεν θα σου πω τι να το κάνεις γιατί όπως είπες χαρακτηριστικά Δεν εισαι ουτε πατερας, ουτε αδερφος, ουτε φιλος με καποιον απο δω μεσα". (σας φτύνω στα μούτρα και κατά τα άλλα ...netiquette)

Αντ'αυτου, θα προτεινα να διαβασετε τον ορισμο της λεξης netiquette. Ειναι αυτο που προσπαθω να τηρω τοσα χρονια και που -προφανεστατα- πολλοι απο εσας... αγνοειτε. http://el.wikipedia.org/wiki/Netiquette

NETIQUETTE? ΕΣΥ? Γελάνε κι οι φώκιες στην Ανταρκτικη.

Πάμε στα σοβαρά τώρα. B)

Ισχύει αυτό σε κάποια setup, δυστυχώς. Μπορεί να βελτιωθεί κάπως αν αρχίσεις να κόβεις διάφορα tasks στο scheduler ή/και να σταματήσεις την καταγραφή καποιων events στο eventlog, αρκεί να ξέρεις τι κάνεις. Αν θες να μάθεις τι γράφει και τι σβήνει στο δίσκο τρέξε αυτό εδώ το εργαλείο. Υπάρχει σοβαρή περίτπωση να φταίει κάποιο πρόγραμμα που δεν δουλεύει σωστά στα 8άρια.

Δημοσ.

Μόλις δοκίμασα στο tegra 4 android 4.3 με 2 gb ram Toshiba tablet μου αυτό που είπες..Το δεύτερο ταμπλέτ είναι το Toshiba encore με ατομ..

Η περιστροφή της οθόνης διαρκει το ίδιο..Ο explorer φορτώνει πιο γρήγορα από τον στοκ android, όπως και ο chrome στα win από τον android chrome..

Μην αναφέρουμε και πόσες ιστοσελίδες δουλεύουν πολύ καλύτερα σε ενα full win 8 tablet..

Χρόνος έναρξης, μπαταρια; Καμία απολύτως διαφορα..Ισως να ναι και καλυτερο το encore..

Οσο για το pagefile έτσι όπως τα λες είναι. Μόνο που είναι έτσι για συγκεκριμένο λογο ο οποιος έχει και αρκετά πλεονεκτήματα(δε θα κάτσω να το αναλύσω οποιος θελει ψαχνει)..

Τέλος για το σκληρο που διαβαζει...Ναι ισχύει σε κανονικά pc..Τι προγράμματα έχεις φορτωμένα εκεί, ποσά γίγα, καταλαμβάνουν, τι εργασίες κάνουν στο background όμως...;Μηπως έχεις τορρεντ ανοιχτο από πίσω να στέλνει; Dropbox το οποίο σε αντίθεση με το android κατεβάζει άμεσα ότι αρχείο αλλάξεις και το αποθηκεύει στο δίσκο σου; και χιλιάδες αλλα παραδειγματα;

Έχουν καμία σχέση με αυτά που κάνει το κινητο η ταμπλέτ σου..; Μάλλον όχι..

• Like 1
Δημοσ.

Για δες μερα σημαδιακη που διαλεξε να βγει 11 9, χρηστης windows επι 15 χρονια δεν μπορω να αποχωριστω ευκολα το Desktop η να βγω απο τη λογικη χρησης του. Θεωρο της εφαρμογες πολυ φτωχές για να μου πιάνουν ολη την οθόνη windows = παραθηρα. Πολυ καλη εξελιξη τη MS ελπιζω να εχει ακομα καλυτερη συμβατοτητα με το νεο της λειτουργικο γιατι τα 8 δεν το κανουν σε τελειο βαθμο. 

Το 2015 θα ειναι η χρονια που θα βγουν μποστα τα λαπτοπ-ταμπλετς οπως το Αsus Transformer θα πρεπει τα Windows 9(Tablet Edition) να προνωισουν έξυπνες λύσεις να εχουν καλη σχεδιαση λειτουργικού.

Λογο της νεα γενιας BroadWell και της εξελιξης στα 14nm.

Δημοσ.

πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά και καλοδεχούμενη κάθε θετική μεταβολή αλλά εμένα μου τσακίζει τα νεύρα η μικρή υποστήριξη που έχουν τα windows. Δηλαδή σήμερα βλέπω ότι 16 εφαρμογές από το store  δεν μπορούν να αναβαθμιστούν λόγω κάποιου λάθους 0x80073cf9.Με ενοχλεί να ψάχνω λύσεις και να πρέπει για ενα ξαφνικό λάθος να κάνω το ένα και το άλλο στην registry.Και καθώς δεν θεωρώ τον εαυτό μου και έμπειρο δεν ρισκάρω να μπω στην registry. H microsoft ομως με παραπέμπει στα φόρουμ και ....βγάλτα πέρα μόνος σου!!!!

Δημοσ.

Το βασικό πρόβλημα με τα νέα windows δεν είναι τόσο η εμφάνιση τους και η δύσχρηστη κατά πολλούς επιφάνεια εργασίας. Το βασικό είναι ότι η microsoft πάει να περάσει από την πίσω πόρτα ένα κλειστό σύστημα εγκατάστασης προγραμμάτων που θα ελέγχει απόλυτα η ίδια μέσω του app center και που φυσικά η υπόλοιποι ιδίως στην gaming βιομηχανία το βλέπουν σαν απειλή για τα συμφέροντα τους.

Αν δεν αλλάξει πολιτική η microsoft δεν βλέπω να υπάρχει και δυνατότητα επιτυχίας της στα νέα της λειτουργικά.

Πλέον δεν είμαστε στο 90 που υπήρχε το μονοπώλιο και δεν υπήρχαν καθόλου εναλλακτικές λύσεις.

ακριβως. γιαυτο και ο χοντρος της Valve ξεκινησε το ολο project με το steambox,big picture,linux,ktl. 

πρωην στελεχος της ΜΣ ηταν και γνωριζει απο πρωτο χερι το ποσο πολυ θελει η εταιρεια να εχει ενα δικο της κλειστο οικοσυστημα σε hardware Και software οπως η Apple.

Δημοσ.

(..) εμένα μου τσακίζει τα νεύρα η μικρή υποστήριξη που έχουν τα windows. Δηλαδή σήμερα βλέπω ότι 16 εφαρμογές από το store  δεν μπορούν να αναβαθμιστούν λόγω κάποιου λάθους 0x80073cf9.(...)  H microsoft ομως με παραπέμπει στα φόρουμ και ....βγάλτα πέρα μόνος σου!!!!

Υπάρχει όμως κι αυτό:

Καλέστε την Εξυπηρέτηση πελατών
801 500 3000 (Με αστική χρέωση) , 211 12 06 500 (Εάν καλείτε από κινητό)
Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00-18:00

όπως επίσης υπάρχει live chat (Οι ώρες λειτουργίας είναι 9:00-18:00), ticket για τεχνική υποστήριξη, Fix-it αυτοματοποιημένες λύσεις, κτλ. Αλλο δεν υπάρχει υποστήριξη κι άλλο δεν μπορούμε να καλέσουμε επειδή είναι κατεβασμένα από το θείο. :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...