antonl Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα μου βγάζει Oh no — pwned! Pwned on 1 site αυτό είναι καλό; τι σημαίνει; Από κάτω λέει σε ποιο site και ποια δεδομένα έγιναν leak.
speedman_26 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αντε πάλι διαροει κάθε τρεις και λίγο.
Captain Nemo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή είμαι large φυσικά στο μεγάλο The big one. In October 2013, 153 million Adobe accounts were breached with each containing an internal ID, username, email, encrypted password and a password hint in plain text. The password cryptography was poorly done and many were quickly resolved back to plain text. The unencrypted hints also disclosed much about the passwords adding further to the risk that hundreds of millions of Adobe customers already faced.Compromised data: Email addresses, Password hints, Passwords, Usernames
trelaras22 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ακόμη περιμένω αυτόν που θα γράψει οτι ο hacker ήταν της Apple, ωστε να ελαφρύνει η ίδια τη θέσητης για τις διαρροές στο cloud... Έλα και γουστάρω συνωμοσίες... 2
KilliK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 εταιρειες δις και δεν μπορουν να εχουν ενα συστημα ασφαλειας της προκοπης.
pmakr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μεσα στο echelon ειναι σιγά τη διαρροή. Είναι αρκετά στεγανά εκεί μέσα δεν βγαίνει τίποτα εξω !
palamosteliaro Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Κ εμένα μου βγάζει ότι έχει παραβιαστεί, αλλά οι 2 πρωτοι αριθμοι που βγάζει είναι απο κωδικό που είχα πριν 4 χρόνια.... Μάλλον η "ειδηση" έρχεται απ την ίδια την γκουγκλ για να προμοτάρει το 2 step για την καλύτερη φα(σ)κέλωση.
vrykolakas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ε, προφανώς η δουλειά έχει γίνει (όλη ή μερική) εδώ και καιρό αλλά επέλεξαν να τη βγάλουν τώρα στη φόρα, για κάποιους λόγους. 1
hakunamatata Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 οκ....πρεπει να παραδεκτω την apple τωρα χωρις ιχνος ειρωνιας...πολυ καλυτερη στις διαρροες της απο τη google
21century Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδή αλλάζω το email μου παίδες έτσι κι αλλιως κάθε τόσο αλλάζουμε κωδικούς...
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Κ εμένα μου βγάζει ότι έχει παραβιαστεί, αλλά οι 2 πρωτοι αριθμοι που βγάζει είναι απο κωδικό που είχα πριν 4 χρόνια.... Μάλλον η "ειδηση" έρχεται απ την ίδια την γκουγκλ για να προμοτάρει το 2 step για την καλύτερη φα(σ)κέλωση. Ετσι ακριβως. Πεστα. Παιζει να ηταν και πισω απο το leak της Apple, για να μας ριξει σταχτη στα ματια. 6
Demon Lord Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα πάντως είναι αδιαπέραστος. Δεν έχει διαρεύσει ο κωδικός μου. Σιγά μην έσπαγαν κωδικό 34 χαρακτήρων. Και φυσικά όχι 5 φορές πχ. η ημ. γέννησής μου
kukukali Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αν θέλετε να ελέγξετε αν ο λογαριασμός σας βρίσκεται στη λίστα των διαρροών, μπορείτε να επισκεφτείτε το isleaked.com και να εισάγετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Η απαντηση... Yes! Account #######@gmail.com is found! First two symbols of password is: 24. Immediately change your password! Μεγαλο fail μιας που το password που εχω δεν ξεκινα απο 24
arxaggelos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά ρε βάζετε το mail σας σε ένα πανάσχετο site που δεν έχει καμία σχέση με τον provider σας και υποτίθεται ότι θα σας πει αν σας χάκεψαν; Μετά μην γκρινιάζετε αν σας σπάσουν τα @@ με άσχετες διαφημίσεις από το πουθενά. Χώρια που δίνετε έτοιμη στο πιάτο μια ωραιότατη λίστα με usernames σε όποιον είναι πίσω από τη σελίδα. Αν έχετε αμφιβολίες, αλλαγή pass προληπτικά και τέλος. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα