Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας. έχω την μητρική p5b deluxe με εγκατεστήμενα τα windows 7 pro (δεν είναι αυθεντικά) 

το πρόβλημα μου είναι πως αργεί πάρα πολύ ο υπολογιστής, και στην έναρξη και όταν μπαίνω στο ίντερνετ ή όταν βλέπω κάποια ταινία, και όταν γενικά κάνω περιήγηση στον υπολογιστή τι φταίει?έχω 1 gb ram 3.40 ghz CPU intel pentium

Δημοσ.

Σαφώς και φταίει το hardware.προφανώς εννοείς pentium 4 λέγοντας pentium.για άνετη χρήση του υπολογιστή τα windows 7 χρειάζονται τουλάχιστον pentium d ή athlon 64 x2 επεξεργαστή και 2gb ram σε 32bit ή 4gb σε 64bit.

Δημοσ.

για να δεις επακριβώς τι hardware έχεις και συγκεκριμένα τι τύπο ram χρειάζεσαι(συμπεριλαμβανομένης και της ταχύτητας) κατέβασε το cpu-z ftp://ftp.cpuid.com/cpu-z/cpu-z_1.70-en.zip

τη ram έτσι κι αλλιώς χρειάζεται να τη διπλασιάσεις για τα windows 7.

Δημοσ.

Κανα 15άρι υπολόγισε για τη RAM. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ακριβώς την ίδια RAM που έχεις. Παρεμπιπτόντως, ποια έχεις;

Αν δεν έχεις φράγκο, μπορείς να υποβαθμίσεις σε xp (παίρνοντας αυξημένα ρίσκα, λόγω έλλειψης υποστήριξης από τη microsoft) ή να βάλεις κανα linux.

Δημοσ.

πρεπει να ειναι υποχρεοτικα 1 gb η ραμ? εννοω  εαν παρω 2 gb θα γινουν 3 gb μαζι με αυτη που εχω ? η θα φαινεται ως 2 gb ?

την team group xtreem dark ddr2 1066 1gb αυτή εχω 

Δημοσ.

καλό θα είναι όπως έγραψε ο vrykolakas να είναι αν όχι ιδια μάρκα,ίδιο μέγεθος,ιδια timings και ίδιος ο χρονισμός αλλά και με μια 2gb δε θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα αρκεί να είναι ίδια η συχνότητα.θα σου πρότεινα να αναβαθμίσεις και τη cpu αν θέλεις να δεις τα βέλτιστα από το σύστημα σου.ένας pentium 4 ζορίζεται ακόμα και στο youtube πλέον με τα windows 7.

Δημοσ.

τι ακριβως να κανω με το cpu-z δεν καταλαβα? και ποσο κοστιζει μια ραμ? μπορεις να μου προτεινεις μια με την ιδια συχνοτητα κλπ, σε σχετικα καλη τιμη ?

Δημοσ.

με το cpu-z θα έβλεπες τον τύπο της ram και τους χρονισμούς γιατί αρχικά δεν ανέφερες καμιά πληροφορία για τη μνήμη που υποστηρίζει το συστημά σου και σε περίπτωση που δε γνώριζεις με αυτό το πρόγραμμα θα το έβλεπες.με μια πρόχειρη αναζητήση βρήκα το εξής:http://www.e-shop.gr/mushkin-996759-2gb-2x1gb-ddr2-800mhz-pc2-6400-dual-kit-silverline-series-p-PER.557035

δε βρήκα δυστηχώς ddr2 στα 1066 οπότε άμα δε βρεις κάτι αντίστοιχο πάρε στα 800mhz και αντικατέστησε την 1066 με τις 800mhz

Δημοσ.

vrykolakas πως λες οτι η μητρική του δεν υποστηρίζει 1066 χωρίς να γνωρίζεις τη μητρική ενώ οι μνήμες που αναφέρει ο giannis97 υπήρχαν στο εμπόριο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...