Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα παρει μια μεταχειρισμενη 280Χ και μου ετυχε ελλατωματικη.

Παιρνω 250Ε πιστωτικο και σκεφτομαι αντι να παρω μια 280Χ να δωσω τα παλια μητρικη-επεξεργαστη-μνημες και να παρω ενα τετοιο πακετακι

http://www.amazon.co.uk/Gigabyte-Corsair-Bundle-1600MHz-Socket/dp/B00IZFY8UU/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1410435055&sr=8-3&keywords=4670k

η κατι παρομοιο εκει γυρω στα 350Ε.

Τα παλια ειναι ενας amd 955BE,4X1GB Geil,Asus M3A79-T Deluxe.

Και μεχρι να παρω αλλη καρτα θα εχω μια 6850 που μου εχει μεινει.

Τι λετε?

Δημοσ.

αν αξιζει θα το κρινεις εσυ. το μονο που δεν ξερω ειναι τι χρηση γινοταν προηγουμενος μιας και θα εχεις μονο 1 ετος εγγυηση.Εγω παντως με 400 ευρω εφτιαξα καινουργιο ram mobo cpu αν και κλειδωμενο.Προσωπικα ξεκλειδωμενο μεταχειρισμενο δεν θα επαιρνα.

Δημοσ.

Τελικα ειναι απο το γαλλικο amazon.και μιας και ειναι 250Ε σκεφτομαι να παρω μονο επεξεργαστη και μνημες απο εκει.

απο επεξεργαστη λεω 4670Κ και μνημες τιποτα 2Χ4 γιγα που εχουν και εφορου ζωης εγγυηση.

Με την εγγυηση τι παιζει?πως δινουν 1 χρονο οταν υπαρχει οδηγια για 2 χρονια?

Μητρικη λεω να παρω απο εδω.

Χρηση ειναι για κανα game κτλ.

Γενικα η 6850 με καλυπτε αν και με παραχωρησεις και πηρα την 280 γιατι τη πετυχα σε καλη τιμη.

αλλα σκεφτομαι οτι ο 955 την εκοβε κιολας οποτε να κανω πρωτα αυτη την αναβαθμιση και μετα να παω για αλλη καρτα.

Δημοσ.

Χαζευα στο amazon και απο οτι ειδα περα απο τη καρτα γραφικων που ειναι 40Ε φθηνοτερα εκει,τα υπολοιπα δεν εχουν καμια διαφορα σε τιμη.οποτε δεν εχει νοημα να παρω απο εξωτερικο αν δεν εχω κερδος σε τιμη.

Αρα με βλεπω να παιρνω παλι μια 280Χ.

Η 770 σε σχεση με τη 280Χ τι λεει?

Γιατι εχω και αυτη την επιλογη

http://www.amazon.fr/MSI-N770-2GD5-graphique-GeForce-Express/dp/B00EI6B8TE/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1410446756&sr=8-3&keywords=770gtx

Δημοσ.

Αν παω σε 280 θα παω σε αυτη που ειχα,την dual x.

Δε με κοβει και ιδιαιτερα το oc ,ασε που τη κοβει και το υπολοιπο συστημα.και θελω να μεινει και κανα ψιλο απο το πιστωτικο για κατι αλλα πραγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...