FlowGeeZ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ξερει κανενας παιδια κανενα σιτε απο Αγγλια που πουλαει κλειδωμενα Iphone σε χαμηλες τιμες? γιατι εχω ακουσει απο πολλους οτι υπαρχει κατι τετοιο. Ευχαριστω!
Peleus17 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Λαμογιά ετοιμάζεις ? Στο θεμα μας, αυτό που λες ΔΕΝ υπάρχει και αυτοί που λένε ότι υπάρχει δεν ξέρουν τι τους συμβαίνει!
FlowGeeZ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 εχω ακουσει οτι πουλανε οτι πολλοι λενε εχω παραγγηλει iphone σφραγισμενο απο αγγλια 200-300 ευρω αναλογως το iphone. τωρα δεν ξερω τι υσχυει και τι οχι..!
Dr.Fuzzy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 εχω ακουσει οτι πουλανε οτι πολλοι λενε εχω παραγγηλει iphone σφραγισμενο απο αγγλια 200-300 ευρω αναλογως το iphone. τωρα δεν ξερω τι υσχυει και τι οχι..! Πάμε πάλι, λίγο καλύτερη σύνταξη μπας και καταλάβουμε.
Unabomber Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 κλειδωμενα Iphone σε χαμηλες τιμες? κλειδωμενο+iphone+χαμηλη τιμη = ειτε κλεμμενο, ειτε bannarismeno-αχριστευμενο απο την ιδια την Apple (τουλαχιστον αυτο γινεται στην Αγγλια)
Unabomber Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Και κλειδωμενα σε παροχο να ειναι, ποιος σου λεει οτι αυτος που θα στο πουλησει δεν θα κανει αναφορα στην apple οτι του το εκλεψαν, το εχασε, και να φαει ενα ξεγυρισμενο ban…… (ειναι πολυ συνηθες φαινομενο εδω στο UK τουλαχιστον, να το κανουν αυτο, πουλανε σε διαφορες αγγελιες, κλειδωμενα σε παροχους κινητα (apple, htc, sony κλπ) το παιρνεις εσυ μια χαρα, σου λεει εχω κανει αιτημα να ξεκλειδωθει, σου διχνει και το email απο τον παροχο, και μετα απο 2-3 μερες, παει στον παροχο ή στην Αpple (αν εχει μηλοτηλεφωνο, δηλωνει οτι το εχασε, του το εκλεψαν, και αυτοματα το bannarei ειτε ο παροχος , ειτε η μαμα Apple. Tις περισσοτερες φορες σου δειχνει και αποδειξη βεβαια, απλα ειναι photosopia…..fake…. Tα κινητα τις περισσοτερες φορες τα παιρνουν τζαμπανταν απο επιδοτισεις, οποτε αν τυχον, κλαπει το τηλ και εχει κανει ασφαλεια, του δινουν ενα ολοκαινουργιο…. Kαι μενεις με το π….ι στο χερι…… Παντως site σοβαρο στο UK που να εχει κλειδωμενα φτηνα μηλα ΔΕΝ υπαρχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα