Kenny McCormick Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μου εμφανίζει ότι ο υπολογιστής τερματίστηκε απροσδόκητα και μου βγάζει safe mode,safe mode with networking,command prompt.last known good setting,normal start σε ότι πατήσω κάνει αυτοματά restart εκτός από το normal start που μου πετάει blue screen για μισό δεύτερο και ξανακάνει restart.Τι μπορώ να κάνω;
Kenny McCormick Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τι ελέγχω πρώτα και πως; Δίσκο να φανταστώ; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2014 από Kenny McCormick
skfn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ξεκίνα με ένα καλό καθάρισμα στο εσωτερικό αν δεν έχεις κάνει τα τελευταία χρόνια και γράψε από τι αποτελείται το σύστημα σου αν δεν αλλάξει τίποτα, μήπως έχεις κανένα από τους "συνήθεις" ύποπτους.
Kenny McCormick Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Το καθάρισα p4 είναι λέτε να βοηθήσει ένα format;
SPANK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Πρίν πας στην λύση του format κανε ενα repair με το cd των windows μηπως ειναι κατι απλό και διορθωθεί , σε safe mode μπαίνει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα