Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα μια αναζήτηση μου...

Έχω ενα κινητό το οποιο λειτουργεί με windows 8. Υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσω το κινητό με το laptop και να έχω internet στον υπολογιστή μέσω του κινητού;

Κ το laptop λειτουργεί με windows 8.

Any help?

Δημοσ.

Ακόμα μια αναζήτηση μου...

Έχω ενα κινητό το οποιο λειτουργεί με windows 8. Υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσω το κινητό με το laptop και να έχω internet στον υπολογιστή μέσω του κινητού;

Κ το laptop λειτουργεί με windows 8.

Any help?

Σε android και ios μπορείς να κάνεις το κινητό "φορητό σημείο πρόσβασης" και να μοιράσεις το 3g Internet ασύρματα στο λάπτοπ. Δες αν έχουν τέτοια επιλογή και τα Windows κινητά

Δημοσ.

Ρυθμισεις > κινητη τηλεφωνια + sim > συνδεση δεδομενων (το ανοιγεις). Μετα πας ρυθμισεις > κοινη χρηση ιντερνετ, το ενεργοποιεις, του δινεις ενα ονομα και ενα κλειδι για να συνδεθεις απο το λαπτοπ σου σε αυτο και εισαι ετοιμος.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι,αλλα για να παρει το laptop internet απο το κινητο θα πρεπει το κινητο να παιρνει απο Wi-Fi.Αν το κινητο παιρνει με 3G θα "τρωει"  πολλα GB.Οποτε αν ειναι το κινητο  συνδεεται με Wi-Fi  αυτο μπορεις να το κανεις απο το laptop  κατευθειαν με 1 usb  wireless adapter.

Εγω δοκιμασα να δωσω σε ταμπλετ ιντερνετ απο το κινητο κανοντας το κινητο hotspot και εφαγε 50 MB για πλακα σε λιγα λεπτα μονο με browsing,χωρις βιντεο.Με το κινητο με 3G στο ιντερνετ καταναλωνει καπου 15-20 MB στο 8ωρο.Με 500 ΜΒ στο κινητο την βγαζω 1 μηνα και περισσευουν καπου 100 MB.

Δημοσ.

Ναι,αλλα για να παρει το laptop internet απο το κινητο θα πρεπει το κινητο να παιρνει απο Wi-Fi.Αν το κινητο παιρνει με 3G θα "τρωει"  πολλα GB.Οποτε αν ειναι το κινητο  συνδεεται με Wi-Fi  αυτο μπορεις να το κανεις απο το laptop  κατευθειαν με 1 usb  wireless adapter.

Εγω δοκιμασα να δωσω σε ταμπλετ ιντερνετ απο το κινητο κανοντας το κινητο hotspot και εφαγε 50 MB για πλακα σε λιγα λεπτα μονο με browsing,χωρις βιντεο.Με το κινητο με 3G στο ιντερνετ καταναλωνει καπου 15-20 MB στο 8ωρο.Με 500 ΜΒ στο κινητο την βγαζω 1 μηνα και περισσευουν καπου 100 MB.

Το wifi δε νομίζω ότι μπορείς να το μοιράσεις, δεν έχει και νόημα όπως είπες. Το 3g μοιράζεις

Δημοσ.

Το wifi δε νομίζω ότι μπορείς να το μοιράσεις, δεν έχει και νόημα όπως είπες. Το 3g μοιράζεις

Ναι,μπερδευτηκα,λαθος.Αλλο το Wi-Fi και αλλο το 3G.Το tethering(Hot spot )γινεται μονο  μεσω 3G.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...