Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ξερετε ποτε θα βγει το lumia 730? Και αν θα παει 170€?

Ασχετο τελειως.

Δημοσ.

Κι εγω με βαρια καρδια εφυγα απο τη νοκια. Απο το 3210 ως το Ν8. Μετα τα γυρισα σε htc και τελος Samsung. Τα WP τα απεχθανομαι. Αλλα σαν συσκευες ηταν οι καλυτερες. Αν ειχαν αντροιντ τωρα θα εετελνα απο 1020 και οχι απο s4

Δημοσ.

Όλα μια ιδέα είναι.

Μόλις σου προσφέρουν το WP με τον ίδιο τρόπο που σήμερα σου πασάρουν το trendy Android,

θα είσαι σε θέση να λατρέψεις χωρίς δισταγμό το ο,τιδήποτε.

• Like 3
Δημοσ.

καλα παιζει και να ειναι ενα παιχνιδακι της Microsoft για να δει αν ειναι ακομα trent το ονομα Nokia, βασικα πουθενα δεν βλεπω στα official διαφημιστικα βιντεακια να εχει την προθεση να βγαλει την ονομασια Nokia lumia αντιθετως θα ελεγα συνεργασια τον δυο ονοματων παντου ακομα και στην ιστοσελιδα της microsoft κατω κατω με πολλες ακομα υπηρεσιες να αναγραφει "Συσκευες Nokia" εγω δεν πιστευω να το καταργησει εχω μια μεγαλη θα ελεγα ελπιδα.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Αν γίνει ενοποίηση θα πάνε σε x86 αρχιτεκτονική στα κινητά και tablet , δεν νομιζω να τους συμφέρει να συντηρούν και Arm εκδόσεις.

Δημοσ.

nokia back to linux and n9/n900

υπεροχες συσκευες και ειδικα το n9 ειχε ενα καρο καινοτομιες αλλα ασοψετε ο παπαρας της ms που εκλεισε το τμημα linux της nokia.βλεπω η νοκια να εξαγοραζει την jolla και να παιξει μπαλα απο εκει

Δημοσ.

Που λέτε για την nokia αν θα βγάλει κινητά με android, όταν εγινε η εξαγορά βγήκε ο ceo της nokia μετά και ξεκαθάρισε ότι η εταιρία δεν θα ξανά ασχοληθεί με mobile κομμάτι. Τώρα ότι και να λέτε εσείς μην περιμένετε να δείτε κάτι τέτοιο. Η ms δεν πρόκειται να αφαιρέσει το brandname nokia και η άλλη nokia δεν πρόκειται να βγάλει τηλέφωνα. Σίγουρα υπέγραψαν συμφωνία με την ms αυτό να μην γίνει ποτέ.

Δημοσ.

Είστε και λίγο haters κάποιοι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μισείτε κάτι προτού να το δείτε στην αγορά και στα χέρια σας. Τα ίδια λέγανε και για το lumia 1020 ότι έχει εξόγκωμα από πίσω και το έχει κάθε κοπελίτσα για να βγάλει τα duckface της. Φυσικά κι εγώ το έχω, αλλά δε σελφοντακφιάζομαι.

Ναι έχει εξόγκωμα, να δε στέκεται στην ευθεία σε επίπεδο. Αλλά είναι ένα καταπληκτικό τηλέφωνο camera. Κάτι που καμία συσκευή άλλης εταιρείας δεν προσφέρει αν δεν προσθέσεις "εξογκώματα" από πίσω. Οι της Sony και της Samsung ξέρουν τι λέω. Το ίδιο και της Apple με τα λίγα megapixel. 700-1000 ευρώ τηλέφωνα και ακόμα δε βγάζει καθαρές φωτογραφίες. Φευ!!

Επίσης, τα κινητά lumia έχουν αποκλειστικά Windows. Και λογικό να ονομαστούν Microsoft Lumia. Κι επειδή έχουν Windows που θέλουν να μπουν σε τάμπλετ και pc, σε κοινή πλατφόρμα θέλουν να το ξεκινήσουν έτσι. Αλλά στο pc επειδή η κουτσή Μαρία, τα νέρντουλα και οι old school πατούσαν "έναρξη" για να βρουν τα προγράμματά τους εξανάγκασαν τη Microsoft να επιστρέψει σε κουμπί έναρξης και στα W8.2 (ή όπως θα λέγονται). Συνεπώς τη βάζουν πίσω στον αγώνα να ενοποιήσει τα πάντα με κοινό store στις κονσόλες της, τις ταμπλέτες της, τα τηλέφωνα και τα pc/laptop.

Όσο για τα πλακάκια και τα windows και ότι πρέπει να αλλάξει η ονομασία, με συγχωρείς αλλά όταν τρέχεις την εφαρμογή, παράθυρο ανοίγει. Νομίζω σε όλα τα λειτουργικά ανοίγει ένα παραθυράκι ή πλαίσιο της εφαρμογής. Είναι κάτι που δεν αλλάζει από κανένα περιβάλλον λειτουργίας.

• Like 1
Δημοσ.

Θα έπρεπε η ονομασία του λειτουργικού για τηλέφωνα και μικρά tablets να είναι διαφορετική, πχ Microsoft Tiles. Το Windows δημιουργεί σύγχυση και πολλοί θα περιμένουν να δουν desktop στο κινητό ! Μάλιστα και μερικοί εδώ μέσα αυτό περιμένουν, να δουλέψουν desktop στις 5"!  :lol:

Δημοσ.

Η Nokia αν είχε ακολουθήσει το android και είχε προλάβει τη samsung τώρα θα κυριαρχούσε πάλι. Αλλά...

Το Nokia πάντως, είναι ακόμα ισχυρό brand.

Ε πως να το κάνουμε, στα κινητά, άλλο το:

Microsoft Lumia 1030 κι άλλο το,

Nokia Lumia 1030.

Για σκεφτείτε ποιο θα πουλήσει περισσότερο.

Προφανώς η Microsoft με την ονομασία δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς, απλά χωρίς το Nokia brand δυσκολά τα βλέπω τα πράγματα για αυτούς...

Να το βγαλει και αν θελει ας το ονομασει και "Μπαρμπα Μιτσος 1030"!!!

Δεν εχω κανενα προβλημα!!! :-D

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...