ToUtSi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 ακούω γνώμες παιδιά... Αποφάσισα λοιπόν να αναβαθμίσω τον υπολογιστή διότι λόγω στρατού πιστευω είναι κρίμα να κανω καινούργιο και να καθεται 1 χρόνο..... Διαθέτω : 1000-1500 Χρήση υπολογιστή :Απ΄όλα,Δηλαδη Gaming,Rendering,Web Design,Movies,Photoshop,After Effects κλπ.Μελλοντικά θέλω να πάρω 2 οθόνες 24αρες (οχι κάτι το ιδιαίτερο π.χ. 4Κ κλπ..)Περιφεριακά έχωγια την Περιοχή δεν εχω θέμα ετσι και αλλιως θα μεταφερθει το μηχανημαΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ Αναλυτικα το μηχανημα Sabertooth Z77 i5 3570 --->Αναβάθμιση με Κ ειτε 3570Κ ειτε κατι σε i7 8gb Kingston HyperX Blu 1333MhZ Πιστευω είναι μια χαρα αλλα αν διαφωνείτε ακουω προτασεις Intel 330 Series 120Gb Κάρτα γραφικων λεω να παρω απο τις καινουργιες τις Nvidia 980 κλπ... ή καποια άλλη Corsair RM750 Υδρόψυξη Swiftech H220-X CPU Liquid Cooling Kit για να περάσουμε και σε GPU όσο για το κουτι έχω το Fractal Design R2 XL Επειδή έχω ήδη post στο Modding απλά θα τελιωσω το κουτακι μου ετσι ωστε να μην μεινει ξεμπαρκο το post ....
pnick Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Για να καταλάβω, τώρα θα φύγεις για στρατό ή τώρα γυρίζεις από τον στρατό; Αν ισχύει το πρώτο, τότε περίμενε να γυρίσεις. Αν ισχύει το 2ο μπορείς να κάνεις πολύ δυνατό σύστημα.
ToUtSi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Για να καταλάβω, τώρα θα φύγεις για στρατό ή τώρα γυρίζεις από τον στρατό; Αν ισχύει το πρώτο, τότε περίμενε να γυρίσεις. Αν ισχύει το 2ο μπορείς να κάνεις πολύ δυνατό σύστημα. Κοίτα κανονικά θα πάω στρατό τον Σεπτεμβριο του 2015 αν παρω παράταση αλλιώς αρχές Μαρτίου 2015 Λογικά θα πάω Σεπτεμβριο λογω Πανελληνίων... Έλεγα να παω σε x99 και 5820Κ full watercooled αλλα γιατι να φτιαξω κατι και μετα να κατσει 1 χρόνο κατι που θα κοστισει κιολας 2500++ απλά να αναφέρω επειδή καποιοι θα μιλήσουν για overkil Κλπ. που είναι όντως ειναι και για επαγγελματική χρήση απλά θα το έχω σπίτι μου
Sakiz105 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Γνωμη μου,απλα παρε μια καρτα γραφικων τωρα 970/980 και την υδροψυξη.Οταν γυρισεις απο στρατο παιρνεις κατευθειαν οτι καλυτερο εχει βγει τοτε.Αλλωστε δεν ειναι ακομα οτι καλυτερο η σειρα x99.Του χρονου λογικα θα εχουν βγει και καλυτερες ddr4 1
pnick Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 1. Δώσε τον 3570 και πάρε έναν μεταχειρισμένο 3770Κ. Η τράμπα θα σου κοστίσει 60-70€. Μητρική για να κλοκάρεις καλά έχεις και με το παραπάνω. 2. Βάλε 16gb μνήμης αν πρόκειται να ασχοληθείς επαγγελματικά με τα προγράμματα που αναφέρεις. Θα σου μείνει, εκτός αν πάς σε 2011-3 3. Για ψύξη μπορείς να κοιτάξεις από τώρα. Ό,τι και να βάλεις τώρα, αν βάλεις καλή, σε 1-2 χρόνια θα την ξαναχρησιμοποιήσεις. 4. Τροφοδοτικό: Αυτό έχεις, ή αυτό σκοπεύεις να πάρεις; 5. Για κάρτα περίμενε όπως σωστά είπες. 6. Για 2011 κοίτα στο μέλλον, όταν θα έχεις γυρίσει από τον στρατό. Πολλά θα έχουν αλλάξει μέχρι τότε. Εγώ στην θέση σου μάλλον θα κοίταζα έναν 4930Κ, 3960Χ κ.λπ. μεταχειρισμένο για το μέλλον για να έχω συμβατότητα με τις ddr3 μνήμες. Η απόδοσή τους δεν υστερεί πολύ από τους 6πύρηνους του 2011-3. 1
ToUtSi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Γνωμη μου,απλα παρε μια καρτα γραφικων τωρα 970/980 και την υδροψυξη.Οταν γυρισεις απο στρατο παιρνεις κατευθειαν οτι καλυτερο εχει βγει τοτε.Αλλωστε δεν ειναι ακομα οτι καλυτερο η σειρα x99.Του χρονου λογικα θα εχουν βγει και καλυτερες ddr4 Ναι το έχω σκεφτεί απλά περιμένω να δω πότε με το καλό θα βγουν και τι specs θα έχουν.... 1. Δώσε τον 3570 και πάρε έναν μεταχειρισμένο 3770Κ. Η τράμπα θα σου κοστίσει 60-70€. Μητρική για να κλοκάρεις καλά έχεις και με το παραπάνω. 2. Βάλε 16gb μνήμης αν πρόκειται να ασχοληθείς επαγγελματικά με τα προγράμματα που αναφέρεις. Θα σου μείνει, εκτός αν πάς σε 2011-3 3. Για ψύξη μπορείς να κοιτάξεις από τώρα. Ό,τι και να βάλεις τώρα, αν βάλεις καλή, σε 1-2 χρόνια θα την ξαναχρησιμοποιήσεις. 4. Τροφοδοτικό: Αυτό έχεις, ή αυτό σκοπεύεις να πάρεις; 5. Για κάρτα περίμενε όπως σωστά είπες. 6. Για 2011 κοίτα στο μέλλον, όταν θα έχεις γυρίσει από τον στρατό. Πολλά θα έχουν αλλάξει μέχρι τότε. Εγώ στην θέση σου μάλλον θα κοίταζα έναν 4930Κ, 3960Χ κ.λπ. μεταχειρισμένο για το μέλλον για να έχω συμβατότητα με τις ddr3 μνήμες. Η απόδοσή τους δεν υστερεί πολύ από τους 6πύρηνους του 2011-3. 1.Ναι πρεπει να βρω ενα 3770Κ αλλα για τράμπα δύσκολο να θέλει καποιος .... θα κοιταξω ειτε ebay ειτε εδω 2.αρα +8Gb πες κανα 100e και πολλά λεω 3.Να πάω σε corsair που έχουν και καλη εγγύηση σε περιπτωση Leak αλλιώς θα πάω έιτε σε Zalman είτε σε swiftech 4.αυτό έχω 5.περιμένουμε... 6. συμφωνώ,απλά καποια πραγματα είναι καλό να ακουσω τις γνωμες των αλλων... Thanks 1
Sakiz105 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 3.Να πάω σε corsair που έχουν και καλη εγγύηση σε περιπτωση Leak αλλιώς θα πάω έιτε σε Zalman είτε σε swiftech Ωπου και να πας τα ιδια ειναι αν κανει leak.1% πιθανοτητες να σου αντικαταστησουν κατι ακομα και αν οντως φταιει καποιο leaking.Χρειαζεται να τα στειλεις εκει να τα ελενξουν αυτοι και ΑΝ οντως αποφασισουν οτι πρεπει να στα αντικαταστησουν θα σου δωσουν χρηματα.Εφοσον εχεις τα λεφτα γιατι δεν κανεις μια custom υδροψυξη?Να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο
pnick Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 1.Ναι πρεπει να βρω ενα 3770Κ αλλα για τράμπα δύσκολο να θέλει καποιος .... θα κοιταξω ειτε ebay ειτε εδω Εννοώ, όχι να κάνεις τράμπα με κάποιον, απλά να πουλήσεις τον δικό σου και να πάρεις ξεχωριστά εσύ έναν 3770Κ. Υπάρχουν καλές περιπτώσεις και εδώ και αλλού. Μπορείς να τον βρείς πλέον στα 200-210€. 2.αρα +8Gb πες κανα 100e και πολλά λεω Και μνήμες θα άλλαζα μάλλον με τέτοια μητρική και ειδικά αν έβαζα 3770Κ επάνω. Θα πούλαγα αυτές και θα έβαζα 2x8 G.Skill Ripjaws επάνω. Σε βλέπω και μερακλή, κατάλαβες; 3.Να πάω σε corsair που έχουν και καλη εγγύηση σε περιπτωση Leak αλλιώς θα πάω έιτε σε Zalman είτε σε swiftech Κοίτα, εγώ την Corsair H80i έχω στον 3770Κ, αλλά αν έφτιαχνα σύστημα τώρα θα έβαζα αερόψυκτρα. Το κουτί σου χωράει τα πάντα, οπότε έχεις πολλές επιλογές. Το θέμα δεν είναι η εγγύηση της liquid αν έχεις διαρροή. Το θέμα είναι τί θα σου πάρει μαζί. Και τα πρώτα θύματα είναι μητρική και κάρτα γραφικών. Οι πιθανότητες μικρές, αλλά είδα και κάποιες τέτοιες περιπτώσεις και σκιάχτηκα. 4.αυτό έχω Εντάξει είναι. 5.περιμένουμε... ΟΚ 6. συμφωνώ,απλά καποια πραγματα είναι καλό να ακουσω τις γνωμες των αλλων... Και πολύ καλά κάνεις.
ToUtSi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 1.Ναι πρεπει να βρω ενα 3770Κ αλλα για τράμπα δύσκολο να θέλει καποιος .... θα κοιταξω ειτε ebay ειτε εδω Εννοώ, όχι να κάνεις τράμπα με κάποιον, απλά να πουλήσεις τον δικό σου και να πάρεις ξεχωριστά εσύ έναν 3770Κ. Υπάρχουν καλές περιπτώσεις και εδώ και αλλού. Μπορείς να τον βρείς πλέον στα 200-210€. 2.αρα +8Gb πες κανα 100e και πολλά λεω Και μνήμες θα άλλαζα μάλλον με τέτοια μητρική και ειδικά αν έβαζα 3770Κ επάνω. Θα πούλαγα αυτές και θα έβαζα 2x8 G.Skill Ripjaws επάνω. Σε βλέπω και μερακλή, κατάλαβες; 3.Να πάω σε corsair που έχουν και καλη εγγύηση σε περιπτωση Leak αλλιώς θα πάω έιτε σε Zalman είτε σε swiftech Κοίτα, εγώ την Corsair H80i έχω στον 3770Κ, αλλά αν έφτιαχνα σύστημα τώρα θα έβαζα αερόψυκτρα. Το κουτί σου χωράει τα πάντα, οπότε έχεις πολλές επιλογές. Το θέμα δεν είναι η εγγύηση της liquid αν έχεις διαρροή. Το θέμα είναι τί θα σου πάρει μαζί. Και τα πρώτα θύματα είναι μητρική και κάρτα γραφικών. Οι πιθανότητες μικρές, αλλά είδα και κάποιες τέτοιες περιπτώσεις και σκιάχτηκα. 4.αυτό έχω Εντάξει είναι. 5.περιμένουμε... ΟΚ 6. συμφωνώ,απλά καποια πραγματα είναι καλό να ακουσω τις γνωμες των αλλων... Και πολύ καλά κάνεις. 1.βρήκα με 340Ε Intel core i7 3770k BOX +Gigabyte GA z77x-ud3h (την δίνει μαζί) και Samsung 830 128gb τι λες? 2.Ναι γιατί όχι στα πόσα MHZ πάνε αυτές ? το μερακλή γιατί το λες?? 3. Θα δέιξει τι όρεξη θα έχω όταν έρθει η σειρά της
pnick Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μητρική δεν έχεις την Sabertooth που είπες; Τα έχεις γράψει λίγο μπερδεμένα, και δεν βγαίνει τόσο άκρη. Όχι, 340€ δεν θεωρώ ότι είναι καλή τιμή για το συγκεκριμένο σετ. Αλλά, μάλλον δεν σε αφορά τέτοια περίπτωση. Για επεξεργαστή 3770Κ μόνο του θα κοιτάξεις σε τιμές 200-220€ μέγιστο (και με παζάρι, εννοείται). Εγώ έχω 3770Κ με Gigabyte Z77mx-d3h και πάνω από 280€ το σετ δεν νομίζω να το έδινα αν το πούλαγα τώρα. Για μνήμες, αν έδινες τις δικές σου κανά 50-60άρι €, θα μπορούσες να κοιτάξεις σε αυτές https://www.skroutz.gr/s/3736596/G-Skill-RipjawsX-16GB-DDR3-1866MHz-F3-1866C9D-16GXM.html. Ssd μεταχειρισμένο, ειδικά με τις τιμές που κυκλοφορούν τώρα, δεν θα κοίταζα. Με 100€ παίρνεις πλέον καλόν 250άρη https://www.skroutz.gr/s/5097572/Crucial-MX100-256GB-SSD.html. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2014 από pnick 1
ToUtSi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μητρική δεν έχεις την Sabertooth που είπες; Τα έχεις γράψει λίγο μπερδεμένα, και δεν βγαίνει τόσο άκρη. Όχι, 340€ δεν θεωρώ ότι είναι καλή τιμή για το συγκεκριμένο σετ. Αλλά, μάλλον δεν σε αφορά τέτοια περίπτωση. Για επεξεργαστή 3770Κ μόνο του θα κοιτάξεις σε τιμές 200-220€ μέγιστο (και με παζάρι, εννοείται). Εγώ έχω 3770Κ με Gigabyte Z77mx-d3h και πάνω από 280€ το σετ δεν νομίζω να το έδινα αν το πούλαγα τώρα. Για μνήμες, αν έδινες τις δικές σου κανά 50-60άρι €, θα μπορούσες να κοιτάξεις σε αυτές https://www.skroutz.gr/s/3920532/G-Skill-RipjawsX-16GB-DDR3-2400MHz-F3-2400C11D-16GXM.html. Ssd μεταχειρισμένο, ειδικά με τις τιμές που κυκλοφορούν τώρα, δεν θα κοίταζα. Με 100€ παίρνεις πλέον καλόν 250άρι https://www.skroutz.gr/s/5097572/Crucial-MX100-256GB-SSD.html. Sabertooth Z77 Εχω, θα το παζαρεψω το σετακι χωρις τον SSD
pnick Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Sabertooth Z77 Εχω θα το παζαρεψω το σετακι.... Τί να το κάνεις το σετάκι αφού έχεις μητρική και μάλιστα καλή; Τον 3770Κ κυνήγα μόνο. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις. 1
ToUtSi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 ψαχνω για 3770Κ αν δειτε τιποτα ενημερωστε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα