chrisxkar Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μην ξεχνάς πως δεν είμαστε ακριβώς ο μέσος όρος των καταναλωτών σε προϊόντα νέας τεχνολογίας, γι'αυτό και είμαστε στο insomnia! Πολλές φορές η "ευχαρίστηση" (για μη χρησιμοποιήσω την πιο βρώμικη λέξη) κρατάει τόσο λίγο όσο το άνοιγμα της νέας συσκευασίας και το "στήσιμο" της συσκευής! Και μετά θέλουμε κάτι άλλο και πιο μετά κάτι άλλο κλπ κλπ Αυτο που λες θυμιζει ενα ντοκιμαντερ που εβλεπα για τους shopaholics που επερναν ενα προιον ολο χαρα το ανοιγαν,το βαζαν στην ντουλαπα (μαλλον αιωνιος) και ξανα επεφταν στην καταθληψη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pocobine Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο που λες θυμιζει ενα ντοκιμαντερ που εβλεπα για τους shopaholics που επερναν ενα προιον ολο χαρα το ανοιγαν,το βαζαν στην ντουλαπα (μαλλον αιωνιος) και ξανα επεφταν στην καταθληψη Το έχω δει και εγώ και το πόσο λαχτάρισα την ντουλάπα δεν λέγεται. Θα έβγαζα εφορία και ΕΝΦΙΑ για 5 χρόνια + αν την πουλούσα στο site .... με τα υπάρχοντα βεβαίως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Το έχω δει και εγώ και το πόσο λαχτάρισα την ντουλάπα δεν λέγεται. Θα έβγαζα εφορία και ΕΝΦΙΑ για 5 χρόνια + αν την πουλούσα στο site .... με τα υπάρχοντα βεβαίως Μπορούμε παρακαλώ να μην αρχίσουμε τέτοια συζήτηση γιατί θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ; Αν υπολογίσεις πόσα πράγματα έχεις στην ντουλάπα (τα οποία προφανώς τα πήρες σιγά-σιγά) και πόσα λεφτά έχεις δώσει για γκατζετο-τεχνολογικά (από το "ταπεινό" media player σου μέχρι το "ταπεινό" laptop σου) θα πληρώσεις εφορία+ΕΝΦΙΑ για μια 10ετία και θα σου έμεναν και λεφτά... Ας το αφήσουμε το θέμα, κρίμα είναι Παρασκευιάτικα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Η συζήτηση ξεκίνησε από τις τακτικές marketing των εταιρειών (γέλασα πολύ, να πω την αλήθεια) και κατέληξε σε συγκρίσεις iPhone - Samsung Galaxy και Windows -Mac. Εγώ, που δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω καινούριο κινητό, τα βλέπω και γελάω. Μια Apple με το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών να είναι κοριτσάκια και τύποι που θέλουν απλά να το δείχνουν (χαρακτηριστική η περίπτωση φίλου λεφτά που πήρε το 5 και δεν ήξερε τι σημαίνουν οι πυρήνες της CPU) και μια Samsung που σαν γύπας επωφελήθηκε από τις κακές επιλογές Nokia, Blackberry και την πουθενατζίδικη Microsoft. Όσον αφορά τα Mac και τα Windows, αν είχα να δώσω 2000 ευρώ για λάπτοπ, θα τα έδινα για Windows. Θα έπαιρνα ένα Alienware ή κάτι παρόμοιο που χαλαρά πατάει κάτω οποιοδήποτε Macbook παρόμοιας τιμής και δε με περιορίζει στο να περιμένω πότε θα αποφασίσει η κάθε εταιρεία να βγάλει εφαρμογή για Mac. Αν είναι θέμα λειτουργικού η αντιπαράθεση κι όχι hardware, τότε να υπενθυμίσω ότι αν είσαι σοβαρός σε αυτό που κάνεις, μπορείς να πετάξεις ένα Debian και να το ρυθμίσεις όπως εσύ θες. Δεν έχουν νόημα συζητήσεις περί "έτοιμου λειτουργικού" και "μη ανάγκης customization" όταν μιλάμε για δουλειά. Αν θες να έχεις ό,τι καλύτερο, φτιάξ' το όπως θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 (δοκίμασε σε S5, Note3 εφαρμογές αστρονομίας για παράδειγμα που χρησιμοποιούν την ενσωματωμένη πυξίδα και μετά δες τις ίδιες σε ένα iphone 5S και έλα να μου πεις εντυπώσεις), η κάμερα που βγάζει πολύ καλές φωτό και σε κλάσματα δευτερολέπτου (ακόμη γελάω με το Nexus 5 όταν προσπαθεί να φτιάξει τις HDR φωτό για αρκετά δευτερόλπετα αφού τις τραβήξεις), ο άψογος ήχος στην αναπαραγωγή μουσικής, ο σωστός χειρισμός της μουσικής όταν έχεις το κινητό σαν mp3 player και πολλά πολλά ακόμη. ... ... PS: Όταν σου είπα reboot δεν εννοώ να το κάνει μόνη της η συσκευή, αλλά εσύ σαν χρήστης για να το "φρεσκάρεις". Γιατί είτε σου αρέσει είτε όχι, όσο περισσότερο χρησιμοποιείς μια συσκευή με android και τη γεμίζεις με apps κλπ, τοσο περισσότερο αρχίζει και κομπλάρει (σου θυμίζει κάτι από windows αυτό?) Αγαπητέ... Το μόνο αρνητικό που εγώ προσωπικά θα μπορούσα να προσάψω στο android είναι οι ομολογουμένως πάρα πολλές κακογραμμένες εφαρμογές.Αντιθέτως, απόσο έχω ακούσει (γιατί δεν έχω προσωπική εμπειρία) στο iOS αντίστοιχες τέτοιες εφαρμογές είναι λίγες ή και καθόλου. Το πρόβλημα όμως διορθώνεται μιας και ο μέσος χρήστης δεν βάζει-βγάζει κάθε μέρα νέες εφαρμογές αλλά ΣΥΝΗΘΩΣ κατασταλάζει σε 20; 30; 40; εφαρμογές που του δουλεύουν απροβλημάτιστα. Όσον αφορά το πρόγραμμα αστρονομίας , εντελώς πληροφοριακά σε ενημερώνω οτι είχα εγκαταστήσει μια αντίστοιχη εφαρμογή στο παλιό μου Galaxy S i9000 όπου άνοιγες την κάμερα, την έστρεφες στον ουρανό και με βάση το γυροσκόπιο του κινητού καθώς και τη βοήθεια του GPS έβλεπες όλους τους αστερισμούς.Η εφαρμογή έπαιζε άψογα και σε αυτό το παμπάλαιο (για τα σημερινά δεδομένα) κινητό αλλά και στο S4 που έχω αυτή τη στιγμή. Όσον αφορά τα reboot , είτε θες να το πιστέψεις είτε όχι δεν το έχω χρησιμοποιήσει ούτε μισή φορά τα τελευταία 3-4 χρόνια... Πέρα από όλα αυτά όμως, πολλοί από εσάς εδώ μέσα δεν έχετε καταλάβει το εξής: Είτε είστε χρήστες android είτε iOS, είτε Blackberry, είτε Windows Phone, αυτο που έχει σημασία είναι να κάνετε τη δουλειά σας εύκολα, γρήγορα και απροβλημάτιστα.Εαν είχαμε όλοι τα ίδια γούστα και προτιμήσεις θα υπήρχε μόνο μια μάρκα κινητών, ένα λειτουργικό εννοιαίο, καθώς και θα κυκλοφορούσαμε όλοι με μια μάρκα αυτοκινήτου. Εγώ προσωπικά χαίρομαι τους ανθρώπους που κυριολεκτικά ξεζουμίζουν το κινητό τους είτε αυτό έχει σήμα το μηλαράκι είτε οτιδήποτε άλλο, αλλά αντιπαθώ αυτούς που αγοράζουν μια μάρκα λόγω prestige , λόγω τιμής, λόγω μόστρας και πέρα από ένα γραπτό μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα δεν γνωρίζουν να κάνουν οτιδηποτε άλλο παρά να καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια για το ακριβό απόκτημά τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Η συζήτηση ξεκίνησε από τις τακτικές marketing των εταιρειών (γέλασα πολύ, να πω την αλήθεια) και κατέληξε σε συγκρίσεις iPhone - Samsung Galaxy και Windows -Mac. Εγώ, που δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω καινούριο κινητό, τα βλέπω και γελάω. Μια Apple με το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών να είναι κοριτσάκια και τύποι που θέλουν απλά να το δείχνουν (χαρακτηριστική η περίπτωση φίλου λεφτά που πήρε το 5 και δεν ήξερε τι σημαίνουν οι πυρήνες της CPU) και μια Samsung που σαν γύπας επωφελήθηκε από τις κακές επιλογές Nokia, Blackberry και την πουθενατζίδικη Microsoft. Ε ναι το έχουμε πει, το android το χρησιμοποιούν μόνο οι leet τύποι, το iphone μόνο αυτοί που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. ( στατιστικά που βγάλαμε 10 δευτερόλεπτα πριν γράψουμε την πρόταση) Και η μάνα μου χρησιμοποιεί αμάξι και δεν ξέρει τι είναι το διαφορικό ή ο εκκεντροφόρος, ΆΡΑ σύμφωνα με το παράδειγμα οδηγεί αμάξι για να το δείχνει.. (επίσης ούτε ξέρει τι είναι οι πυρήνες και έχει nokia.. ούτε από αυτό ξέρει ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Η samsung δύσκολα θα κερδίσει fan της Apple, ενώ η Apple πλέον εύκολα θα τσιμπήσει samsungάκηδες! Σε αυτό δεν θα συμφωνήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Σε αυτό δεν θα συμφωνήσω. Θα το μάθουμε όμως όταν αρχίσει να κυκλοφορεί το νέο iPhone. Οι πρώτες αναφορές από τα pre orders λένε πως εξαντλείται με τη μια το plus στα 64 και όχι το "απλό". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντα δεν συμβαίνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Θα το μάθουμε όμως όταν αρχίσει να κυκλοφορεί το νέο iPhone. Οι πρώτες αναφορές από τα pre orders λένε πως εξαντλείται με τη μια το plus στα 64 και όχι το "απλό". Καλα εδω το plus θα αργησουμε να το δουμε .Ετσι και το παρεις παλι πρωτος θα ξενερωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpac Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Θα το μάθουμε όμως όταν αρχίσει να κυκλοφορεί το νέο iPhone. Οι πρώτες αναφορές από τα pre orders λένε πως εξαντλείται με τη μια το plus στα 64 και όχι το "απλό". Τι πάει να πει εξαντλείται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sourder Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Άσχετα αν σε κάποιον αρέσουν ή οχι , οι διαφημίσεις της Samsung τα τελευταία χρονια ειναι επιτυχημενες(ειδικα αυτες που κοροιδευουν ευστοχα αυτους που καθονται στην ουρα), σε αντίθεση με της Apple που εχουν παρει την κατιουσα. Πρέπει όμως η samsung να βγάλει και πιο φθήνα smartphones και να μην ξοδεύει τόσα λεφτά σε διαφημίσεις . Αν μείωνε τις τιμές αντί για διαφήμισεις θα είχε λογικά περισσότερες πωλήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Τι πάει να πει εξαντλείται ? Από το Λεξικό της Κοινής Νεοελληνικής: εξαντλώ [eksandló] -ούμαι Ρ10.9 : 1.(για σύνολο όμοιων υλικών αντικειμένων, συνήθ. οικονομικών αγαθών) τελειώνω κτ. χρησιμοποιώντας και ιδίως καταναλώνοντάς το: Οι πολιορκημένοι παραδόθηκαν μόνο όταν εξάντλησαν όλα τους τα εφόδια. Εξαντλείται το έδαφος, γίνεται ακατάλληλο για καλλιέργεια. || (συνήθ. παθ.) για προϊόν (συνήθ. βιβλίο ή έντυπο) του οποίου έχουν πουληθεί όλα τα αποθέματα ή τα αντίτυπα και δεν υπάρχει πλέον στην αγορά: Εξαντλήθηκε ένα βιβλίο. H πρώτη έκδοση εξαντλήθηκε σε μια εβδομάδα και ανατυπώθηκε αμέσως. Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του ποδοσφαιρικού αγώνα. || Εξαντλήθηκαν τα κοιτάσματα πετρελαίου μιας περιοχής. 2. (για αφηρ. έννοια) α. ασκώ, εφαρμόζω κτ. στον ανώτατο δυνατό βαθμό: Tο δικαστήριο εκτιμώντας την ειλικρινή μεταμέλεια του κατηγορουμένου θα εξαντλήσει όλη του την επιείκεια. || Εξαντλήθηκε η υπομονή μου. β. ερευνώ, αναλύω κτ. πλήρως: ~ ένα θέμα / ένα ζήτημα. Tο αντικείμενο της συζήτησης έχει εξαντληθεί· προχωρούμε σε ψηφοφορία. 3α. προκαλώ μεγάλη σωματική εξάντληση σε κπ.: Tον έχει εξαντλήσει ο υψηλός πυρετός. Ο οργανισμός του ασθενή είναι πολύ εξαντλημένος. Οι στρατιώτες ήταν εξαντλημένοι από τις συνεχείς πορείες. β. μειώνω σε μεγάλο βαθμό τις δυνατότητες κάποιου: Εξαντλείται κάποιος ψυχικά / οικονομικά. H χώρα βγήκε εξαντλημένη από τον τελευταίο πόλεμο. [λόγ. < ελνστ. ἐξαντλῶ, `ξοδεύω μέχρι τέλος΄, αρχ. σημ.: `αδειάζω τελείως, υπομένω μέχρι τέλος΄ σημδ. γαλλ. épuiser, s΄épuiser] 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpac Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Παράγω 10 μου παραγγέλνουν 11, στοκάρω 10 μου ζητάνε έντεκα κτλΕδώ μιλάμε για τεχνικό αρνητικό ισοζύγιο, για να δείξει η apple οτι υπάρχει ζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Παράγω 10 μου παραγγέλνουν 11, στοκάρω 10 μου ζητάνε έντεκα κτλ Εδώ μιλάμε για τεχνικό αρνητικό ισοζύγιο, για να δείξει η apple οτι υπάρχει ζήτηση. Έχεις κανά στοιχείο που να το λέει αυτό ή απλώς γράφεις ό,τι να'ναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα