Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 σωστος ο παιχτης, Πρεπει να παραδεχτεις οτι σου την ειπε καλα... Καταλαβαίνετε όμως λίγο τη διαφορά ανάμεσα στο "i'm a mac - i'm a PC" με το "i'm a Samsung Galaxy - You are an iPhone6" ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αν δεν εχεις μαθει το μεριδιο αγορας του android ειναι στο Θεο. Απλα η Αππλε βγαζει κερδη σε σχεση με τους αλλους γιατι πουλαει ενα προιον υπερτιμημενο σε κοροιδα που σκανε 800 και 1000 για κινητο τηλεφωνο. Τα θυματα την συντηρουν ακομα αλλα επειδη μοδα ειναι και περναει, συντομα θα γυρισει η ιστορια με το L. Παντως δεν εχω δει πιο γελοιο και προβατοειδες θεαμα στη ζωη μου απο standing ovation για ενα smartwatch!!! Πραγματικα μου ηρθε να ξερασω. Αυτο δε το γλοιωδες υπεροπτικο στυλακι με τα πουκαμισα απεξω και τα τζινς των μαιμουδοαπογονων του αυθεντικου Τζομπς ειναι για πολλες ντοματες. Συμφωνώ για τα αντίγραφα του Jobs αλλά το standing ovation ήταν κυρίως για την φράση "one more thing". Για τον Steve, ναι, κι εγώ θα σηκωνόμουν. Επίσης μην ξεχνάς ότι στα events οι περισσότεροι είναι πωλητές ή developers που σημαίνει ότι ζουν απ' αυτό. Για παράδειγμα, όλα τα αδιάφορα για μας νούμερα στην αρχή κάθε παρουσίασης, γι αυτούς (τους παρεβρισκόμενους) έχουν μεγάλη σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlar Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Περιμενω πως και πως να βγαινουν καινουργια τηλεφωνα απο τις 2 εταιρειες,για να βλεπω βιντεακια σαν κι αυτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix Pixel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Καταλαβαίνετε όμως λίγο τη διαφορά ανάμεσα στο "i'm a mac - i'm a PC" με το "i'm a Samsung Galaxy - You are an iPhone6" ε? Α τώρα που δε σε συμφέρει το πας σε συγκρίσεις ε; Γιατί πριν έλεγες αν ασχολείται απλά. Αφού, μιας και δε σε συμφέρει, το πας σε συγκρίσεις οκ, ας πάμε. Θες συγκρίσεις; Το trash talk του cook στο συνέδριο για το android ήταν από τα πιο εμετικά που έχω δει. Μέχρι και πίνακες έβγαλε με ποσοστά και άλλα τραγελαφικά. Πιο χαμηλά, δεν μπορείς να πέσεις. Όταν κάνεις τέτοιο trash talkσε ΣΥΝΕΔΡΙΟ (που έχουν πάει προγραμματιστές όχι τίποτα οπαδοί) το μόνο που δείχνεις είναι πόσο σε ενοχλεί η επιτυχία του άλλου. Άστο, είπες κάτι, και η εταιρία σου κατά τα λεγόμενα σου έχει χάσει τη μπάλα. Και όντως την έχει χάσει. Δεν είδα να πεις τίποτα για το marketshare του ios που έχει μειωθεί και του android που έχει φτάσει στο 87% οπότε συμφωνείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Να σου πω εγώ τι λιγότερο κάνουν? Format/επανεγκαταστάσεις, reboot, ανοιγοκλείσιμο εφαρμογών που κολλάνε και άλλα τέτοια "ασήμαντα" που διευκολύνουν κατά πολύ την καθημερινή ενασχόληση. Να προσθέσω ότι και εγώ τις Android εφαρμογές στο macbook pro τις γράφω, και ας μην έχει numeric pad. Κώδικα γράφω, δεν χτυπάω νούμερα στη ΔΟΥ. ευτυχώς που δε γράφω κώδικα λοιπόν (αντίθετα χτυπάω πολλά νούμερα) και δε μου συμβαίνουν όλα τα παραπάνω που περιγράφεις, ελπίζω οι εφαρμογές σου να είναι πιο σταθερές από τα windows εγω δεν μπορω να καταλαβω πως γίνεται να έχεις άποψη για το ποιο λειτουργικο ειναι καλυτερο αν δεν έχεις δουλεψει πάνω σε αυτο αρκετά. σιγουρα τον καθένα μπορει να τον βολεύει καποιο περισσότερο απο το άλλο,αυτο δεν σημαινει ομως οτι ειναι καλύτερο. μα δε μίλησα για καλύτερο ή χειρότερο, απλά δε κατάλαβα ποιοι είναι οι επαγγελματίες που θέλουν ντε και καλά μακ ή idevices μπορώ να πω ότι κάνω αρκετή χρήση της τεχνολογίας και έχω επαφή με πολλά άτομα που κάνουν επίσης χρήση, αλλά άτομο που να χρειάζεται όντως μακ για τη σταθερότητα και τις φοβερές του λειτουργίες δεν έχει τύχει να γνωρίσω ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν αντί να ασχοληθείς με τα προϊόντα σου και να τα υποστηρίξεις, ασχολείσαι με "τον γείτονα", την έχεις χάσει τη μπάλα... Η samsung δύσκολα θα κερδίσει fan της Apple, ενώ η Apple πλέον εύκολα θα τσιμπήσει samsungάκηδες! χλωμο σε κοβω για ποιο λογω ? οθονη 2κ δεν εχει, πενακι δεν εχει, multitasking δεν εχει και πολλα αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είδα να πεις τίποτα για το marketshare του ios που έχει μειωθεί και του android που έχει φτάσει στο 87% οπότε συμφωνείς. Σαν οπαδό του Android, θα έπρεπε να σε προσβάλει το γεγονός πως μέσα στο τσουβάλι του ...87% συμπεριλαμβάνονται και οι σάπιοι κλώνοι, καθώς και οι συσκευές των 50 ευρώ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Σαν οπαδό του Android, θα έπρεπε να σε προσβάλει το γεγονός πως μέσα στο τσουβάλι του ...87% συμπεριλαμβάνονται και οι σάπιοι κλώνοι, καθώς και οι συσκευές των 50 ευρώ... Αν βάλεις και τους κλώνους, το android θα πάει στο 97 %, άστο δεν σε συμφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix Pixel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Σαν οπαδό του Android, θα έπρεπε να σε προσβάλει το γεγονός πως μέσα στο τσουβάλι του ...87% συμπεριλαμβάνονται και οι σάπιοι κλώνοι, καθώς και οι συσκευές των 50 ευρώ... Βλέπω ότι κάνεις quote μόνο σε αυτά που (νομίζεις ότι) μπορείς να απαντήσεις. Οκ. 1ον) Κλώνοι με τα plus κλπ του Note, είδαμε ποιοι έγιναν. 2ον) Ναι, χαίρομαι αφάνταστα που το λειτουργικό μου υποστηρίζει συσκευές για όλους και όχι για λίγους. Δε με προσβάλλει, με τιμά. Γιατί κατά τη γνώμη μου, η τεχνολογία είναι για όλους, όχι για τους "λίγους" της apple. Με αυτό το σχόλιο σου, κατάλαβα (κι εγώ και άλλοι είμαι σίγουρος) πολλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zam732 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 *Grabs popcorn* Περα απο την πλακα. Ελεος 5 μερες τωρα ολα κινουνται γυρω απο τα καινουρια iphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosfer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Είμαι νύχτα σήμερα , λέω να βάλω 5 επεισόδια The Strain στο Note 3 μου για να περάσει η ώρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 σωστος ο παιχτης, Πρεπει να παραδεχτεις οτι σου την ειπε καλα... Σόρρυ, αλλά να αποδίδουμε τα εύσημα εκεί που πρέπει. Μία σελίδα πιό πρίν είχα απαντήσει ήδη στον φίλο billdano με περισσότερες λεπτομέρειες: Μάλιστα, μήπως ξεχάσαμε τις περίφημες διαφημίσεις της Apple? 65 διαφημίσεις ασχολίας με τον γείτονα σε διάστημα 4 ετών. Και όχι φίλε billdano, δεν διαφέρει από αυτά που βλέπουμε από τη Samsung. Το αντίθετο θα έλεγα. Το ύφος των διαφημίσεων της Samsung είναι κακέκτυπο των προαναφερθέντων πολύ πετυχημένων διαφημίσεων της apple. Αλλά πρίν οι νέοι αρχίσουν να κοροϊδεύουν την όποια αντιδιαφήμιση της Samsung, ας δούνε πρώτα το παραπάνω μισάωρο βιντεάκι με τα 65 spot της apple για να μαθαίνουν ποιός έκανε πιό συστηματικά και επιτυχημένα αυτού του τύπου τη διαφήμιση από όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μη μαλώσετε τώρα και για το ποιος "την είπε" πρώτος στον billdano! Μέχρι να βρείτε τη σειρά, κάντε και κάνα reboot στα android σας για να "φρεσκαριστούν" λίγο! PS: Η συνεργασία του OSX Yosemite με το iOS8 GM είναι πλέον άψογη. Όλες οι κλήσεις & τα sms έρχονται στο macbook και απαντάς χωρίς να ψάξεις καν το iphone... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix Pixel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μη μαλώσετε τώρα και για το ποιος "την είπε" πρώτος στον billdano! Μέχρι να βρείτε τη σειρά, κάντε και κάνα reboot στα android σας για να "φρεσκαριστούν" λίγο! PS: Η συνεργασία του OSX Yosemite με το iOS8 GM είναι πλέον άψογη. Όλες οι κλήσεις & τα sms έρχονται στο macbook και απαντάς χωρίς να ψάξεις καν το iphone... Τρομερή "απάντηση". Εύγε. Ότι στην είπαμε (χωρίς αυτάκια) φαίνεται στο ότι δεν απάντησες σε τίποτα από αυτά που σου γράψαμε και έκανες quote μόνο εκεί που νόμιζες ότι σε παίρνει. Αυτό δείχνει ότι στην είπαμε (και πάλι χωρίς αυτάκια). Το γεγονός ότι δεν απαντάς, και δεν έχεις τι να πεις, τα λέει όλα. Αν έχεις επιχειρήματα, απαντάς με αυτά. Όχι με ανούσιες εξυπνάδες. Το ψέμα με το reboot, κόψτε το. Δεν ισχύει και το ξέρετε μέχρι και οι ίδιοι. Έχω 4 συσκευές android και δεν έχει κάνει reboot ούτε μία. Και που είσαι, 87% το android και το iOS πέφτει. Ξυδάκι. Πήγαινε στο ios, και τα features που χαίρομαι εγώ ΣΗΜΕΡΑ θα τα χαίρεσαι εσύ το 2020. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Τρομερή "απάντηση". Εύγε. Ότι στην είπαμε (χωρίς αυτάκια) φαίνεται στο ότι δεν απάντησες σε τίποτα από αυτά που σου γράψαμε και έκανες quote μόνο εκεί που νόμιζες ότι σε παίρνει. Αυτό δείχνει ότι στην είπαμε (και πάλι χωρίς αυτάκια). Το γεγονός ότι δεν απαντάς, και δεν έχεις τι να πεις, τα λέει όλα. Αν έχεις επιχειρήματα, απαντάς με αυτά. Όχι με ανούσιες εξυπνάδες. Το ψέμα με το reboot, κόψτε το. Δεν ισχύει και το ξέρετε μέχρι και οι ίδιοι. Έχω 4 συσκευές android και δεν έχει κάνει reboot ούτε μία. Και που είσαι, 87% το android και το iOS πέφτει. Ξυδάκι. Πήγαινε στο ios, και τα features που χαίρομαι εγώ ΣΗΜΕΡΑ θα τα χαίρεσαι εσύ το 2020. Πρόσεξε τώρα να δεις που κάνεις λάθος. Σου απάντησα πριν αλλά δεν το κατάλαβες οπότε δεν φταίω εγώ. Απο κει και πέρα το "ξυδάκι" θα είχε νόημα αν μου άρεσε το android και δεν μπορούσα να το πάρω για διάφορους λόγους. Απο τη στιγμή που δεν μου αρέσει (φυσικά έχοντας το δοκιμάσει σε όλες του τις εκδόσεις, μιας και λόγω gadgetομανίας αλλάζω πολύ συχνά κινητά), δεν μπορώ να ενοχληθώ από τίποτα. Είτε είχε 10% μερίδιο είτε 99%, δεν θα άλλαζαν τα γούστα μου με την καμία. Αγαπώ τα προϊόντα της Apple επειδή χρόνια τώρα με ικανοποιούν και κάνω τη δουλειά μου καλύτερα και ομορφότερα και αυτό νομίζω είναι το κριτήριο για όλους μας. Κατά καιρούς βγαίνουν συσκευές με android που μου τραβούν την προσοχή, τα σκάω για να τις αγοράσω και τελικά μετά από 1 εβδομάδα έως 3 μήνες το πολύ, επιστρέφω στο iphone. Μου λείπουν τα καλοσχεδιασμένα γραφικά, οι άψογες αισθητικά εφαρμογές, η ομαλή λειτουργία μερικών εφαρμογών (δοκίμασε σε S5, Note3 εφαρμογές αστρονομίας για παράδειγμα που χρησιμοποιούν την ενσωματωμένη πυξίδα και μετά δες τις ίδιες σε ένα iphone 5S και έλα να μου πεις εντυπώσεις), η κάμερα που βγάζει πολύ καλές φωτό και σε κλάσματα δευτερολέπτου (ακόμη γελάω με το Nexus 5 όταν προσπαθεί να φτιάξει τις HDR φωτό για αρκετά δευτερόλπετα αφού τις τραβήξεις), ο άψογος ήχος στην αναπαραγωγή μουσικής, ο σωστός χειρισμός της μουσικής όταν έχεις το κινητό σαν mp3 player και πολλά πολλά ακόμη. Άρα ο,τι θεωρώ μετριότητα (για τα δικά μου πάντα γούστα), δεν με απασχολεί ακόμη κι αν το αγοράσουν όλοι οι άλλοι. Για να είμαστε ρεαλιστές όμως και να μην ξεχνάμε κάποια βασικά, θα πρέπει να καταλάβεις πως η apple αυτή τη στιγμή έχει περισσότερα κέρδη από τη samsung και αυτό την ενδιαφέρει σαν εταιρία. Επιπλέον αν η apple δεν έβγαζε το iphone, δεν θα είχες όλες αυτές τις ευκολίες που έχεις τώρα στο android σου. Θυμάσαι πολύ καλά νομίζω (εκτός αν είσαι πολύ μικρός) πως ήταν οι συσκευες πριν το πρώτο iphone. Ακόμη και η ίδια η Google μόλις το είδε, άρχισε να ξανασχεδιάζει το android... PS: Όταν σου είπα reboot δεν εννοώ να το κάνει μόνη της η συσκευή, αλλά εσύ σαν χρήστης για να το "φρεσκάρεις". Γιατί είτε σου αρέσει είτε όχι, όσο περισσότερο χρησιμοποιείς μια συσκευή με android και τη γεμίζεις με apps κλπ, τοσο περισσότερο αρχίζει και κομπλάρει (σου θυμίζει κάτι από windows αυτό?) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα