makridis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ετσουξε πολυ απ'οτι φαινεται το iphone 6... Ναι έτσουξε πολύ...(άκου εκεί 1000++ ευρώ για συσκευή με specs 2012). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 μπορεις να μας το εξηγησεις λιγο αυτο? γιατι ολο και περισσοτεροι επαγγελματιες καταληγουν σε αυτο το λειτουργικο τα τελευταια χρονια γιατι ειναι σταθερότατο. ποιοι επαγγελματίες μωρέ; έλεος με τη καραμέλα!! ο κόσμος κινείται με windows δεκαετίες τώρα και εσείς ονειρεύεστε μετροσέξουαλ ψευτοκουλτουριάρηδες επαγγελματίες με mac... αν μου έδινες μακ πάντως για να κάνω τη δουλεία μου εγώ προσωπικά θα έπρεπε να φορτώσω παράθυρα.. και αν μιλούσαμε για macbook pro (παρακαλώ) θα έπρεπε να είχα και εξωτετικό πληκτρολόγιο γιατί βλέπεις το επαγγελματικό αυτό μηχάνημα είναι τόσο επαγγελματικό που δεν έχει καν numpad, όπως το κινεζοlenovo μου που δεν κάνει ούτε 400€ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 ποιοι επαγγελματίες μωρέ; έλεος με τη καραμέλα!! ο κόσμος κινείται με windows δεκαετίες τώρα και εσείς ονειρεύεστε μετροσέξουαλ ψευτοκουλτουριάρηδες επαγγελματίες με mac... αν μου έδινες μακ πάντως για να κάνω τη δουλεία μου εγώ προσωπικά θα έπρεπε να φορτώσω παράθυρα.. Είναι η ίδια καραμέλα με τους Dj που έχουν... Iphone και θα έπρεπε να μας εντυπωσιάσει τώρα αυτό ξέρω γω. Εγώ mac έχω χειριστεί σε μια ανασκαφή που τον είχε μια Αμερικανίδα. Και φαντάζομαι οτι οι περισσότεροι Αμερικάνοι που τα σκάνε θα αγοράζουν mac για τους ίδιους λόγους που αγοράζουν Iphone. Αντίστοιχα στελέχη εταιριών στην Ευρώπη τους μιμούνται και κάπως έτσι συνεχίζεται αυτή η παρωδία με τον κάθε φαντασμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ξέρεις ότι κάνεις λάθος; Αν όχι, ενημερώσου ότι έχει άλλος αριθμούς, δεν μου λέει πολλά. Γνωριζεις οτι δεν αναφερομαι καθαρα σε αριθμους, ετσι; Επισης γνωριζεις την αργη προοδο σε θεματα επιδοσεων που εχει η apple. Για μενα αν βαλεις το 4s διπλα στο nexus 4 (ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ CPU, RAM GPU που χρειαζεται να ειναι αναλογου επιπεδου για να υποστιριζουν την καθε εκδοση λογισμικου, ειτε αυτη λεγεται ios ειτε android) το αντιστοιχο αναλογο του nexus 5 ειναι το iphone 5 (αν οχι το 5s). Ωστοσο ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ οτι σε θεματα ποιοτητας κατασκευης η apple τα "παταει" ολα τα αλλα (εκτως απο M8...τωρα στα κινεζικα δεν ξερω τι παιζει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_90 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 ποιοι επαγγελματίες μωρέ; έλεος με τη καραμέλα!! ο κόσμος κινείται με windows δεκαετίες τώρα και εσείς ονειρεύεστε μετροσέξουαλ ψευτοκουλτουριάρηδες επαγγελματίες με mac... αν μου έδινες μακ πάντως για να κάνω τη δουλεία μου εγώ προσωπικά θα έπρεπε να φορτώσω παράθυρα.. δεν μπορω να καταλαβω πως προκυπτει το οτι επειδη οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν windows σημαινει οτι ειναι καλυτερο σαν λειτουργικο απο το OS X . δευτερον αν διαβασες αυτο που εγραψα, αναφερω οτι ολο και περισσοτεροι επαγγελματιες στρεφονται προς τα εκει οσο περνουν τα χρονια και οχι οτι η πλειοψηφία το χρησιμοποιεί τώρα. και τριτον απο τα λεγομενα σου,καταλαβαινω οτι δεν έχεις δουλεψει πάνω στο λειτουργικό. Αρα πώς συμπέρανες οτι είναι καλύτερο/χειρότερο ως προς την δουλειά? φιλικά πάντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShadowSora94 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Κάτι διάβασα για υποστήριξη, ένα ipod touch 8gb 3g είχα και μία μέρα μου λέει η apple nope το 8gb 3g δεν είναι τρίτης γενιάς μόνο τα 16gb+ μοντέλα(παρότι είχε κοτσαρισμένο το 3g στο title), το δικό σου δεν υποστηρίζει opengles 2.0(ουσιαστικά ήταν ένα rebranded 2g) όποτε σε ότι άφορα games είναι για πέταμα α και no more updates, στο τέλος έμεινα με ένα mp3 player των 300 περίπου ευρώ που το sansa clip στα 40 ευρώ έπαιζε καλύτερα και είχε και sd slot. Υ.Γ Ναι βγάζω καθαρό hate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man kerinoi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παλικάρια. Να δώσω σε κάποιον 200 ευρώ + κανένα 100ρικο για τα εργατικά, να μου φτιάξει ένα κινητακι? Γιατί αυτή η apple, όλο παει να μας κλέψει. Κάτι seamless, κάτι unibody, κάτι design, κάτι premium materials και σαχλαμάρες. Πάρε ένα samsung, που το φτιάχνει ο άλλος με κάτι πλαστικά απο τάπερ, να κανείς τη δουλειά σου. Και πιο φθηνά θα το πάρεις (σε τρεις μήνες όμως, που θα έχει πέσει 50%, όχι αμέσως. Μην είσαι χαζός) και στην τελική θα έχει και android που ειναι ανοιχτό. Όχι σαν το ios που ειναι κλειστό ( καμία διάφορα για τον μέσο τελικό χρήστη, αλλα να τα λέμε όλα) Και που σαι. Μην πέσεις και στη παγίδα του ipad. Ρε φίλε παίρνεις και περισσότερους πυρήνες και καλύτερα specs στο 1/5 της τιμής από Κίνα. Πάρε hrichotlimisghtri s34j/23hg tab. Και ασε τα πρόβατα να αγοράζουν "ποιότητα κατασκευής" απο την crapple. Αλλα αντ'´αλλα και της Παρασκευής το γάλα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 δεν μπορω να καταλαβω πως προκυπτει το οτι επειδη οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν windows σημαινει οτι ειναι καλυτερο σαν λειτουργικο απο το OS X . δευτερον αν διαβασες αυτο που εγραψα, αναφερω οτι ολο και περισσοτεροι επαγγελματιες στρεφονται προς τα εκει οσο περνουν τα χρονια και οχι οτι η πλειοψηφία το χρησιμοποιεί τώρα. και τριτον απο τα λεγομενα σου,καταλαβαινω οτι δεν έχεις δουλεψει πάνω στο λειτουργικό. Αρα πώς συμπέρανες οτι είναι καλύτερο/χειρότερο ως προς την δουλειά? φιλικά πάντα Για τη δική μου δουλειά σου λέω από τώρα ότι είναι άχρηστο, δε θα κάτσει κάνεις να μου γράψει προγράμματα σε κάτι άλλο εκτός win. Θέλω όμως να μου πεις ποιοι είναι οι επαγγελματίες με τα μακ και τι παραπάνω κάνουν αυτοί σε σχέση με έναν επαγγελματία με Windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sils Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Το iPhone με το pc υποστιριζει drag and drop? Η ακόμα πρέπει να χρησιμοποιεί εκείνο το ακατάλληλο και χρονοβόρο iTunes? Παίζει όλα τα αρχεία βίντεο κτλ ,? Αυτοί ήταν οι λόγοι που έδωσα το 3gs μέσα σε μια εβδομάδα ελπίζω να το έχουν διόρθωση επιτέλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix Pixel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 ενα spec που δεν το έχει κανένα άλλο τηλέφωνο είναι οτι με iphone οντως μπορείς να ρίξεις γκομενάκι. Τι έχετε να πείτε για αυτο; Έχω να πω, ότι άμα χρειάζεσαι τη βοήθεια του κινητού για να ρίξεις γκομενάκι και δεν μπορείς μόνος σου, άστα να πάνε φίλε. Αν όντως ισχύει αυτό, τότε έχεις άλλα θέματα πολύ πιο επείγοντα, και το τι κινητό θα πάρεις είναι το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί. Κι επίσης, αν όντως πετυχαίνει, λέει πολλά για το IQ της κοπέλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_90 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Για τη δική μου δουλειά σου λέω από τώρα ότι είναι άχρηστο, δε θα κάτσει κάνεις να μου γράψει προγράμματα σε κάτι άλλο εκτός win. Θέλω όμως να μου πεις ποιοι είναι οι επαγγελματίες με τα μακ και τι παραπάνω κάνουν αυτοί σε σχέση με έναν επαγγελματία με Windows και για την δική μου δουλειά με βοηθάει όσον αφορά την παραγωγικότητα και ειναι πιο αξιόπιστο και πιο σταθερό. Δεν κολλάει. Αριστη διαχείρηση Ram και γενικά των Resources. και αυτά χωρις το παραμικρο customization γιατι και σε linux μπορεις να έχεις καλο αποτέλεσμα αλλα πρεπει να το σεταρεις καταληλα πρώτα. εγω δεν μπορω να καταλαβω πως γίνεται να έχεις άποψη για το ποιο λειτουργικο ειναι καλυτερο αν δεν έχεις δουλεψει πάνω σε αυτο αρκετά. σιγουρα τον καθένα μπορει να τον βολεύει καποιο περισσότερο απο το άλλο,αυτο δεν σημαινει ομως οτι ειναι καλύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sils Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δυστυχώς και οι δύο εταιρείες θα σβήσουν σχεδόν όλοι οι γνωστή μου έχουν πάρει κινέζικα και όσα έχω δει εχω πάθει πλάκα. .... το καλύτερο ήταν όταν είδα το Asus από κοντά με 2giga cpu kai 2 giga ram στα 135 ευρώ free shipping πρέπει να κλεμε τελικά με την μανία μας. ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Θέλω όμως να μου πεις ποιοι είναι οι επαγγελματίες με τα μακ και τι παραπάνω κάνουν αυτοί σε σχέση με έναν επαγγελματία με Windows Να σου πω εγώ τι λιγότερο κάνουν? Format/επανεγκαταστάσεις, reboot, ανοιγοκλείσιμο εφαρμογών που κολλάνε και άλλα τέτοια "ασήμαντα" που διευκολύνουν κατά πολύ την καθημερινή ενασχόληση. Να προσθέσω ότι και εγώ τις Android εφαρμογές στο macbook pro τις γράφω, και ας μην έχει numeric pad. Κώδικα γράφω, δεν χτυπάω νούμερα στη ΔΟΥ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Το iPhone με το pc υποστιριζει drag and drop? Η ακόμα πρέπει να χρησιμοποιεί εκείνο το ακατάλληλο και χρονοβόρο iTunes? Παίζει όλα τα αρχεία βίντεο κτλ ,? Αυτοί ήταν οι λόγοι που έδωσα το 3gs μέσα σε μια εβδομάδα ελπίζω να το έχουν διόρθωση επιτέλους. Όχι δεν έχει drag n drop, γιατί παίζει στη λογική του συγχρονισμού μετάξύ υπολογιστή και κινητού. Κάνε εσύ drag n drop την μουσική σου στο iTunes, και μετά μην ξανασχοληθείς με αρχεία στον δίσκο. Και για σένα μπορεί να είναι ακατάλληλο (?) και χρονοβόρο (??), αλλά πολύς κόσμος χρησιμοποιούσ iTunes πριν καν βγει το πρώτο iPhone. Αλλά κατ' εσέ αυτοί δεν ξέρουν, you know better. Pffff.... grow up. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Το iPhone με το pc υποστιριζει drag and drop? Η ακόμα πρέπει να χρησιμοποιεί εκείνο το ακατάλληλο και χρονοβόρο iTunes? Παίζει όλα τα αρχεία βίντεο κτλ ,?<br> Αυτοί ήταν οι λόγοι που έδωσα το 3gs μέσα σε μια εβδομάδα ελπίζω να το έχουν διόρθωση επιτέλους. Παίζει όλες της μορφές, και τους υπότιτλους.... Εδώ και χρόνια.... iTunes, δεν χρειάζεσαι, αλλά και drag&drop δεν παίζει. Δεν το θέλανε, και δεν το θέλουν. Μόνο με το AirDrop τώρα το αλλάζουν λιγάκι το θέμα. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα