chrisxkar Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 "Ψωφάω" για κάτι τέτοια, αλλά έχει ακόμα μεγαλύτερη πλάκα όταν... "βγάζουν τα μάτια τους" οι καταναλωτές - οπαδοί - πιστοί της κάθε εταιρείας λες και πέρνουν μπόνους στην επόμη αγορά τους. Φυσικά οι πιό φανατικοί οπαδοί ξέρετε όλοι ποιοί είναι ;-) πες τα ρε μαστορα ελεος πια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Άρα λοιπόν, όταν η Apple είχε βγάλει διαφημίσεις με τα mac και τα pc, είχε χάσει την μπάλα. Όταν στο συνέδριο τους κράζανε το android, είχαν χάσει τη μπάλα. Όσο για την τελευταία πρόταση, εγώ αυτό που βλέπω και υπάρχει με επίσημα στοιχεία marketshare των λειτουργικών συστημάτων, είναι ότι το iOS έχει χάσει μερίδιο από το android. σωστος ο παιχτης, Πρεπει να παραδεχτεις οτι σου την ειπε καλα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Colonel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Σαν παιδάκια κάνουν (οι εταιρείες) Σαν παιδάκια κάνουν γιατι σαν παιδάκια κάνουν οι αγοραστές τους.. όποτε αφού πουλάνε το εμπόρευμά τους σε μουρόχαυλος θα βάλουν μαριονέτες στην διαφήμιση απλή λογική... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά κάποιοι βρίσκονται εκτός συναγωνισμού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topaz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 ωραία τα καινούργια iPhone, αλλά εγώ προσωπικά βλέπω την Apple να χάνει κι άλλο μερίδιο αγοράς... Δεν είναι κάτι το ξεχωριστό ρε παιδί μου, ούτε μπορεί να τα πει κανείς "καινοτόμα" όταν έχουν features που είναι κοινός τόπος για τα android εδώ και κάτι χρόνια. Νομίζω ότι πλέον ο κόσμος τα αγοράζει μόνο για prestige και την ανάγκη του να "δείξει" τεχνολόγος και "μέσα στα πράγματα". επί της ουσίας: μηδέν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinosz750 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και ειμαι πιο android fan, μου βγάζει πολύ κόμπλεξ όλο αυτό με τις διαφημίσεις που κοροϊδεύουν. Χάνουν λίγο το κύρος τους οι εταιρείες (όλες όσες το κάνουν, όχι μόνο η samsung). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Νομίζω ότι πλέον ο κόσμος τα αγοράζει μόνο για prestige και την ανάγκη του να "δείξει" τεχνολόγος και "μέσα στα πράγματα". αυτο ξεκινησε να ισχυει απο το 4 και μετα ετσι και αλλιως. Οι καινοτομιες ετσι και αλλιως σε ολες τις εταιριες ειναι αμελητεες.Μεριδιο δεν θα χασει ,στην ουσια οσο δεν αλλαζει κατι ρυζικα για να γινει ενα μεγαλο μπαμ οι εταιριες θα κρατησουν σταθερα τα ποσοστα τους με μικρα +- καθε χρονο και οι διαφορες τους ποιο πολυ ειναι απο τους ξεχασμενους symbian,blackberry κτλ που αλλαζουν λειτουργικο και οχι απο αυτους που κανουν τραμπες απο ios σε android και αναποδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 BLACKBERRY !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akatsim Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό ακούμε εδώ και τρία-τέσσερα χρόνια κάθε χρόνο. Ότι η Google θα σβίσει/σκουπίσει/εξαφανίσει την Apple στα κινητά σε 1-2 χρόνια... Μα δε βαρεθήκατε ακόμα να περιμένετε? Στα του θέματος με τη Sammy τώρα, κάθε χρόνο έχουμε wow factor που το επόμενο galaxy είναι κατά 0.1 ίντσες μεγαλύτερο από το προηγούμενο και με περισσότερο shovelware μέσα που το βαφτίζουν "επιπλέον δυνατότητες". Και γ...μώ τις καινοτομίες έτσι? Παρ' όλα αυτά, δε λέω, πουλάνε με τα τσουβάλια ενώ εταιρίες όπως HTC, Sony, Nokia με κορυφαία σχεδιαστικά και κατασκευαστικά προιόντα παλεύουν με τη χρεωκοπία. Fuck logic... Και μετά λένε τους Apple users πρόβατα. Αν δεν εχεις μαθει το μεριδιο αγορας του android ειναι στο Θεο. Απλα η Αππλε βγαζει κερδη σε σχεση με τους αλλους γιατι πουλαει ενα προιον υπερτιμημενο σε κοροιδα που σκανε 800 και 1000 για κινητο τηλεφωνο. Τα θυματα την συντηρουν ακομα αλλα επειδη μοδα ειναι και περναει, συντομα θα γυρισει η ιστορια με το L. Παντως δεν εχω δει πιο γελοιο και προβατοειδες θεαμα στη ζωη μου απο standing ovation για ενα smartwatch!!! Πραγματικα μου ηρθε να ξερασω. Αυτο δε το γλοιωδες υπεροπτικο στυλακι με τα πουκαμισα απεξω και τα τζινς των μαιμουδοαπογονων του αυθεντικου Τζομπς ειναι για πολλες ντοματες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό ακούμε εδώ και τρία-τέσσερα χρόνια κάθε χρόνο. Ότι η Google θα σβίσει/σκουπίσει/εξαφανίσει την Apple στα κινητά σε 1-2 χρόνια... Μα δε βαρεθήκατε ακόμα να περιμένετε? Στα του θέματος με τη Sammy τώρα, κάθε χρόνο έχουμε wow factor που το επόμενο galaxy είναι κατά 0.1 ίντσες μεγαλύτερο από το προηγούμενο και με περισσότερο shovelware μέσα που το βαφτίζουν "επιπλέον δυνατότητες". Και γ...μώ τις καινοτομίες έτσι? Παρ' όλα αυτά, δε λέω, πουλάνε με τα τσουβάλια ενώ εταιρίες όπως HTC, Sony, Nokia με κορυφαία σχεδιαστικά και κατασκευαστικά προιόντα παλεύουν με τη χρεωκοπία. Fuck logic... Και μετά λένε τους Apple users πρόβατα. Η google ειδη εχει σκουπισει την apple εδω και κανα χρονο.Το 85% market share της google εναντι το 11% της apple ειναι γεγονος.Το 2015 θα παει και κατω απο 10% με αυτα που παρουσιασε φετος.Αν θες να μιλησουμε για αναβαθμισεις δες το iphone που απο το 2007 με το πρωτο γιωτοφωνο μεχρι το 5s δεν αλλαξε σχεδον τιποτα.Τα note καθε χρονο ειναι και καλυτερα και προφανως ειναι τα τοπ σε ολα τα κινητα που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη. Οσο για τη διαφημιση της samsung δεν βλεπω να δειχνει κατι που δεν ισχυει.Και καλυτερο multitasking εχει το android και καλυτερη οθονη εχει το note και spen και το galaxy alpha που ειναι στις 4.7" και αυτο ειναι πολυ μικροτερο απο το iphone των 4.7" που εχει τραγικα bezels.Ξεκολληστε και μια φορα απο τη μιζερια της apple που σας δυσκολευει τη ζωη με τους περιορισμους της και ρθειτε στο 2014. Πάμε λίγο για το θέμα της υποστήριξης. Ήμουν χρήστης iphone από το 3. Σταμάτησα να χρησιμοποιώ στο 4s και αυτό γιατί, τις αναβαθμίσεις στο λογισμικό τις δίνει η Apple αλλά κάθε νέα έκδοση μου έκανε το κινητό πιο βαρύ και χειρότερο στη χρήση, με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να το πουλάω για να πάρω το καινούργιο μοντέλο. Δηλαδή τι να την κάνω την αναβάθμιση όταν το νέο software είναι optimized στο νέο μοντέλο και κάνει το παλιό να σέρνεται; Επίσης ακούω για το λογισμικό και το λογισμικό της Apple κτλ...πιο τραγικό Software από τον "καρκίνο" που ονομάζεται iTunes δεν έχω ξαναματαδεί...την έννοια του drag and drop την πετάει στο κάδο των αχρήστων. Όπως είπα τελευταίο iphone ήταν το 4s για μένα και δεν ξαναπάω πίσω που να μου το χαρίσουν το 6αρι.... Παραδέχομαι μόνο το γεγονός ότι τα iphone έχουν πολύ καλή μεταπωλητική αξία. Βεβαία αυτό οφείλεται στους αγοραστές και στην γελοία αρχική τιμή αλλά δεν παύει να είναι γεγονός. Αν ο πατέρας (σου ή οποιουδήποτε άλλου) χρησιμοποιεί iphone και το γεγονός ότι το έχει ανάγκη (και δεν εννοώ για τηλέφωνα μόνο) τότε για μένα δεν μου κάνει εντύπωση να γνωρίζει τι είναι root και jailbreak. Αλλιώς αγοράζει "Armani" για να δείχνει ότι έχει "Armani". Ένας πολύ ικανοποιημένος χρήστης ΖΤΕ Geek των 124euro... Αψογος ειπες τα πραγματα οπως ειναι.Οχι για να μην νομιζουν οτι εχουν και καλα υποστηριξη στο 3 χρονων κινητο τους.Οταν με τις αναβαθμισεις σερνονται τα παλιοτερα κινητα καλυτερα να μην τις δινει.Αλλα λογικο ειναι μιας και σας ωθει στο να παρετε τα νεα κινητα της που προφανως δεν θα κολλανε με το νεο update. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akatsim Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 developers, designers, photo editing,video editing, music producers μερικοι που μου ερχονται στο μυαλο στα γρηγορα Developers? To 1/100 απο Windows. Οι αλλοι ειναι οι κατ εξοχην πουλ-μουρ που θελουν το μηλαρακι για μοστρα. Μην κοιτας στα εργα στο σινεμα, πληρωμενες χορηγιες ειναι. Το OS X πλεον ειναι μπι-μπι-μπο λειτουργικο. Οτι σαχλαμαρα απο το ios το μεταφερουν. File system, management, customization, για τα μπαζα. Αν ειχα καλους drivers στο bootcamp στο retina μου θα μπουταρα μονιμα στα 8.1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά κάποιοι βρίσκονται εκτός συναγωνισμού... Καποιος να μπαναρει το τρολ παρακαλω.Ελεος με την προωθηση του site σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 καλα κανει η Samsung και κραζει τους πελατες τις apple. Βασικα το κανει μηπως και ξυπνησουν. #altruism οχι ρε για την ψυχή της πεθαμένης γάτας της το κάνει... #sarcasm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_90 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Developers? To 1/100 απο Windows. Οι αλλοι ειναι οι κατ εξοχην πουλ-μουρ που θελουν το μηλαρακι για μοστρα. Μην κοιτας στα εργα στο σινεμα, πληρωμενες χορηγιες ειναι. Το OS X πλεον ειναι μπι-μπι-μπο λειτουργικο. Οτι σαχλαμαρα απο το ios το μεταφερουν. File system, management, customization, για τα μπαζα. Αν ειχα καλους drivers στο bootcamp στο retina μου θα μπουταρα μονιμα στα 8.1. επειδη ειμαι web developer και επειδη έχω δουλέψει και στα 3 λειτουργικα( windows, linux, Os X) επετρεψέ μου να σου πώ οτι το OsX ειναι πολύ πιο βολικο/σταθερό και βοηθάει στην παραγωγικότητα σου. Επίσης στο γραφείο 7 παιδιά είμαστε και όλοι την ίδια γνώμη έχουμε. Νetbeans,Navicat,Terminal,MAMP PRO,Safari με καμια 10αρια tab ανοιχτα, Firefox με αλλα καμια 10αρια Tab ανοιχτα, Textwrangler ανοιχτό , Messenger σε μηχανημα του 2008 και ειναι ανοιχτό 10 μέρες και επανέρχεται απο sleep σε 5 sec.. Αλλα ναι χάλια τα mavericks. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsosG7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αψογος ειπες τα πραγματα οπως ειναι.Οχι για να μην νομιζουν οτι εχουν και καλα υποστηριξη στο 3 χρονων κινητο τους.Οταν με τις αναβαθμισεις σερνονται τα παλιοτερα κινητα καλυτερα να μην τις δινει.Αλλα λογικο ειναι μιας και σας ωθει στο να παρετε τα νεα κινητα της που προφανως δεν θα κολλανε με το νεο update. Μην πετάτε ότι μπαρούφα έρθει στο μυαλό σας... Το ότι σου δίνει τη δυνατότητα η εταιρεία να κάνεις αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, είναι θετικό 100%. Είναι σα να γκρινιάζεις που η Microsoft έβγαλε Vista, 7 και 8 και σέρνονται στον dual core σου με 1gb ram. Δεν είναι όλα της Apple μαύρα και της Google άσπρα... Επίσης ορισμένοι άνθρωποι μου δίνουν την εντύπωση ότι γεννήθηκαν χτες. Σα να μην ξέρουν την πολιτική της Apple τα τελευταία 20-25 χρόνια σε Mac αρχικά και iPhone/iPad πλέον. Πουλάει το πακέτο hardware και software ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. Το hardware ανέκαθεν αποτελούσε το 50% της τιμής, το πολύ. Η Apple είναι εταιρεία λογισμικού και όχι υπολογιστών. Υπάρχουν άνθρωποι, πολλοί, σε πολλούς κλάδους, επιχειρηματίες και ιδιώτες που το προτιμούν για διάφορους λόγους και πληρώνουν αυτό το υπερβολικό επιπλέον ποσό για να πάρουν το πακέτο hard+soft. Αυτό ισχύει πλέον όχι μόνο στους υπολογιστές, αλλά και στα κινητά και τα tablet της εταιρείας. Δεν υπάρχουν τόσα "θύματα" στον κόσμο για να συντηρήσουν μια εταιρεία σαν την Apple και οποιαδήποτε εταιρεία. Υπάρχουν πελάτες με διαφορετικούς λόγους ο καθένας, που αποκτούν το προϊόν. Είναι το design, είναι η τεχνολογία, είναι το λειτουργικό, είναι το brand name, είναι το τεχνολογικό οικοσύστημα που διαθέτουν ήδη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα