Προς το περιεχόμενο

Η Samsung "κοροϊδεύει" την Apple στη νέα διαφημιστική της καμπάνια "It Doesn't Take a Genius"

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βλέπουμε όμως, την υποστήριξη που δίνει η Apple στο 3 χρονών IPhone 4s, και πόσα IPhone 4 & 4s κυκλοφορούν ακόμα. Αντίστοιχα ας συγκρίνουμε και ψάξουμε να βρούμε πόσα κινητά με Android, και "Ναυαρχίες" του 2011 είναι ακόμα στην αγορά. Και μας κοροϊδεύει η Apple? 

Το θέμα είναι φίλε μου, πας να πουλήσεις στους 200 "experts" του INSOMNIA, ή θέλεις όλοι την μερίδα; Όταν πω τον πατερά, μάνα, αδερφή μου, πάνε πέρνα Custom Rom, θα είναι όλα καλά, θα με κοιτάνε σαν τρένο. 

Πάμε λίγο για το θέμα της υποστήριξης. Ήμουν χρήστης iphone από το 3. Σταμάτησα να χρησιμοποιώ στο 4s και αυτό γιατί, τις αναβαθμίσεις στο λογισμικό τις δίνει η Apple αλλά κάθε νέα έκδοση μου έκανε το κινητό πιο βαρύ και χειρότερο στη χρήση, με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να το πουλάω για να πάρω το καινούργιο μοντέλο. Δηλαδή τι να την κάνω την αναβάθμιση όταν το νέο software είναι optimized στο νέο μοντέλο και κάνει το παλιό να σέρνεται; 

Επίσης ακούω για το λογισμικό και το λογισμικό της Apple κτλ...πιο τραγικό Software από τον "καρκίνο" που ονομάζεται iTunes δεν έχω ξαναματαδεί...την έννοια του drag and drop την πετάει  στο κάδο των αχρήστων.

Όπως είπα τελευταίο iphone ήταν το 4s για μένα και δεν ξαναπάω πίσω που να μου το χαρίσουν το 6αρι....

Παραδέχομαι μόνο το γεγονός ότι τα iphone έχουν πολύ καλή μεταπωλητική αξία. Βεβαία αυτό οφείλεται στους αγοραστές και στην γελοία αρχική τιμή αλλά δεν παύει να είναι γεγονός.

Αν ο πατέρας (σου ή οποιουδήποτε άλλου) χρησιμοποιεί iphone και το γεγονός ότι το έχει ανάγκη (και δεν εννοώ για τηλέφωνα μόνο) τότε για μένα δεν μου κάνει εντύπωση να γνωρίζει τι είναι root και jailbreak. Αλλιώς αγοράζει "Armani" για να δείχνει ότι έχει "Armani".

Ένας πολύ ικανοποιημένος χρήστης ΖΤΕ Geek των 124euro...

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τώρα το πόσο "ίσο" είναι το 4s με το 5s σε αποδόσεις, πρέπει να το συγκρίνουμε στην πράξη. Επειδή έχω το 4s, και το 4, και κολλητός μου το 5 βλέπω τεράστιες διαφορές. Όπως και εσύ σίγουρα θα βλέπεις διαφορά στο S4 με το S5. 

2. Τα κινητά με 100 εύρο είναι το θέμα. Το Android, έγινε διάσιμο κύριος για αυτό τον λόγο. Όπως και τα Windows. Τα ίδια προβλήματα έχουν, με μόνοι διαφορά, ότι η Microsoft αναλαμβάνει απευθείας τα Update.

Βλέπεις πως σιγά σιγά την κάνουν από το Android η Samsung, η HTC....;

Οταν λεω ισα τα 4s με το 5s εννοω οτι δεν εχουν διαφορες του τυπου nexus 4- nexus 5 (1500mhz quad- 2300mhz quad) που ειναι αρκετα ανωτερο το 5 απο το 4.

Σαν φαν μιλας, γιατι σαν καταναλωτης δεν προκειται να μιλαγες για υποστηριξη στην εταιρια που δινει (ή εδινε(?) μεχρι πριν λιγο καιρο) 1 χρονο εγγυηση στα προϊοντα της. Τι να το κανω το update στο λογισμικο αν το παω (πχ) για service του wi-fi που εχει κολλησει και μου λενε οτι εχουν περασει 13 μηνες και δεν εχει εγγυηση..? Εχει συμβει αυτο.

Τα 8 απο τα 7 τα λεμε καθε χρονο και θα συνεχισουμε οσο υπαρχουν fanboys που θελουν να κανουν το ασπρο μαυρο. To i6 ειναι: απο μπροστα ενα πιο μακρυ i4, απο πισω μια αντιγραφη του Μ8 (αυτο εβαλε πρωτο 2 γραμμες στο πισω καλυμμα οποτε ολα τα αλλα ειναι αντιγραφες του - Applefanboy logic) και ενα Nexus 4 σε θεμα hardware και λειτουργιες (nfc, widgets, 3rd party πληκτρολογια κλπ). Βρες εναν Apple φαν (αλλα κανονικο φαν, που να εχει και ενα μπλουζακι iGenius) που θα παραδεχτει τα παραπανω. Δεν υπαρχει.

Τελος, η Apple ειναι εδω και χρονια η νεα Nokia (εποχης 6210, 3310 κλπ). Δεν παιζει ρολο τι κανεις με το κινητο. Δεν χρειαζεται καν να ξερεις να το χειριζεσαι. Αρκει που εχει εικονομηνυματα (αυτα με τις αποστροφους οχι τα αλλα που τα χρεωναν σαν 3πλα οι κλεφτες), συνθεση ringtone και... τι σκορ εχεις στο φιδακι?

Και η HP δίνει 1 χρόνο στα Laptops, και η Samsung και η Sony. Το έψαξα γιατί είχα θέμα.

Απλά, δείξτε μου, και της διαφορές από το S3 έως το S5.

Η Apple έχει δικιά της πολιτική. Πιστεύετε ότι δεν μπορεί; Η μήπως δεν θέλει;

Να βάλει 4Κ ανάλυση βίντεο; Γιατί; Έχεις 4Κ τηλεόραση; Η NFC payment? Έχουν όλα τα καταστήματα εδώ....

H Samsung, βιάζετε να βγάλει πρώτη, να προλάβει την Apple, για να μπορεί να βγάζει τέτοια διαφημιστικά. Αυτήν την εντύπωση έχω. 

Οταν λεω ισα τα 4s με το 5s εννοω οτι δεν εχουν διαφορες του τυπου nexus 4- nexus 5 (1500mhz quad- 2300mhz quad) που ειναι αρκετα ανωτερο το 5 απο το 4.

Ξέρεις ότι κάνεις λάθος; Αν όχι, ενημερώσου  :) ότι έχει άλλος αριθμούς, δεν μου λέει πολλά. 

Ξέρεις ότι κάνεις λάθος; Αν όχι, ενημερώσου :) ότι έχει άλλος αριθμούς, δεν μου λέει πολλά. 

Να σου θυμίσω πως μιλάς με κάποιον που έδωσε το Note3 για να επιστρέψει στο iphone 5S... :P

Πρέπει να είσαι ο μοναδικός, στείλε τους e-mail

Εγώ πλεον ξέρω πολλούς που θα εγκαταλείψουν την samsung για να έρθουν στο iphone plus...

Λογικά όλοι αυτοι χωράνε σε μια selfie :P

Βλέπω μεγάλη πρόοδο, πήγαμε σε hd ?

• Like 1

Όταν αντί να ασχοληθείς με τα προϊόντα σου και να τα υποστηρίξεις, ασχολείσαι με "τον γείτονα", την έχεις χάσει τη μπάλα...

Η samsung δύσκολα θα κερδίσει fan της Apple, ενώ η Apple πλέον εύκολα θα τσιμπήσει samsungάκηδες! 

:)

Ναι καλά... αυτά τα λες γιατί μάλλον και εσύ θα είσαι της άποψης "Ποιότητα; μόνο Apple!".

Νομίζεις ότι νοιάζεται ο κόσμος;;; εδώ δεν νοιάζει εμάς που ασχολούμαστε με την τεχνολογία, θα νοιάζει κάποιον που μπορεί να μην έχει καν PC και να παρακολουθεί τι γίνεται;;;

επειδη ενας συγκρινει hardware, αλλος features και αλλος software..
Ας μεινουμε στο πιο απλο...
Σου πουλανε hardware αξιας.... 200€;;;
στα ~700€;;;
Δηλαδη 500€ αξιζει το brand name και το software?

• Like 1

Όταν αντί να ασχοληθείς με τα προϊόντα σου και να τα υποστηρίξεις, ασχολείσαι με "τον γείτονα", την έχεις χάσει τη μπάλα...

Η samsung δύσκολα θα κερδίσει fan της Apple, ενώ η Apple πλέον εύκολα θα τσιμπήσει samsungάκηδες! 

Άρα λοιπόν, όταν η Apple είχε βγάλει διαφημίσεις με τα mac και τα pc, είχε χάσει την μπάλα.

Όταν στο συνέδριο τους κράζανε το android, είχαν χάσει τη μπάλα.

Όσο για την τελευταία πρόταση, εγώ αυτό που βλέπω και υπάρχει με επίσημα στοιχεία marketshare των λειτουργικών συστημάτων, είναι ότι το iOS έχει χάσει μερίδιο από το android.

• Like 1

Με ξύπνησαν σήμερα. Βγήκα να δω και τσακωνόταν η Κυρά Φρόσω με την Κυρά Κατίνα. η μία laggaρε με το s4 και η άλλη χρειαζόταν το iphone 6 για να κάνει refresh το facebook και να βάζει φίλτρα στο instagram. 

• Like 1

επειδη ενας συγκρινει hardware, αλλος features και αλλος software..

Ας μεινουμε στο πιο απλο...

Σου πουλανε hardware αξιας.... 200€;;;

στα ~700€;;;

Δηλαδη 500€ αξιζει το brand name και το software?

Ας κάνουμε μαθηματικά:

750 για τον Αντώνη στην Ελλάδα.

- 23 % ΦΠΑ

609,75 €

- Κέρδος για μεταπωλητή 5- 10 %

548, 78 ΕΥΡΟ

- Αξία Hardware 200 €

348 €, για Πληρωμή προσωπικού, Διαφημίσεις, Κέρδος, Research, Developers κλπ.

Σαν παράδειγμα, στα γρήγορα... εννοείτε ισχύει για όλους αυτό.

• Like 3

Δεν ξέρω για τους άλλους samsungάκηδες όπως τους λες, αλλά εγώ που έχω περάσει από Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy S3 και πλέον κάτοχος Galaxy S4 , δώρο να μου κάνανε είτε το iphone 6 είτε το iphone 6 plus, θα το πουλούσα να πάρω είτε ξανά το S4 είτε το Νote 3.

Σαν την AMOLED πουθενά...

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και γιατί το παίρνουμε πολύ σοβαρά το θέμα... 

το killer feature που θέλατε όλοι...

http://www.tokoulouri.com/news-in-photos/goes_cloud

Επεξ/σία από Antonis_V
  • Like 3

"Ψωφάω" για κάτι τέτοια, αλλά έχει ακόμα μεγαλύτερη πλάκα όταν... "βγάζουν τα μάτια τους" οι καταναλωτές - οπαδοί - πιστοί της κάθε εταιρείας λες και πέρνουν μπόνους στην επόμη αγορά τους. Φυσικά οι πιό φανατικοί οπαδοί ξέρετε όλοι ποιοί είναι ;-)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...