Προς το περιεχόμενο

Η Samsung "κοροϊδεύει" την Apple στη νέα διαφημιστική της καμπάνια "It Doesn't Take a Genius"

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

2oν για τα απλά galaxy μπορεί, αλλά όταν μιλάμε για το Note, όποιος το έχει βολευτεί και χρησιμοποιήσει τις περισσότερες δυνατότητες του, με τίποτα δεν πρόκειται να πάει σε iphone 6 plus. Multitasking & S-Pen είναι ύπεραρκετοί λόγοι και όχι 3rd party προϊόντα σε συσκευές των 700-800 ευρώ είναι κάτι χειρότερο απο workaround, είναι απλά "πόντιο".

Να σου θυμίσω πως μιλάς με κάποιον που έδωσε το Note3 για να επιστρέψει στο iphone 5S... :P

Επιπλέον η samsung δεν "το 'χει" με αυτού του είδους τις διαφημίσεις...

Τα ποια να φτάσει?? Αυτά που δεν έχει?? Αχαχαχαχαχα :P

Θεϊκό όπως και να χει! Go Sammy Gooo! Ξεφτέλισε τα καραγκιοζάκια :)

Σε ευχαριστώ! Νομίζω πως είμαι ξανά στο ...γυμνάσιο! :P

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όσο η Apple έχει το glamουροvibe όσα βιντεάκια και να βγάζουν δε πρόκειται να πειστεί η/ο "κλαρινογκόμενα/ος"... Αυτοί που το παίρνουν για τις δυνατότητές του μπορεί και να αλλάξουν στρατόπεδο όπως ξέρω πολλούς.

• Like 1

• Super Moderators

Όσο η Apple έχει το glamουροvibe όσα βιντεάκια και να βγάζουν δε πρόκειται να πειστεί η/ο "κλαρινογκόμενα/ος"... Αυτοί που το παίρνουν για τις δυνατότητές του μπορεί και να αλλάξουν στρατόπεδο όπως ξέρω πολλούς.

Εγώ πλεον ξέρω πολλούς που θα εγκαταλείψουν την samsung για να έρθουν στο iphone plus...

• Like 1

ενα spec που δεν το έχει κανένα άλλο τηλέφωνο είναι οτι με iphone οντως μπορείς να ρίξεις γκομενάκι. Τι έχετε να πείτε για αυτο; :D

• Like 2

Αντιπαλος της Apple δεν ειναι η Samsung αλλα η Google η οποια φαινεται οτι 1-2 χρονια θα την εχει σκουπισει στα κινητα. Η αρχικη γκλαμουρια της Apple, εγινε πλεον βλαχο-γκλαμουρια και σε λιγο θα ειναι σκετο βλαχο. Κουρασαν πια με τα ιδια και τα ιδια. Εκει που δεν παιζονται ακομα ειναι τα ipad και τα notebooks/ultrabooks αν και το mac os ειναι φολα πλεον.

• Like 1

Να σου θυμίσω πως μιλάς με κάποιον που έδωσε το Note3 για να επιστρέψει στο iphone 5S... :P

Να σου θυμίσω πως 1 άτομο δεν είναι επαρκές στατιστικό δείγμα ;)

Συμφωνώ στο οτι είναι κρυάδες οι διαφημίσεις της, αλλά εδω φίλε αλλάζεις θέμα τελείως, δεν λέγαμε κατα  πόσο το έχει ή όχι, λέγαμε για το κράξιμο του ανταγωνισμού ως τακτική μάρκετινκ.

Τέσπα το λήγω εδώ το point μου απλά ήταν πως δεν παίζει ρόλο το marketing με τις συσκευές αυτές καθεαυτές και πως εν μερη έχει δίκιο σχετικά με multitasking, charging και s-pen.

• Like 1

Προσωπική μου άποψη: η Apple δεν οδηγεί τις εξελίξεις τα τελευταία 3 χρόνια, όπως έκανε στην αρχή. Η Samsung πλέον βγάζει πρώτη στο εμπόριο νέα τεχνολογικά επιτεύγματα, ΑΛΛΑ πάνω στη βιασύνη της να τα βγάλει για να προλάβει τον ανταγωνισμό, το κάνει πρόχειρα και με κακό σχεδιασμό. Μετά έρχονται οι υπόλοιπες εταιρείες και κάνουν σωστά και με καλύτερο τρόπο αυτό που ξεκίνησε η Samsung. Οπότε υπάρχουν 2 επιλογές: είτε σπεύδεις να πάρεις τη συσκευή με τη νέα μεν, προβληματική δε, τεχνολογία, είτε περιμένεις να βγάλει κάποια άλλη εταιρεία το ίδιο, μα τελειοποιημένο προϊόν.

ΥΓ: δεν υπονοώ ότι η Apple βγάζει το τελειοποιημένο προϊόν της Samsung, αλλά ότι η Samsung βιάζεται να δώσει καινούργια τεχνολογικά καλούδια στο λαό, τα οποία δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε. 

• Like 4

ενα spec που δεν το έχει κανένα άλλο τηλέφωνο είναι οτι με iphone οντως μπορείς να ρίξεις γκομενάκι. Τι έχετε να πείτε για αυτο; :D

Δε χρειαζεσαι iphone γι'αυτο!

Απλα τους λες οτι εχεις σιγουρη και μονιμη δουλεια.Αυτο φτανει! :P

• Like 10

Στο δημοτικό είσαι... Ένα πράγμα είχε η Apple και αυτό το χασε... Το μέγεθος-φινέτσα... Πάρτε iphone 6 που

1. Δεν καινοτομεί πουθενά

2. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι για τα πανηγύρια (μέχρι και οι appleακιδες ξενέρωσαν και κράζουν)

3. Το iphone 6 ξεπέρασε σε μέγεθος τα S3-S4 που κράζατε

4. Το Plus έγινε μεγαλύτερο από τα Note 3 - Note 4 σε μήκος

5. Οι αναλύσεις των οθονών είναι απογοητευτικές 750 x 1334 pixels ανάλυση που το Galaxy S3 είχε πριν 2+ χρόνια

6. Η κάμερα δεν έχει ούτε τα μισά features σε σχέση με το Note 4, και δεν αναφέρομαι στα Megapixels...

7. Η τιμή θα είναι πολύ ανεβασμένη για το 64αρι μοντέλο (32 καταργήθηκε) ενώ το 16 είναι ανύπαρκτο από την στιγμή που δεν δέχεται κάρτες μνήμης...

Υ.Γ: Δώστε 700+ ευρώ για το iphone 6. Είναι καλύτερο από το Note 4 αξίζει το κάθε ευρώ :)

• Like 10

Αντιπαλος της Apple δεν ειναι η Samsung αλλα η Google η οποια φαινεται οτι 1-2 χρονια θα την εχει σκουπισει στα κινητα. Η αρχικη γκλαμουρια της Apple, εγινε πλεον βλαχο-γκλαμουρια και σε λιγο θα ειναι σκετο βλαχο. Κουρασαν πια με τα ιδια και τα ιδια. Εκει που δεν παιζονται ακομα ειναι τα ipad και τα notebooks/ultrabooks αν και το mac os ειναι φολα πλεον.

μπορεις να μας το εξηγησεις λιγο αυτο? γιατι ολο και περισσοτεροι επαγγελματιες καταληγουν σε αυτο το λειτουργικο τα τελευταια χρονια γιατι ειναι σταθερότατο.

Στο δημοτικό είσαι... Ένα πράγμα είχε η Apple και αυτό το χασε... Το μέγεθος-φινέτσα... Πάρτε iphone 6 που

1. Δεν καινοτομεί πουθενά

2. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι για τα πανηγύρια (μέχρι και οι appleακιδες ξενέρωσαν και κράζουν)

3. Το iphone 6 ξεπέρασε σε μέγεθος τα S3-S4 που κράζατε

4. Το Plus έγινε μεγαλύτερο από τα Note 3 - Note 4 σε μήκος

5. Οι αναλύσεις των οθονών είναι απογοητευτικές 750 x 1334 pixels ανάλυση που το Galaxy S3 είχε πριν 2+ χρόνια

6. Η κάμερα δεν έχει ούτε τα μισά features σε σχέση με το Note 4, και δεν αναφέρομαι στα Megapixels...

7. Η τιμή θα είναι πολύ ανεβασμένη για το 64αρι μοντέλο (32 καταργήθηκε) ενώ το 16 είναι ανύπαρκτο από την στιγμή που δεν δέχεται κάρτες μνήμης...

Υ.Γ: Δώστε 700+ ευρώ για το iphone 6. Είναι καλύτερο από το Note 4 αξίζει το κάθε ευρώ :)

Τα 8 από τα 7 πράγματα, τα λέτε κάθε χρόνο.

Βλέπουμε όμως, την υποστήριξη που δίνει η Apple στο 3 χρονών IPhone 4s, και πόσα IPhone 4 & 4s κυκλοφορούν ακόμα. Αντίστοιχα ας συγκρίνουμε και ψάξουμε να βρούμε πόσα κινητά με Android, και "Ναυαρχίες" του 2011 είναι ακόμα στην αγορά. Και μας κοροϊδεύει η Apple? 

Σαν καταναλωτής μιλάω, όχι σαν Fan. 

Και στο κάτω κάτω, είτε σκάσω 600 για το Note, είτε 700 για το Iphone, και κάνω αναπάντητες και ψάχνω για τσάμπα WiFi, το ίδιο τραγικό είναι. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...