Προς το περιεχόμενο

Η Samsung "κοροϊδεύει" την Apple στη νέα διαφημιστική της καμπάνια "It Doesn't Take a Genius"

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Ε βάλε τουλάχιστον την τελική έκδοση του iphone! :P 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>Όταν αντί να ασχοληθείς με τα προϊόντα σου και να τα υποστηρίξεις, ασχολείσαι με "τον γείτονα", την έχεις χάσει τη μπάλα...</p> <p> </p> <p>Η samsung δύσκολα θα κερδίσει fan της Apple, ενώ η Apple πλέον εύκολα θα τσιμπήσει samsungάκηδες! </p> <p> </p> <p>:)</p>

sostos!!!

Sent from my iPad using Insomnia

<p>καλα κανει η Samsung και κραζει τους πελατες τις apple.</p> <p>Βασικα το κανει μηπως και ξυπνησουν.</p> <p> </p> <p>#altruism </p>

i samsung ας κατεβασει της τιμουλες της που νομιζει οτι θα δωσουμε 600 ευρω για το νεο της ταμπλετ μην λεμε βλακειες αλλο απλ αλλο σανσουνκ και η δυο ειναι καλες αλλα σαμσουνκ κηνιτα ειχα 2. Αν με ρωτησεις; Οχι ξανα δεν παιρνω σαμσουνκ προτιμο αλλη μαρκα. Αν ειχα τα... Πολλα χρηματα ναι θα επαιρνα ιφον αλλα οχι το 6 το. 5s μονο. Απο εμφανισει το 6 για μενα ειναι χαλια...

Όσο η Apple έχει το glamουροvibe όσα βιντεάκια και να βγάζουν δε πρόκειται να πειστεί η/ο "κλαρινογκόμενα/ος"... Αυτοί που το παίρνουν για τις δυνατότητές του μπορεί και να αλλάξουν στρατόπεδο όπως ξέρω πολλούς.

Εγώ πλεον ξέρω πολλούς που θα εγκαταλείψουν την samsung για να έρθουν στο iphone plus...

φυσικα θα εγκαταληψουν οταν η σανσουνκ ζηταει τα ιδια χρηματα σε ενα κηνιτο της τι θα παρω αν ειναι να πληρωσω τα ιδια χρηματα σαμσουνκ η ιφον. Φυσικα ιφον δεν λαγκαρει σταθερο λειτουργικο ευχριστο κτλ κτλ λογικο μου ακουγετε και καλα θα κανουν.. Sent from my iPad using Insomnia

<p>Ετσουξε πολυ απ'οτι φαινεται το iphone 6...</p>

ετσουξε σαφως για να βγαλουν αμεσως διαφημησει... Ωραια η απλ οκ μου αρεσει και μενα αλλα 730 για το ιφον 6 οχι δεν θα παρω ακομη και να τα διεθετα..

<p>ενα spec που δεν το έχει κανένα άλλο τηλέφωνο είναι οτι με iphone οντως μπορείς να ρίξεις γκομενάκι. Τι έχετε να πείτε για αυτο; :D</p>

αν φιλε μου δεν εχει καποιος τιποτα αλλο να δειξει.... Ενοοω προσωπο σωμα εμφανισει και φυσικα εσωτερικο κοσμο δεν θα κανει ενα κηνιτο την διαφορα. Το γκομενακι ακου λεξη... Η κοπελα θα ελεγα εγω αν ειναι να δει το κηνιτο του αλλου για να παει μαζι του ε τι να πω.. Το θεωρο εντελως μα εντελως ακυρο αυτο που λες και αν καποιος το εχει κανει αυτο σιγουρα θα ειναι οοοο κουασιμοδις σε ομορφια. Το γκομενακι δεν θα πει α εχει ιφον αρα;;; Εχει χρημα εδω ειμαστε.. Μην της περνας για χαζες ξερουν αν τα φυσαει ο αλλος η οχι.. Ξερουν παρα πολυ καλα που χτυπανε...

<p>Αντιπαλος της Apple δεν ειναι η Samsung αλλα η Google η οποια φαινεται οτι 1-2 χρονια θα την εχει σκουπισει στα κινητα. Η αρχικη γκλαμουρια της Apple, εγινε πλεον βλαχο-γκλαμουρια και σε λιγο θα ειναι σκετο βλαχο. Κουρασαν πια με τα ιδια και τα ιδια. Εκει που δεν παιζονται ακομα ειναι τα ipad και τα notebooks/ultrabooks αν και το mac os ειναι φολα πλεον.</p>

. Ισως την σκουπισει στα κηνιτα αλλα το ιπαντ φιλε μου ειναι το καλυτερο ταμπλετ πασκοσμιος θελουμε δεν θελουμε πρωιν κατοχος ιπαντ μινι ρετινα και ημουν κατα ευχαριστημενος!!!! Απλα μπραβο στην απλ για το ιπαντ ειναι κορυφαιο σε ολα..

Να σου θυμίσω πως μιλάς με κάποιον που έδωσε το Note3 για να επιστρέψει στο iphone 5S... :P

Επιπλέον η samsung δεν "το 'χει" με αυτού του είδους τις διαφημίσεις...

Σε ευχαριστώ! Νομίζω πως είμαι ξανά στο ...γυμνάσιο! :P

Να σου θυμίσω πως 1 άτομο δεν είναι επαρκές στατιστικό δείγμα ;)

Συμφωνώ στο οτι είναι κρυάδες οι διαφημίσεις της, αλλά εδω φίλε αλλάζεις θέμα τελείως, δεν λέγαμε κατα πόσο το έχει ή όχι, λέγαμε για το κράξιμο του ανταγωνισμού ως τακτική μάρκετινκ.

Τέσπα το λήγω εδώ το point μου απλά ήταν πως δεν παίζει ρόλο το marketing με τις συσκευές αυτές καθεαυτές και πως εν μερη έχει δίκιο σχετικά με multitasking, charging και s-pen.

τι ρο πηρες το νοτε το σκεφτηκες πολυ; Sent from my iPad using Insomnia

<p>Προσωπική μου άποψη: η Apple δεν οδηγεί τις εξελίξεις τα τελευταία 3 χρόνια, όπως έκανε στην αρχή. Η Samsung πλέον βγάζει πρώτη στο εμπόριο νέα τεχνολογικά επιτεύγματα, ΑΛΛΑ πάνω στη βιασύνη της να τα βγάλει για να προλάβει τον ανταγωνισμό, το κάνει πρόχειρα και με κακό σχεδιασμό. Μετά έρχονται οι υπόλοιπες εταιρείες και κάνουν σωστά και με καλύτερο τρόπο αυτό που ξεκίνησε η Samsung. Οπότε υπάρχουν 2 επιλογές: είτε σπεύδεις να πάρεις τη συσκευή με τη νέα μεν, προβληματική δε, τεχνολογία, είτε περιμένεις να βγάλει κάποια άλλη εταιρεία το ίδιο, μα τελειοποιημένο προϊόν.</p> <p>ΥΓ: δεν υπονοώ ότι η Apple βγάζει το τελειοποιημένο προϊόν της Samsung, αλλά ότι η Samsung βιάζεται να δώσει καινούργια τεχνολογικά καλούδια στο λαό, τα οποία δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε. </p>

Για αυτο βιαζετε η σαμσουνκ και οι πωλησεις της δεν πανε οσο θα ηθελε..

Στο δημοτικό είσαι... Ένα πράγμα είχε η Apple και αυτό το χασε... Το μέγεθος-φινέτσα... Πάρτε iphone 6 που

1. Δεν καινοτομεί πουθενά

2. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι για τα πανηγύρια (μέχρι και οι appleακιδες ξενέρωσαν και κράζουν)

3. Το iphone 6 ξεπέρασε σε μέγεθος τα S3-S4 που κράζατε

4. Το Plus έγινε μεγαλύτερο από τα Note 3 - Note 4 σε μήκος

5. Οι αναλύσεις των οθονών είναι απογοητευτικές 750 x 1334 pixels ανάλυση που το Galaxy S3 είχε πριν 2+ χρόνια

6. Η κάμερα δεν έχει ούτε τα μισά features σε σχέση με το Note 4, και δεν αναφέρομαι στα Megapixels...

7. Η τιμή θα είναι πολύ ανεβασμένη για το 64αρι μοντέλο (32 καταργήθηκε) ενώ το 16 είναι ανύπαρκτο από την στιγμή που δεν δέχεται κάρτες μνήμης...

Υ.Γ: Δώστε 700+ ευρώ για το iphone 6. Είναι καλύτερο από το Note 4 αξίζει το κάθε ευρώ :)

Τα 8 από τα 7 πράγματα, τα λέτε κάθε χρόνο.

Βλέπουμε όμως, την υποστήριξη που δίνει η Apple στο 3 χρονών IPhone 4s, και πόσα IPhone 4 & 4s κυκλοφορούν ακόμα. Αντίστοιχα ας συγκρίνουμε και ψάξουμε να βρούμε πόσα κινητά με Android, και "Ναυαρχίες" του 2011 είναι ακόμα στην αγορά. Και μας κοροϊδεύει η Apple?

Σαν καταναλωτής μιλάω, όχι σαν Fan.

Και στο κάτω κάτω, είτε σκάσω 600 για το Note, είτε 700 για το Iphone, και κάνω αναπάντητες και ψάχνω για τσάμπα WiFi, το ίδιο τραγικό είναι.

. Δεν τα δινουμε εκει ειναι το θεμα 730 για το ιφον ειναι πραγματικα πολλα χρηματα.. Sent from my iPad using Insomnia

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Πως βλεπει ολα αυτα τα copy paste της apple απο τους αλλους,ενα τελειωμενο apple fanboy!!! :lol:

Θεικο σχολιο:

"Η samsung εβγαλε πιο μεγαλα τηλεφωνα,επειδη θεωρουσε οτι ηταν κατι που θα αρεσε στην apple να το βγαλει!!!"

post-192952-0-47875200-1411762979_thumb.jpg

DJTaurus,με γεια το νεο image,αλλα ρε φιλε Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!! :fear:

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...