Conan2046 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 1. οι oled πόσο λιγότερο ρεύμα καταναλώνουν συγκριτικά με τις άλλες οθόνες; Χωρίς να είμαι ειδικός πιθανολογώ ότι η μικρότερη κατανάλωση επιτρέπει τις μικρότερες διαστάσεις και μικρότερη μπαταρία ή κάπου κάνω λάθος; 2. Έχω ένα κόλλημα με την αναλογία 4:3 στις οθόνες επειδή σπάνια βλέπω βίντεο και πιο πολύ διαβάζω διάφορα περιοδικά και βιβλία και σερφάρω. Οπότε θα ήθελα να δω και κάτι τέτοιο σε αυτήν την αναλογία.
jimex Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Προσωπικά όπως το βλέπω στα βίντεο θεωρώ αποκρουστικό το τεράστιο bezel από κάτω. Κατά τ'άλλα φαίνεται ωραίο tablet με αρκετές δυνατότητες... αλλά μόνο αν μειωθεί το bezel...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Το interface που το είδες; Η οθόνη είναι φοβερή, μάλλον δεν είδες την ανάλυση και οτι είναι OLED... Τι οθόνη καλύτερη περιμένεις ρε bot για να 'χουμε καλό ρώτημα;;; σοβαρά απορείτε με τις μπούρδες του bot? 2
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Προσωπικά όπως το βλέπω στα βίντεο θεωρώ αποκρουστικό το τεράστιο bezel από κάτω. Κατά τ'άλλα φαίνεται ωραίο tablet με αρκετές δυνατότητες... αλλά μόνο αν μειωθεί το bezel... Το μπεζελ μαλλον εγινε τοσο μεγαλο λογω της καμερας παρα λογω ντιζαην. Οποιος ειναι μαγκας ας βγαλει γυμνη φωτο με αυτο το εργαλειο.
Crystallization Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Define καλυτερη οθονη? Το interface που το είδες; Η οθόνη είναι φοβερή, μάλλον δεν είδες την ανάλυση και οτι είναι OLED... Τι οθόνη καλύτερη περιμένεις ρε bot για να 'χουμε καλό ρώτημα;;; Ο τύπος πάει σε κάθε είδηση και γράφει κάτι ΤΕΡΜΑ ΧΑΖΟ για να ασχολείστε μαζί του και να φαίνεται το site του. Μην σας νοιάζει καν τι γράφει. Απορώ πως ακόμα δεν τον έχουν banάρει 1
Lomar Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 σοβαρά απορείτε με τις μπούρδες του bot? Δεν είδα το nick.... Δε πειράζει τουλάχιστον συνεισφέρουμε στο learning του
geoal1973 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 να εβγαζε και μια εκδοση με windows 8.1 τι καλα που θα ηταν...
atropa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 σοβαρά απορείτε με τις μπούρδες του bot? και εγω δεν ειδα ποιος ειναι..
Peleus17 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Φοβερό εργαλείο....Προσωπικά εμένα το bezel δεν με πειράζει. Επίσης δεν είναι βλάκες να το βάλουν μόνο και μόνο γιατί έτσι γουστάρουν. Κάποιο σοβαρό λόγο θα είχαν σίγουρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα