man of steel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα παιδιά.Για ακόμα μία φορά θέλω τα φώτα σας καθώς η σύνδεση που έχω είναι για τα πανηγύρια.Καταρχήν να πω ότι έχω σύνδεση 2mbps με line atteunation 75,8 και snr margin 6,5.Το πρόβλημα είναι το εξής.Ενώ μπορώ να δω video στο youtube 720p με σπάνια κολλήματα του ενός δευτερολέπτου. πράγμα που μου λέει όπως δείχνουν και τα στατιστικά του ρούτερ ότι πιάνει τα 2 mbps ωστόσο το κατέβασμα οποιουδήποτε αρχείου ακόμα και του πιο μικρού είναι τραγικό φτάνοντας μόνο τα 25kbps με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κατεβάσω τίποτα.Το πρόβλημα υπάρχει εδώ και τρεις μέρες και ότι και αν έκανα δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα.Τώρα που σας γράφω είμαι μετά από format στα windows 8 και το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται.Επίσης έκανα και στο router hard reset άπειρες φορές βέβαια είναι μάρκα αστα να πάνε ένα zte n108 αλλά ακόμα και ένα tplink που έχω δεν κάνει καμία διαφορά.ότι και αν έχω δοκιμάσει δεν γίνεται τίποτα το πρόβλημα παραμένει.Είπα να γράψω εδώ πριν απευθυνθώ στην εξυπηρέτηση πελατών του Ο.Τ.Ε καθώς και αυτοί είναι άστα να παν.Please help
arc Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Από που κατεβάζεις τα αρχεία σου; Δοκίμασε να κατεβάσεις αρχεία από ιστοσελίδες ότπως ati, nvidia και ftp του ntua
man of steel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Από που κατεβάζεις τα αρχεία σου; Δοκίμασε να κατεβάσεις αρχεία από ιστοσελίδες ότπως ati, nvidia και ftp του ntua Πως έλεγε και η διαφήμιση του ultrex;Έχω δοκιμάσει τα πάντα δεν γίνεται τίποτα.Πάντως thanks που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Με atteunation 75,8 τι να κάνεις και που να πεις τον πονο σου
man of steel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Με atteunation 75,8 τι να κάνεις και που να πεις τον πονο σου Καλά ναι δεν το συζητώ πάντως downing rate έχω 2,7 mbps και όπως είδα είπα βλέπω video στο youtube σε 720p.Πριν προκύψει το πρόβλημα εντελώς ξαφνικά κατέβαζα με 324 kbps περίπου ενώ τώρα πιάνει δεν πιάνει τα 25.Αλλιώς το ξέρω η σύνδεση είναι δράμα και το πιο δράμα για μένα είναι ότι πριν έξι μήνες έμενα Λάρισα και είχα το καφάο κάτω στην είσοδο της πολυκατοικίας και είχα 22mbps download.Anyway μάλλον θα απευθυνθώ στην εξυπηρέτηση πελατών παιδιά καθώς είχαμε και έντονες βροχές όλη την βδομάδα οπότε υποψιάζομαι ότι μπορεί και να πήρε νερό το κουτί του Ο.Τ.Ε πάνω στον στύλο.Thanks για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα