immunity Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Χιλιουπομενο το θεμα. Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το port fordwarding Το D-link Μου το εχει ως Virtual server οκ ρυθμιζω local ip protocols κτλ κτλ και μενει μονο Start και End Port οπου πρεπει να τα βαλω 80 για να μπορω να βλεπω απο το internet την καμερα μου πχ ή τον xampp του PC (αναλογα με ποια ip θα βαλω) ωστοσο αν θελω να πω router αν φας κληση στην πορτα 8888 τοτε πανε στην ip του PC και κτυπα την πορτα 80 (website /xampp) . αν σου ερθει κληση στην 9999 τοτε πανε στην ip της καμερας πορτα 80. παλια θυμαμαι το ειχε στο port fordwarding routerακι μου. Θελω να ρωτησω αυτο που θελω γινεται απλα δεν ξερω πως και πρεπει να το ψαξω, ή εξαρταται από το router (και καλα τα φθηνα router Να μην μπορουν να το κανουν -να μπορουν μονο 1 εφαρμογη)-και να πρεπει να παρεις πιο ακριβο ή να setαρεις server να στο κανει)
loic Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιο D-Link εχεις? Αυτο συνηθως αναφερεται ως "port triggering".
immunity Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 D-link go-dsl-N150 δεν εχει κατι τετοιο (port triggering) οποτε θα πρεπει αν εχει δυνατοτητα η καμερα να της αλλαζω απο τις ρυθμισεις της το port που δουλευει ή αν δεν γινεται (να αλλαξει η cam), να αλλαξω το port που δουλευει ο xampp (εκτος και αν ειναι 2+ συσκευες που δεν αλλαζουν τα ports τους εσωτερικα οποτε αλλο router/server setup)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα