Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους τρεις νέους βιντεοπροβολείς της Epson είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά στην φετινή IFA, για όσους θέλουν να φέρουν την κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι τους.Αρχικά τα κορυφαία μοντέλα EH-TW6600W και EH-TW6600, υποστηρίζουν ανάλυση Full HD, κάνοντας τα ιδανικά για προβολή ταινιών, βιντεοπαιχνιδιών και φυσικά αθλητικών γεγονότων. Όπως ενημερώνει η Epson, και τα δύο μοντέλα αποδίδουν καθαρές, ομαλές και ρεαλιστικές εικόνες με εξαιρετική φωτεινότητα και ευκρίνεια 2D και 3D, ενώ προσφέρουν εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού με επτά λειτουργίες χρωμάτων ακριβείας και λειτουργία αυτόματης βελτιστοποίησης χρωμάτων.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το τρίτο και οικονομικότερο μοντέλο που παρουσίασε η Epson είναι το EH-TW570 το οποίο διαθέτει την τελευταία τεχνολογία 3LCD με HD ανάλυση και ικανού και αυτού για αναπαραγωγή περιεχομένου όχι μόνο 2D αλλά και 3D. Με τα 3.000 lumen, ο EH-TW570 διαθέτει λυχνία με διάρκεια περίπου 5.000 ωρών όταν σε οικολογική λειτουργία ο αριθμός αυτός ανεβαίνει στις 6.000. Μάλιστα ο συγκεκριμένος βιντεοπροβολέας θεωρείται από την εταιρεία ως ο πιο φωτεινός από ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων της Epson.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Όσον αφορά τις τιμές, όπως μας ενημέρωσαν το EH-TW6600W θα κοστίζει €1999, το EW-TW6600 στα €1699 ενώ το EH-TW570 περίπου στα €700.
Δημοσ.

ποια είναι τα πλεονεκτήματα έναντι μιας καλής plasma οθόνης; 

Κυρίως το μέγεθος προβολής. Πώς αλλιώς θα μπορέσεις να δεις εικόνα σε 100 + ίντσες;

• Like 1
Δημοσ.

ποια είναι τα πλεονεκτήματα έναντι μιας καλής plasma οθόνης; 

Θα αστειεύεσαι προφανώς.

Είμαι κάτοχος μιας πολύ καλής τηλεόρασης Plasma 50'', αλλά κι ενός πάρα πολύ καλού προτζέκτορα.

Και μόνο η διαφορά των 50'' με τις 106'', αρκεί για να να συνειδητοποιήσεις τι έχανες όσο ήσουν μόνο με την TV. Εξάλλου, ένας καλός προβολέας δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει απο μια καλή τηλεόραση σε θέμα ποιότητας εικόνας. Που αντίστοιχα, για να πετύχεις σε τηλεόραση τις 100+ ίντσες, χρειάζεσαι γύρω στις 150.000€ και ένα μικρό υποσταθμό της ΔΕΗ έξω από το σπίτι σου.

Από την άλλη, η τηλεόραση είναι ένα προβολικό μέσο γενικής χρήσης (τηλεοπτικό πρόγραμμα, ταινίες, αθλητικά, ειδήσεις κτλ κτλ), ενώ ο projectοr είναι πιο ειδικός, και κυρίως απευθύνεται στους φαν της 7ης τέχνης.

Αν και τα τελευταία χρόνια, λόγω οτι οι προβολείς έγιναν πιο προσιτοί λόγω των low budget, αρκετοί τους αγοράζουν και για να παίξουν κανα παιχνίδι ή να δουν αθλητικά (πέρα απο τις ταινίες).

• Like 4
Δημοσ.

1)Γαμάνε οι projectores και εγώ έχω 120 inches σπίτι

2)Περίμενα παραπάνω από 1080p. Εδώ και 5 χρόνια υπάρχουν 1080P projectors...

o οικονομικός της σειράς πάντως μετράει με τόσο φωτεινότητα, τόσο καλή λάμπα και το όνομα epson είναι αρκετά φτηνός. 

• Like 1
Δημοσ.
Θα αστειεύεσαι προφανώς.

Είμαι κάτοχος μιας πολύ καλής τηλεόρασης Plasma 50'', αλλά κι ενός πάρα πολύ καλού προτζέκτορα.

Και μόνο η διαφορά των 50'' με τις 106'', αρκεί για να να συνειδητοποιήσεις τι έχανες όσο ήσουν μόνο με την TV. Εξάλλου, ένας καλός προβολέας δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει απο μια καλή τηλεόραση σε θέμα ποιότητας εικόνας. Που αντίστοιχα, για να πετύχεις σε τηλεόραση τις 100+ ίντσες, χρειάζεσαι γύρω στις 150.000€ και ένα μικρό υποσταθμό της ΔΕΗ έξω από το σπίτι σου.

Από την άλλη, η τηλεόραση είναι ένα προβολικό μέσο γενικής χρήσης (τηλεοπτικό πρόγραμμα, ταινίες, αθλητικά, ειδήσεις κτλ κτλ), ενώ ο projectοr είναι πιο ειδικός, και κυρίως απευθύνεται στους φαν της 7ης τέχνης.

Αν και τα τελευταία χρόνια, λόγω οτι οι προβολείς έγιναν πιο προσιτοί λόγω των low budget, αρκετοί τους αγοράζουν και για να παίξουν κανα παιχνίδι ή να δουν αθλητικά (πέρα απο τις ταινίες).

Επίσης ξέχασες να αναφέρεις το βάρος και τον όγκο ενός βιντεοπροβολέα σε σχέση με μια plasma τηλεόραση.

Δημοσ.

Κι εγω εχω εναν 1080p Optoma 3D και εκει παιζουν ταινιες, αθλητικα και PS3. Την τηλεοραση την πεταξα (κυριολεκτικα).

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να βγει κανένα review του μικρού. 

Ο προβολέας είναι τρομερό εργαλείο όποιος το έχει δει σπίτι  μου έχει χαζέψει, ακόμα και άτομα με καινούριες τηλεοράσεις των 1500Ε. Έχω 120 ίντσες στο σαλόνι και 110 ίντσες στο θερινό μου στην βεράντα.

• Super Moderators
Δημοσ.

υπαρχουν ακομα projectorες? :P

Γιατί να μην υπάρχουν;

γιατί τους σκότωσε ο Projachileas...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...